Отговори
# 345
Цитат
Вани благодаря за сайта.

За да ви попаря сега ще кажа, че това са нашите преводи и са взети от страницата на Хриси. Просто са синтезирани по друг начин на външен вид. Цъкнете в/у самото видео и ще отидете направо в нейната страница. Да не ви разочаровам ама ако ние не качим превод няма как да стане те да качат такъв . Joy Joy Joy Joy

Абсолютно и аз забелязах веднага само като видях че е от бокса  Mr. Green
Вяра не плачи много те моля май докато си поствам клипчета трябва да слагам и салфетки smile3545 smile3545 smile3545

Диде Hugидеята не е никак лоша,какво да правя като съм такава newsm45като чух само"Не съм забравил,няма да забравя кара севдам,не се притеснявай..."и почнах.
Аз също видях,че превода е вашия момичета.Опасни хора.
Вяра  Hug Hug не плачете много ви моля.
Гери сега ще ти дам линк за да му се насладиш и ти  Hug

# 346
Привет сладки мой Фемирки Hug Hug Hug Hug

Вяра страхотна закуска  bouquet и прекрасни поздрави  bouquet
Вани и на теб   bouquet
Дидка, този път си надминала себе си браво ,момиче  bouquet
Дикси добре дошла и приятни минти в темата. Hug Hug

Вяра,аз май започвам да се повтарям ,но това че Айсун и Юнал ще оценят Фериха ,като видят, какво е синът им без нея го написах още в първия си сценарий пълен с черни краски,затова съм съгласна с теб.А Ръза мисля, че с времето започна да претръпва ,не става много либерален,но поне прави опити и прощава,затова си мисля , че ако ФЕмир се сдобрят в , което много не вярвам и той ще им прости и ще ги приеме. Mr. Green

Лека и успешна седмица момичета. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
http://ww.vbox7.com/play:787b63c0f1&al=2&vid=11959566
http://ww.vbox7.com/play:787b63c0f1&al=2&vid=11959566

# 347
Гери здравей Hug и мерси за репортажа с Чаги.
Снощи не го изгледах, защото като видях първия, че е със сладоледа и предположих, че ако има втори той, ще е с таксито.

Наде, здравей! Hug

Аз исках още вчера да го дам в темата, но нямаше никъде линк, не успях да го намеря!!! Hug

Днес има награди, ще се излъчват по канал д, ама не мога да видя категориите #2gunfire и не знам дали АФК са номинирани някъде? Някой виждал ли е номинациите???

# 348
Здрасти Венци. Hug
Ризото такова ФЕмирско чудо видя и преглътна, което въобще не е и сънувал, че и аз мисля като теб, че, ще не, ще, ако ФЕмир се съберат той, ще е безгласна буква и, ще ги приеме.
Фери е самостоятелна от години, поела е живота си в свои ръце и на Ръза няма да му остане нищо друго освен само да гледа, и приема нещата, но не,  и да е в опозиция, не,  и този път.

# 349
Добре дошла,Дикси.!Аз съм на работа и затова рядко влизам,но Ви чета непрекъснато!

# 350
http://www.dailymotion.com/video/xrgimt_feriha-emir-i-can-not-forget_shortfilms
Гери  Hug Hug дано ти тръгне

# 351
Здрасти Венци. Hug
Ризото такова ФЕмирско чудо видя и преглътна, което въобще не е и сънувал, че и аз мисля като теб, че, ще не, ще, ако ФЕмир се съберат той, ще е безгласна буква и, ще ги приеме.
Фери е самостоятелна от години, поела е живота си в свои ръце и на Ръза няма да му остане нищо друго освен само да гледа, и приема нещата, но не,  и да е в опозиция, не,  и този път.

Наде Hug Hug Hug Hug така е,но не знам защо в последно време ме обвзела една много натрапчива мисъл,че тези остри камъка ще се блъскат и така няма и да се съберът отново,дори си мисля , че никакво дете не е раждала Фериха и двамата са се отдали на кариерите си и на това да забравят другия чрез работа , та дори да го намразят от любов,защото границата между любовта и омразата почти е невидима,много бързо идва и тооооооооооолкова бавно си отива,че на тях че им е нужно чудо да са пак заедно.  Wink

# 352
   Благодаря за видеото  Hug Hug Hug

ето ви и снимки на момичето приятелката на Диренч Аксой-казва се Сезги

тази в средата

тук  newsm78 newsm78 newsm78 и май има очите на Хазал

с майка си

# 353

Ох, Диди...разревах се.... Cry Cry Cry

Много хубаво клипче и с тази песен направооо почувствах всичко. И нез това вчера ви писах, че ме обзе една тъка заради тях, сега ептен...

Диди  Hug Hug Hug

newsm51 newsm51 newsm51

# 354
Мери Hug Hug Hug
Накой знае ли ,какво е това? И ,защо тази  девойка е наредена до Ч.?

Не можах да се стръпя да не ви я пусна ,много е хубаво това Хазалче. Laughing

# 355
Мери Hug Hug Hug

Това е красавицата Аслъ Енвер - Мине от "Мечтатели" и Аху от "Сускунлар", явно колажа е направен от техен фен. Peace

# 356
Зори мерси Hug Hug Hug

А това е в хотелската стая мисля  newsm78,Баръш(Левент )е със същите дрехи като от фрагмана.

# 357

Ох, Диди...разревах се.... Cry Cry Cry

Много хубаво клипче и с тази песен направооо почувствах всичко. И нез това вчера ви писах, че ме обзе една тъка заради тях, сега ептен...

Диди  Hug Hug Hug

newsm51 newsm51 newsm51

Гери моля ви се не плачете че накрая аз ще се разплача и ще стане страшно  Cry Cry

# 358
Мери Hug Hug Hug

Това е красавицата Аслъ Енвер - Мине от "Мечтатели" и Аху от "Сускунлар", явно колажа е направен от техен фен. Peace
Колажа е много хубав  Heart Eyes

# 359
здравейте момичета, надявам се да не чакаме до края на епизода за да ги срещнат, но имам някакво токова предчувствие че с тази ретроспективна точно това и ще направят.  А като имаше и клюка, че финалът на серията ще е черешата на тортата, направо не ми се мисли през какво ще ни прекарат сценаристите.
 Относно връзката  на Е  с Де, тя според мен му е просто за удобство, а и тя връзка м/у ФЕ, защото тя ще му напомня за Вириха и ще подхранва чувствата му към нея - които и той не знае любов ли е, или омраза.
 Разбира се същото се отнася и за Ф и Л. Лично аз не приемам тези отношения м/у тях. Много се изговори за това какъв е Левент /добър, услужлив и т.н./, но за мен той е мързелив и апатичен в любовта, и като за тези три години той не напреднал и на мели метър в тези отношения, моите извинения към почитателките му, но предпочитам начина на Емир да обича бурно и страстно макар такава връзка да уморява, но е пълноценна и задоволяваща.
 За Еди какво да кажа момичето обича /тя си е направо втора /, да и аз нея възприемам до Емир, но така на него му е по-лесно, не се налага да показва привързаност и емоционалност, предлага и една чисто физическа връзка.
Е пак се разпростях ще ме извините.

Общи условия

Активация на акаунт