Лакове за нокти - тема 61

• 52 980
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Днес съм нещо много активна  Laughing

КА 129,подарък от една невероятна съфорумка  Heart Eyes

smile3525

# 661
  • Стара Загора

# 662
  • Казанлък
 страхотен е! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes малко глупав въпрос: как се казват тези сребристите лентички?

China Glaze Ring In The Red

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 11:08 от kati_kz

# 663
  • Стара Загора
страхотен е! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes малко глупав въпрос: как се казват тези сребристите лентички?

Идея си нямам.  Embarassed Видях го във фейсбук и реших да постна тук снимката.
Единственото, което ми минава през ума е да са лепенки някакви.  Rolling Eyes

# 664
  • Belgium
Така ми се искаше топ лака на Ревлон да го няма в Мориа, че като вляза там изобщо не излизам само с това, за което съм отишла  Whistling Embarassed. Май първо ще мина през Пикадили  Laughing.

Миш, в Пикадили отдавна няма щендер на Ревлон.

И цялата им секция за био козметика изчезна.

Тъй че няма мърдане от Мориата  Mr. Green

# 665
  • Казанлък

Идея си нямам.  Embarassed Видях го във фейсбук и реших да постна тук снимката.
Единственото, което ми минава през ума е да са лепенки някакви.  Rolling Eyes
аха, може Ради ако знае да каже newsm78 ще съм й благодарна  bouquet

# 666
  • Пловдив
Момичета,кажете някой добър топ лак.В момента ползвам на Перфект,от 1г. вече,обаче в последно време забелязвам,че като се лакирам с него и после ноктите ми стават на много леки балончета,като точици.Не знам,въздух ли влиза докато се лакирам,че така се получава.Мисля,че е от топ лака.Дайте мнение?  newsm78

Това е най-добрият топ на пазара според мен. По-скъп е, но си заслужава  Wink Не става на балончета, съхне супер бързо, получава се стъклен блясък и маникюрът държи по седмица и нещо непокътнат.  Sunglasses

http://beautyshop.bg/product/1345/seche-barzosahnesht-top-lak-za-nokti-vite-.html

iiv_mortisha,Banana_Moon,сигурно е много хубав,ама не ми се дават 19лв за лак.Препоръчайте нещо до 5-6лв,което пак да е що годе хубаво и най-вече да не става на балончета. newsm78
Между другото има едно масло дето много маникюристки го ползват на вече лакирани нокти,и отгоре на всеки окът ти капват по една капка от това масло.То за какво е и къде мога да намеря такова? newsm78 Не знам дали ме разбрахте какво питам,че и аз не му знам името и не мога да ви го кажа. Joy
Някой питаше къде може да се намерят лаковете на Ревлон-има ги в магазини DM.

# 667

Идея си нямам.  Embarassed Видях го във фейсбук и реших да постна тук снимката.
Единственото, което ми минава през ума е да са лепенки някакви.  Rolling Eyes
аха, може Ради ако знае да каже newsm78 ще съм й благодарна  bouquet
aми водят го "Декоративно тиксо"- http://nails.bg/?t=%D0%94%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%86%D0 … D0%BA%D1%81%D0%BE Simple Smile
Скрит текст:
А между другото, има пак giveaway в блога ми и наградата си струва, който иска да се разпише- http://radi-d.blogspot.com/2012/06/summer-giveaway-part-2.html  Hug

# 668
Момичета, някоя от вас има ли Hey Sailor на China Glaze, да каже дали е хубав?
Също Lorelei Tiara колко пласта му трябват и трудно ли се маха?
Че се чудя дали да не ги поръчам.. Whistling

# 669
  • София
 Lorelei Tiara е чуден лак  Heart Eyes , на 2 пласта покрива, за свалянето ми на мен не ми е трудно , като всеки глитер се сваля  Wink с метода памук и фолио

# 670
  • Belgium
Христинчето, това обикновено не е масло а капки за изсушаване, които в началото са доста мазнички. Аз имам такива на Дебора, но повечето марки имат такъв артикул.

Ако греша, нека Ради ме поправи  Laughing

Stardust, не я мисли Тиарата, взимай я  Heart Eyes

Както Лепи каза покрива на два слоя, маха се като всеки глитър, малко по-трудно, но си струва  Laughing

# 671
 Laughing както сме я подкарали- пак да се включа Mr. Green
Значи на капки може да слагат както изсушител за лака, така и олио за кожичките, което после се втрива в кожната гънка. Но лака трябва да е напълно изсъхнал за да се втрива олиото, така че, предполагам, че за изсушител става въпрос в случая (олиото на капки се ползва най- често при ноктопластиката, когато всичко е вградено в гела и няма опасност да се развали при втриването, или при Шилак) Peace

# 672
  • Пловдив
Radi D.,а може ли да ми препоръчаш такова масло изсушител?марка?

# 673
Radi D.,а може ли да ми препоръчаш такова масло изсушител?марка?
То не е масло, а изсушител на капки. Някои фирми имат такива изсушители с капкомер в своята гама продукти и по магазините. Ето ти един сайт с няколко варианта- http://www.starnails.bg/bg/catalog/category/57

# 674
  • Казанлък

мерси, Ради Grinning

Общи условия

Активация на акаунт