Британците, британците! - Земя без тронове и само с една принцеса - 56

• 18 505
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • София
ква седмица, всеки ден ме мързи  Whistling

# 706
Аз вече не мога да разпознавам Ваня и Джо, аман от тия игри вашите.  Crossing Arms

За графиката и аз си мисля, че за цялостен изказ става въпрос, не за синтаксис. Щото италианския май не е чак толкова сложен, пък я вижте диаграмката.  hahaha hahaha hahaha

# 707
  • София
а, да бе не е сложен! питай тая дето не дойде с вас на Здрач, за да им учи граматиката.  ooooh!
То проблемът при тях е, че имат толкоз излишни (да, излишни) думички, възклицания и квото се сетите още, че... една година само тях треа да учиш. В кратко изречение (1-2 думи) има поне по едно възклицание отпред и едно отзад.  Tired
на всичкото отгоре ако не знаеш, че е просто паразитна думичка не мой разбереш кво става... а за преобръщането на думите така, че да им стане като в оперна ария да не почвам  smile3506

# 708
Ване, аре стига драматики. Италианският е в пъти, пъти, пъти, пъти.. по-лесен от немския, културата е по-близка до българската, Учила съм и двата.

Извинете за спама.  Mr. Green

# 709
  • София
а, няма драма.
лесен е, да, но това не отменя факта, че говорят бързо, с много думи и за капак с ръкомахания. та исках да кажа, че съм склонна да се съглася с картинката.

# 710
  • срещу двата комина :)))
абе я глейте бе  Party Sherlock wins double at Critics choice awards

# 711
Бравос на Шерлок!

# 712
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз вече не мога да разпознавам Ваня и Джо, аман от тия игри вашите.  Crossing Arms
Мен и без игра не ме свърта Joy

Препоръчайте ми добър гангстерско-бритски филм, не на Ричи, моля Hug

# 713
Браво на Шерлок!  Само дето ич не ги бях чувала тия Critics choice awards.

# 714
  • в морето до колене
Ми те са новички, Злате. Едва за втора година ги раздават  Mr. Green
Да не останат назас от кино-критиците  Crazy

А наградата за Шерлок на практика е първа такава, защото миналата година не е имало категория за филм/мини сериал.

# 715
Бре-бре, множат са наградораздавачите. Похвално!

Днес съм мощно на вълна Крейг.

# 716
  • в морето до колене
А аз снощи бях.
Гледах този филм, от който са прословутите ризки на цветчета и ланци  hahaha  hahaha  hahaha
Оказа се, че мощно-патриотичният шотландки костюм го облича, когато отива да танцува в гей-бар  Mr. Green

Забавно е филмчето, ама накрая много го претупаха.

# 717
сладкия ми космалатко  Heart Eyes

# 718
Гледах този филм, от който са прословутите ризки на цветчета и ланци  hahaha  hahaha  hahaha
От къде го намери?

Я, Мичо!  Heart Eyes

# 719
вижте го беееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes благодари на хората, които са му честитили рождения ден  Heart Eyes ( аз му подсказах тая идея  Blush )

Общи условия

Активация на акаунт