Интериорен стил по аматьорски 6

• 62 701
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ох, Пина, моля те напиши ми в скрит текст какви са тия К.О.Т.К.И., че ме изяде
любопитството.
Crazy и мееееен!!!  hahaha hahaha Ама ме беше срам да попитам!

Джинджър - страхотна си! Супер!

# 676
ginger tea , страхотна си!!!!!!!!! Първи и трети май най-много ми харесват.
Изглежда абсолютно реално и възможно да се обзаведе прилично на тази малка площ, като се съчетаят кухня и дневна, а аз имах страхове,че няма да ни стигне мястото.

Много ми помогна и много ме обнадежди! Това си е чисто дизайнерско решение на проблема ми и много ти благодаря!

# 677

ginger tea , друго си е като пипне човек, дето знае какво прави!  bouquet

Ох, Пина, моля те напиши ми в скрит текст какви са тия К.О.Т.К.И., че ме изяде
любопитството.
Crazy и мееееен!!!  hahaha hahaha Ама ме беше срам да попитам!

И аз в отбора на любопитките, щот пък съм от кучетата! Grinning

# 678
Господи, понеже сутринта във ФБ ме разчуства един приятел та си поревах...

Това съм го пропуснала
Уни - кал- но! Джинджър, адмирации, ама друго си е професионалното око и ръка Hug

А така сега заради снимката  ми Пина трябва да обяснява и се почуствах неловко да ви кажа.... Вижте какво има на картината, а това са хора, които обичаме този град.. А там котките са свети животни.

# 679
Джинджър, браво! Третия ми харесва много, ама и останалите са много добри.
Много хубава картина, Роси Simple Smile

# 680
Признавам си, че абревиатурата и мен ме затрудни, сложна е и бях забравила точно какво означава  Laughing  Порових да си припомня и копирам

Кълдъръм Ориентирани Тайни Кокони Истанбулски!

Това е една тема в подфорум 'На път', която смея да твърдя, че на практика аз създадох. Преди това имаше 2-3 хаотични, стари, неактуални теми за Истанбул. Аз синтезирах много информация в първия пост, стана с продължение, събраха се хора. Аз предадох щафетата и сега 'председател' е Шебек  Laughing  а кръстница angelina.bgk. По идея на Шебечето се сформира тайната организация. Там всички са влюбени в Истанбул, всички мечтаят за него. Имаше хора, които дойдоха за да потърсят някаква информация за първото си посещение на града, а вече са ходили по 3-4-5 пъти  Laughing Надминаха ме, аз съм била 4 пъти. Превръща се в мания и е почти сектантско    bishop     Joy

И както спомена Росна китка, там котките са на всяка крачка и са особено гальовни и почитани Wink

Допълвам, че авторката на картината на Росна китка е също К.О.Т.К.А. и започването ѝ да рисува е свързано със супер мистериозна случка в Истанбул  Wink

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 12:40 от pina

# 681
Пина, авторът на картината е К.О.Т.К.А , но се казва Гюнер Joy И моята котка , който ме има във ФБ и го е виждал ми е от него. Имам много картини, по едно време се наложи някои да не окачвам защото заприлича на галерия,но те са ми слабост.

Бях започнала да пиша, само да не се отклоняваме от основната тема, че когато попаднах в една галериите му ахнах. И той посочи тази и ми ме пита тази ли те плени и аз нали съм с френско възпитание викам "Да". Ама не бях честна, защото ме плени една с едни лодки от Златния рог. И ми каза - ще излезем от тук с нея, а на нея  имаше само фон с леки загадки на кулата. Грабна ме , не бях виждала такива методи на рисуване - почти не използва четка. Но това е компетенцията на Ели.
И на темата ето фурна инокс до бял , вече не толкоз бял , де хладилник, а на мен кухнята ми не е бяла....
http://s017.radikal.ru/i420/1207/27/2c830017eae5.jpg
Само не обръщайте внимание на покафенелите стени - най вече затова ще ремонтирам Mr. Green

ПП Сега се сетих , че ще боядисам стените в нещо наситено , да не кажа тъмно и няма да "стои", но веднага ми хрумна идеята да го напръскам с спрей боя за коли. Така направих свеки хладилника и всеки я пита от къде е .

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 13:28 от Рoсна kитка

# 682
Май сгреших, мъж ли е художника? Аз помислих, че е нашата съфорумка, защото и тя ги рисува така  Simple Smile И е рисувала Девичата кула.

# 683
ginger tea , страхотно изглежда. Само се сетих нещо, печката не трябва ли да е до комина, ако ще има аспиратор? Защото на скицата той е от другата страна...  newsm78

# 684
# 685
  • Тракийка в Софийското равно поле....

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 686
Как бе толкова е смотано, Пфуй ... Добре , че има блогове и картинки да си пълним очите , респ. душите. ОХ!
Цял живот копнея за нещо такова - от къщата в градината и гледаш сезоните

http://1.bp.blogspot.com/-pzkPgyyadm8/UA1VIzFqqDI/AAAAAAAAXNQ/Ye … %80s+10.22.46.png  Flutter

# 687
Тюх, язък Laughing докато отговоря, че е Истанбул, и вие сте ме изпреварили. И сега какво, изпуснах наградата Crossing Arms

Котките в Истанбул са като свещените крави в Индия. Много са, навсякъде са и не се пипат. Легендата е, че пророк Мохамед ги е обожавал. Бил готов да отреже ръкавите на ризата си, но не и да събуди котка, заспала в ръцете му...
Истинската причина всъщност за голямата любов и почит към котките и там, и в исляма като цяло, но също и сред християнските народи - в Англия, Холандия, Венеция, та чак до Древен Египет, са ловните умения на тези пухкавелчовци. Те са естествени врагове на мишките и плъховете, основна напаст в древните и не толкова древни градове и държави с лош климат, недобри санитарни условия или развита морска търговия. Котките са ограничавали разрастването броя на гризачите и съответно болестите и заразите, разпространявани от тях, опазвали са реколтата по хамбарите на суша или зърното в трюмовете на търговските кораби,

Джинджър, Peace Искам и аз да мога така да чертая!

Имам въпрос-предложение. Не може ли да се измести балконската врата по към средата на стената. Така печката ще може да мине зад нея, а западната стена ще остане свободна. Тъкмо и абсорбаторът ще се свърже правилно в съществуващия в старата кухня отдушник.

# 688

Имам въпрос-предложение. Не може ли да се измести балконската врата по към средата на стената.

аз си го мисля отдавна,но не го споделях, защото не знам дали не е тъпо  Embarassed
така и така там ще се сменя дограмата, и на мен ми се вижда ( в ума ми...прост) по-удобно и по-красиво да имам два симетрични прозореца и между тях врата.

# 689
Но и панела ще трябва да се изреже до земята - не, че не е възможно, но само със смяна на дограма няма да стане.

Общи условия

Активация на акаунт