Лакове за нокти - тема 61

• 53 016
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
Ох, аз също открих, че Сеш-а се дърпа като имам основа отдолу. Но вече очаквах Poshe. Който пък, въпреки че съхне бързо, не ми прави такъв стъклен ефект. Ех, няма пълно щастие  Laughing

Да, така е с Пош. Няма 7 дни хубав блясък, още на третия се е поизтъркал, но не съдържа вредните съставки и суши толкова бързо, почти колкото Сеш. Забелязах, че като нанасям по-дебел слой, блясъка е по-добър, отколкото при по-тънък.

# 631
Аз пък ползвам диамантения топ лак на Инглот и съм много доволна. Даже лак, който ми се бели за един ден, с този топ ми издържа по 3 дни.  Mr. Green
Освен това не съдържа вредните съставки.  Peace

# 632
Как му е съхненето?

# 633
  • София
Ох, аз също открих, че Сеш-а се дърпа като имам основа отдолу. Но вече очаквах Poshe. Който пък, въпреки че съхне бързо, не ми прави такъв стъклен ефект. Ех, няма пълно щастие  Laughing

Да, така е с Пош. Няма 7 дни хубав блясък, още на третия се е поизтъркал, но не съдържа вредните съставки и суши толкова бързо, почти колкото Сеш. Забелязах, че като нанасям по-дебел слой, блясъка е по-добър, отколкото при по-тънък.
И аз съм го забелязала това, ама като нанеса по-дебел слой, съхне много по-бавно. Не знам при теб как е.

# 634
  • Стара Загора

И аз съм го забелязала това, ама като нанеса по-дебел слой, съхне много по-бавно. Не знам при теб как е.

Май нямам проблем.  Rolling Eyes
И аз се нареждам Долс да каже за колко минути и съхне Инглотския (тънък ли е  Embarassed). Тя вече толкова пъти го е хвалила, че направо ми е неудобно да питам каквото и да е.  Blush

# 635
  • София
Мишинаторката каза, че съхнел бавничко   Peace.
Аз търся топ, който да си купя от тук не да поръчвам. Ревлон ли беше бързосъхнещия хвален в темата? И къде има лакове Ревлон, откакто ги разкараха от Лили?

# 636
Някой ползвал ли е ето този топ-лак на Есенс http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=47107 ? Изглежда ми добре  Whistling

аз го имам,но не съм никак доволна от него, не ти го препоръчвам  Naughty

# 637
  • sofiq
Някой ползвал ли е ето този топ-лак на Есенс http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=47107 ? Изглежда ми добре  Whistling

аз го имам,но не съм никак доволна от него, не ти го препоръчвам  Naughty

аз също го имам и съм ужасно недоволна...не просчо съхне бавна а направо не съхне Crossing Arms

# 638

И аз се нареждам Долс да каже за колко минути и съхне Инглотския (тънък ли е  Embarassed). Тя вече толкова пъти го е хвалила, че направо ми е неудобно да питам каквото и да е.  Blush

Нямам база за сравнение, не съм ползвала сеш, пош и тн. и не знам дали съхне бързо или бавно.  Laughing
Като го сложа, след 2-3 мин. на пипане е сух, но аз изчаквам 5-10 мин. за всеки случай или пръскам от спрея на Ейвън. Иначе слагам нормален пласт, нито много тънък, нито дебел, по-скоро мисля, че е тъничък самият топ, аз не обичам дебели и напластени.  Mr. Green Как го обясних, дано сте ме разбрали.  Laughing

# 639
Мишчица Ревлон мисля, че има в Пикадили и в магазинчето на Гарибалди  Hug

# 640
  • София
Мишинаторката каза, че съхнел бавничко   Peace.
Аз търся топ, който да си купя от тук не да поръчвам. Ревлон ли беше бързосъхнещия хвален в темата? И къде има лакове Ревлон, откакто ги разкараха от Лили?
Ревлонът съхне бързо, също и топ лакът на севънтийн.

# 641
# 642
  • Стара Загора

Нямам база за сравнение, не съм ползвала сеш, пош и тн. и не знам дали съхне бързо или бавно.  Laughing
Като го сложа, след 2-3 мин. на пипане е сух, но аз изчаквам 5-10 мин. за всеки случай или пръскам от спрея на Ейвън. Иначе слагам нормален пласт, нито много тънък, нито дебел, по-скоро мисля, че е тъничък самият топ, аз не обичам дебели и напластени.  Mr. Green Как го обясних, дано сте ме разбрали.  Laughing

Аз разбрах, че е тънък значи.  Mr. Green Искам да ми стои леко като гел, т.е. да е по-плътен, за да ми предпазва и ноктите от чупене.

Момичета, Opi Jade is the new black има ли го в мини вариант? Много искам да си го взема понеже ми харесва на суочовете в нета, но незнам дали ще се възприема с този цвят. Благодаря. bouquet

# 643
Брейй,мацки,сега да не се окаже,че Пош не съхне много бързо  Thinking Нали не е голяма разликата със Сеш?Аз на блясък не държа толкова,колкото на бързо съхнене най-вече  Crazy

# 644
  • Belgium

Мишчице, хубав е топ лакът на Ревлон. Има го в магазинчето на Гарибалди  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт