След неуспеха - да отпуснем душата №16

• 16 217
  • 741
  •   2
Отговори
# 645
м/у другото и аз не знаех коя е стефка
познавам само радина  ooooh!

# 646
  • София
Сигме, ти съвсем отсвири темата за Фонда, откак грабна заповедта- чети там......за Миеринка....

ами Каката, тя Сигма скоро ще снове из едни други теми, стига е чела за фонда yes

# 647
  • СОФИЯ
познавам само радина  ooooh!
леле кака как може да не знаеш коя е С..... smile3555 smile3555 smile3555 smile3555

# 648
  • София
познавам само радина  ooooh!
bash

мигрена за уикенда

# 649
ууууууу бе ша ме урочасате
от тук не м-ъ-р-д-а-м

# 650
барби а спри се - глава ми не остана  Whistling

# 651
тя Ванчето тъй работи днеска ,та чак се преработи, обикаля кат калинка всичките теми Joy Joy

# 652
Оффф, иде ми да се изокам  smile3515 . Цяла сутрин се занимавам с попълване на документи по нета. Точно реших, че съм приключила и се оказа, че съм ги пратила с грешка, айде наново и те така цял предиобед.
Как сте, девойки мили  Mr. Green

# 653
аз пък понеже е ден на майстора и имам работакато за целия индийски народ + половин китай . ма после ще видя кой СПАМИ и.............  box box box

# 654
  • Пловдив
Ей ма и мен кухата лейка,излязох да пазарувам в най-голямата жега и като се натоварих здравата едва се завърнах,мъж ми ако ме види колко тежко измъкнах ще ми счупи главата Mr. Green
Десдемонка,успех утре Hug Praynig

# 655
ооо Гуги няма страшно те децата са си там,предният път даже салто имаше,та сега е нищо Joy Joy Hug

# 656
  • Пловдив
Бабче,както винаги ме развесели,аслъ на фона на предните премеждия всичко бледнее Joy Mr. Green

# 657
  • София
Оффф, иде ми да се изокам  smile3515 . Цяла сутрин се занимавам с попълване на документи по нета. Точно реших, че съм приключила и се оказа, че съм ги пратила с грешка, айде наново и те така цял предиобед.
Как сте, девойки мили  Mr. Green
Ела, да се изокаш или изакаш hahaha hahaha hahaha

# 658
  • София
Ванче оди и я питай душко ... аз ще дойда с тебе за бодигард  hahaha hahaha не съм в цикъл, ма го чекам  hahaha hahaha
Миеринка, удари една напитка довечера, хем да ти пробие, хем да се успокоиш. Аз така напраих и глей ква съм кротка- кат ОФчица hahaha hahaha hahaha

# 659
Вико, дай ни малко свобода де, малко спамим само  Grinning
Гуги, сега е момента да използваш някой друг да върши цялата работа. То не че аз съм за дума, след първия трансфер чистих, че и тежко вдигах. Сега си знам- разходки и приятни занимания.

Кака, изокам е правилната дума и се използва по моя край. А изакването..., ще се изходя по въпроса като отида на място при тия дето им пращах документите, че съм им набрала  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт