Лакове за нокти - тема 61

• 53 049
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Не само в Ивис, където има щанд на Ревлон би трябвало да ги има. Аз моите съм ги купувала от Пикадили.

# 571

Благодаря за комплиментите, момичета!

Лу, на ръка го правя овала, не ползвам лепенки. С по-течни, разливащи се лакове е по-лесно.  Peace

Идеята на Лепидоптерия за тематичен петъчен маникюр ми допада, за когато човек е в настроение да се съобразява.

# 572
  • Ст Загора
Fiama , много як руфиан.

# 573
  • София
Идеята на Лепидоптерия за тематичен петъчен маникюр ми допада, за когато човек е в настроение да се съобразява.

Да,на мен също Peace Само че би било по-удбно ако е като тема за седмица,защото едва ли всеки има възможност точно в петък да се лакира Grinning

# 574
Ради, поласкана съм! Hug Мускулна треска получих, пробвайки се да снимам, но нищо не излиза така, както искам... Следващото лакиране ще бъде снимано.
Кога ще се внесат летните Шанели и при нас?

# 575
Кой летни Шанели? Лятната колекция на Шанел е отдавна тук. Оранжевия лак е много красив, но аз си имам Алохата. Heart Eyes

# 576
  • Пловдив
Не само в Ивис, където има щанд на Ревлон би трябвало да ги има. Аз моите съм ги купувала от Пикадили.
Ок,мерси.Ще се поразгледам тея дни.  Simple Smile Hug

# 577
Лятната колекция на Шанел е отдавна тук.
Мерси.
Ревю (първа част) на Немската колекция: http://ommorphiabeautybar.com/2012/06/15/opi-the-germany-collect … -swatches-review/

# 578

Нищо уникално, за съжаление. Имам чувството, че нищо вече не може да ни изненада на лаковия небосклон.

# 579
- red hot ayers rock - 960 cappuccino

Подаръци от клиентка Mr. Green

# 580
Момичета, някоя от вас пробва ли вече лак от Мини Маус колекцията на Опи?

# 581
  • в 1001-та нощ
Момичета   bouquet,

днес ползвах този лак

върху светлосиня основа - пастелно-млечно светло синьо, ето това

добре стана и доста тъмно - изумрудено, звездно море  Heart Eyes

въпросът ми е - с какви основи сте ползвали дебората, мисля, че и с бял лак ще стане много добре newsm78 Rolling Eyes   само с дебората (2 нанасяния) нещо не ми хареса съвсем, стоеше ми някак прозрачно  newsm78

# 582
  • София
a.l.e.n.a чакаме снимчици
току що сефтосах един от новите флормари 443 , много готино цикламено е  Heart Eyes

# 583
Алена, защо не пробваш да я нанесеш на три слоя? А върху черна основа?
Нинче, и от теб снимки чакаме!  Crazy

# 584
  • Ст Загора
Момичета, някоя от вас пробва ли вече лак от Мини Маус колекцията на Опи?
Вдовичката , беше показала преди извесно време няколко лака от Минито.

Общи условия

Активация на акаунт