Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 25

• 67 351
  • 763
  •   1
Отговори
# 15
  • Бг
Джулс, благодаря   bouquet.

Аз за сега с нищо не мога да се отчета, чакам си търпеливо да "падне" още цената на Флай-ките.

Бижу, разсмя ме с това денонощното Grinning, благодаря.

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 09:11 от Alexa_a

# 16

Цитат
Видяхте ли тези ботуши Cubanas  http://www.javari.co.uk/Cubanas-Womens-Guajamon400-Pull-Boots/dp … p;nodes=213376031 , само за £24.56.

Грознички ми се виждат. Пък и се нахлузват, нямат закопчаване... Thinking

В миналата тема ги гледахме тези и по спомен се обсъждаше,че май са от изкуствена кожа,въпреки,че са Кубанс newsm78

Dzuls,  bouquet

# 17
Май в крайна сметка се оказаха естествена.
Аз си чакам трендитата. Днес им е последния срок.

# 18
  • Софето
Тези чехли на Colors of California да има някой, дали са удобни?
http://www.javari.fr/Colors-California-Ciabatta-Fiocco-Chaussure … FSUQ%2CB004UKOVTM

# 19
Vesana ме беше попитала за детските Кампери: поръчах UK 8,5/ЕU26, цялата стелка е с дължина 17,5см, но понеже има вдлъбнати части става за краче около 16см, не повече обаче. Според мен си отговарят на номера, защото купихме два чифта пролетни обувки на дъщеря ми и двата за 26 номер.

# 20
Чакам да си взема от Г. заменените Кмпери. Как мога да разбера дали са получили върнатия чифт?

# 21
  • зад парка
Благодаря за темата

# 22
  • Sofia
Vesana ме беше попитала за детските Кампери: поръчах UK 8,5/ЕU26, цялата стелка е с дължина 17,5см, но понеже има вдлъбнати части става за краче около 16см, не повече обаче. Според мен си отговарят на номера, защото купихме два чифта пролетни обувки на дъщеря ми и двата за 26 номер.
Благодаря, долу-горе се ориентирах Hug

# 23
  • Варна
Чакам да си взема от Г. заменените Кмпери. Как мога да разбера дали са получили върнатия чифт?

В проследяването? Thinking

# 24
Dzuls, мерси за темата!  bouquet

Аз съвсем ви изпуснах края. Цяла седмица не съм влизала и темата изписана...
Но си имам и оправдание. Simple Smile
Представихме България с микс от Бг хора в центъра на Тулуза, на 27. ЕФтеФствено и кака ви Рони участваше, няма да се излагаме пред чужденците, я! Хихихи. Много добре мина всичко, заслужаваше си тръпката и адреналина. Peace

И сега да свирнете, ако има код, освен за френското, който не ме устройва, ама никак даже. Crossing Arms

# 25
  • Варна
ВечеПетя тази сутрин върнах кроксовете. На живо са ужасно сладки, много ме е яд.
Чакам сандали на Хъш Пъпис. Имам и други обувки на тази марка и си отговарят. Дано и с този модел е така Rolling Eyes

# 26
  • Габрово
Момичета аз пък съм харесала този http://www.mandmdirect.com/ProductDetails.aspx?pc=HP292 модел от друг сайт, имате ли някакви наблюдения в/у тях, доколкото разбирам марката си отговарят на номера. Благодаря !

# 27
  • София
Доборо утро, дами!
Dzuls, благодаря за темата - любима е  Heart Eyes Hug Синът ми ме пита онзи ден защо трябва да имам 210 чифта обувки  Joy

Днес се надявам да се зарадвам с чаканите от DHL платформи Calvin Klein Praynig Praynig Praynig, които платих на 63 лири  Twisted Evil Mr. Green
Бижу, и аз си мисля, че кроксовете няма да се загубят с DHL (нали това е идеята на куриера Rolling Eyes), но ако се бавят 2 седмици, както писа Dzuls за доставки от UK с DHL.... егати...... Благодаря за "побут" на другарките от фирмата  Hug
Уникални са   Heart Eyes ,като ги получиш пиши отговарят ли и кака са,че и аз съм ги набелязала. Аз имам същите,но без петата отзад,невероятно удобни и височината въобще не се усеща,но с моите тесни копита ми хлопкат като ходя имам чувството,че ще ги изгубя,но тези са с пета и предполагам няма да е така.

# 28
 О, нова тема   bouquet Dzuls  Hug

ние пак с немците си писахме имейли, и аз между друго ги попитах за тракинга. И те са ми го дали  newsm78 Не знам, защо сега в акаунта не излиза проследяване... Защото те имат информация и могат да проверят къде и какво се намира.
 За Английските пощи вече нямам думи, човекът от амазон ми написа , че имат и те проблеми и доста пратки не са били доставени и там.

# 29
  • София
За първи път поръчвам нещо от французите. Прочетох на първата страница, че изпращат по пощата или с куриер. А мога ли отнякъде да следя пратката?

Общи условия

Активация на акаунт