На море в Турция - тема 19

• 158 798
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • София
portokalche,  Бодрум е по-близо от Мармарис и мисля, че CRYSTAL GREEN BAY 5*,  www.crystalhotels.com.tr отговара на вашите критерии. Погледнете и предложенията за Дидим за VENOSA BEACH RESORT 5*,  www.venosa.com.tr. И двата хотела са с добри препоръки.

# 256
да,3-те часа в повече за Мармарис са реално време. В това време е включена и една почивка с автобус.  travelРазстоянието между Кушадасъ и Йоздере е 30 км. Даже Онурия Кларос е по-близо защото е първи хотел,преди Йоздере е. smile3525

# 257
Може ли да ми дадете информация за два хотела,единия е в Кушадасъ АДАКУЛЕ,а другия до Йоздере ГРАНД ЕФЕ?
Имаме почти еднакви оферти и за двата и се чудим кой да изберем.
Само да кажа,че ще сме с голямо дете и държим най-вече на дневната анимация,че да не му е скучно на младежа.
Да има възможност да играе плажен волейбол,баскетбол,водна топка.
Благодаря предварително!

# 258
  • София...........
ndimitrova, благодаря много за отговора ти. От агенцията ни казаха, че ако искаме повече спокойствие, часста с бунгалата била по-добре за нас.
Моля те сподели как е плажа? На картата, която ни показаха се виждаше, че частта с бунгалата има отделен малък плаж. Как е пясъка? Как е храната? А с какъв транспорт пътувахме? Ние сме от Пловдив и много се чудим дали да изберем автобус или да тръгнем с колата...
Ние бяхме в основната сграда. Не знам как са бунгалата, но в зоната на бунгалата има хубав басейн и бар. Мисля, че този малкия плаж е към вип бунгала и до него няма достъп, но не съм сигурна. Големия плаж е широк и дълъг. Насипан е изкуствено с много пясък и няма камъни. Ако не знаеш, няма да разбереш. В началото на морето има малко морска растителност, но не са водорасли, дето ти се лепят по тялото. Нищо притеснително. Ние пътуваме с кола и ни е доста удобно. Ако искаш на лични ще пиша подробно. Ние пътуваме от София и не спираме никъде за междинно преспиване.

ndimitrova, съвсем наближи нашето пътуване към Онирия Кларос и изникват някои въпроси така, че може да пуснеш подробното описание в темата.
Ясно, че плажа е пясъчен, но все пак да питам трябват ли водни обувки (за децата)?
Ако от Измир се отклоним през Мендерес и не ползваме магистралата (това май е по-добрия вариант) трябва ли да закупуваме карта за плащане на магистрала? Към Одрин нали е безплатна магистралата?
Къде в БГ преди границата е последната читава бензиностанция, за да заредим на МАХ - дизел ?
Около ферибота кой е по-хубавия път, за да се ориентираме евентуално към дадения ферибот?
От многото ми питане и ваши отговори за фериботите разбрах, че и от двете места вървят фериботи на фирма Gestas, но има ли и на други фирми да не объркаме ?
Някой знае ли къде горе долу спрират за почивка автобусите между Айвалък и Кушадасъ, че сме си харесали от преди години една закусвалня с много вкусни готвени и ни се иска да спрем там да хапнем?

Благодаря на всички за отгорите   bouquet

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 13:53 от divna_

# 259
  • Варна
Има лукойл точно преди границата   http://www.lukoil.bg/Lukoil/webfs/pub/a/1372-1/obekti1.pdf

# 260
  • София...........
Има лукойл точно преди границата   http://www.lukoil.bg/Lukoil/webfs/pub/a/1372-1/obekti1.pdf

Благодаря миличка   bouquet , но за съжаление ние сме с дизел и не ни върши работа Sad

# 261
  • Димитровград

.... но за съжаление ние сме с дизел и не ни върши работа Sad

как не ти върши работа- има дизел, даже автобусите зареждат там на отиване и връщане!

# 262
  • София...........

.... но за съжаление ние сме с дизел и не ни върши работа Sad

как не ти върши работа- има дизел, даже автобусите зареждат там на отиване и връщане!

В горния линк видях, че пише НЕ на дизел, затова си помислих  newsm78

# 263
Здравейте.До сега винаги сме почивали в България но заради водните пързалки ми се иска до отидем до Турция.Ще помоля да ми препоръчате ТО който предлага пакети със собствен транспорт тъй като съпругът ми го е страх от самолети.И извинете за въпроса но накакъв език се разбирате с персонала и има ли представител на фирмата в хотела който да ви посрещне и помотне при настаняването.Благодаря

# 264
  • Варна
Здравейте.До сега винаги сме почивали в България но заради водните пързалки ми се иска до отидем до Турция.Ще помоля да ми препоръчате ТО който предлага пакети със собствен транспорт тъй като съпругът ми го е страх от самолети.И извинете за въпроса но накакъв език се разбирате с персонала и има ли представител на фирмата в хотела който да ви посрещне и помотне при настаняването.Благодаря

Ориент 99, доволни сме много

# 265
  • Варна
Записвам се да ви следя,че си харесах Папилоните Peace

# 266
  • Beyond the Frontiers
Mr. Green Mr. GreenЕй, голяма реклама на тези хотели  Mr. Green Само жалко, че Тез Тур ги нямат.

# 267
  • Варна
Mr. Green Mr. GreenЕй, голяма реклама на тези хотели  Mr. Green Само жалко, че Тез Тур ги нямат.

Аз съм от Варна,имам ли шанс в някоя агенция newsm78

# 268
  • Варна
Не на последно място проверете през ТУИ платихме много изгодна цена със собствен транспорт,на лични ще отговарям да не пиша тук за подробностите.Летяхме от Истанбул,че Варна-София и Варна Истанбул ни е еднакво ,дори второто по-бързо и на по-хубав път  Grinning

# 269
divna_ , ще се опитам да отговоря по ред.
Няма нужда от специални обувки за плажа - гарантирано.
Права си - отклонявате се към Мендерес, пак се пътува малко по магистралата, но не се плаща такса и не е необходима карта. Почти целият път от границата до Измир е двулентов двупосочен и от миналата година разрешената скорост е 110 км/час. По този път също не се плащат такси.
За ферибота трябва да си направите сметка кога ще бъдете там и по разписанието да прецените с кой точно ферибот ще пътувате. Както вече споменах миналата година правеха ремонт на пътя Гелиболу-Ечеабат, та според мен няма значение от къде точно ще минете. Аз съм направила пътна карта с местата, през които се минава и разстоянието м/ тях. Не сме ползвали навигатор до сега.
При Одрин не е нужно да ходите на магистралата за Хавса - пътят е малко по-дълъг и няма разлика в качеството.

Общи условия

Активация на акаунт