и сега на къде....

• 39 041
  • 650
  •   1
Отговори
# 120
Хубаво е да управляваш парите си сама, защото при различно стечение на обстоятелствата другия борави с тях по различен начин и доказване няма.
Парите независимо колко са са сила, а без пари не можеш. Не оставяй друг да ти държи парите, особено в такава ситуация.

За последната ти приятелка мога да кажа, че не съм сигурна дали си права. Все пак забременяването е голям проблем на много жени и нормална човешка ревност не е толкова необичайно. Пък и хората които имат един и същи проблем са по- близки.
За завиждане е да си имаш дете.

# 121
Снежа63 нейният проблем не е в забременяването,а в намирането на приятел....но това е съвсем различна тема Simple Smile просто тя много ме разочарова,защото всместо да застане до мен в най-трудните ми моменти тя дори не се сети да ми звънне.....много сме преживели заедно и аз винаги съм била до нея ,но сега когато аз имам нужда нея я нямаше...но и това преживях!

# 122
  • Бургас
Елфчето, извинявам се че се намесвам, но щом тази жена иска ДНК тест за да е сигурна, че детето е от този мъж, ми поискай и ти да си сигурна, че дъщеря и е от него.Така де, за да си сигурна, че запознаваш детето си със сестра му! Аман от такива женици, тестове искала.
Ако мога да съм полезна с нещо насреща съм!

# 123
Все пак за дете трябва и мъж.
Спомням си моята приятелка когато я попитали дали не съм бременна, пък не са чували да се омъжвам. Тя им отговорила, че за бебе трябва мъж, а не съпруг.

След като си решила, че е така не би следвало да се замисляш. Просто някои приятелства отпадат, колкото и да е болно, но за добре.

# 124
Аз съм сигурна,че той ще си ми върне картата и без да я блокирам Simple Smile няма да изтегли нито лев от нея...последния път когато му казах че не искам да съм му длъжна и,че ще му върна всички вложени пари си получих шамара(ако не бях бременна сиг.щеше да е повече от един!)

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Много мъжка постъпка , няма що ! #Cussing out
И ти искаш да се бориш за него ?! Rolling Eyes

# 125
Елфчето, извинявам се че се намесвам, но щом тази жена иска ДНК тест за да е сигурна, че детето е от този мъж, ми поискай и ти да си сигурна, че дъщеря и е от него.
Това е начин да навиеш съпруга си, че дори и детето да е от него е случайно. Мъжете са доста ревниви, а разликата в годините на Елфчето и мъжа е доста голяма.
Дори и да е така не си заслужава.

# 126
А сега седя и си мисля,как довечера ще протече разговора ни с таткото Grinning такава тирада съм приготвила,че само си я повтарям и хем добавям хем махам по нещичко Grinning
Луда работа!Та смятам да е нещо от сорта на:
Мислих много.....посъветвах се с познати (разбира се няма да казвам за форума) който са минали по моя път и ми казаха плюсовете и минусите на това детето да вземе имената на бащата!
Името не прави човек,за това смятам че не е толкова важно да го признаваш!
Плюсове в случая няма....минуси много!Смятам,че 60-80лв.издръжка не си заслужават всички останали проблеми,който може името ти да създаде за напред!Предпочитам сина ми да няма нищо което да е свързано с теб и да не ми се налага за всяко нещо да имам нужда от подписа ти или от пълномощни!Прецених,че след като ти няма да си част от нашия живот...по-добре и аз да те изтрия от моя!Ти избра твоя път......сега ти поемаш своята посока,а аз поемам моята!
Също така мисля,че е по-добре да не запознаваме двете деца и те да не разбират за съществуването си един на друг.....едва ли на сина ми,ще му е добре да знае,че има сестра и баща му е избрал нея пред това да се бори  да има двете деца!
Така като се замисля не мразя жена ти  Grinning напротив благодарна съм и че ми отвори очите за това какъв човек може да бъдеш!Не ми е виновна тя!
Така е по-добре за всички ни....ти продължаваш напред с нея,а аз продължавам напред със сина си!Единственото истинско нещо в живота ми,за което си струва да се боря от тук на татък!
Освобождавам те от всякаква отговорност....след като не може да изградим нещо заедно то нека го градим по отделно!Ще преживея срама от това,че съм била заблудена и съм родила дете на женен мъж,но съм сигурна,че след време хората ще ме сочат с пръст,но не да ме съдят,а да се радват за това,че съм успяла да отгледам истински мъж дори и сама!Смятам,че както се борих за това което от заблуда не забелязвах,че не е правилно така мога да се справя и с отглеждането на детето си!Стискам зъби и продължавам,но без теб!!!

# 127
Mira 1919 дъщеря му е точно негово копие така,че е безмислено да искам нещо подобно,но за нея знам,че е направена без да искат....

Снежа63 съгласна съм и затова затворих и тази страница от живота си с "моята приятелка"

happpy
все още си събирам мозъка  Grinning но мисля,че вече си е на мястото Grinning

# 128
Виж какво, всичко това вреди единствено и само на детето. Не забравяй, че това дете зависи тотално от теб и е твое задължение да си колкото се може по-спокойна. Стига си се впускала в разлини сценарии. Сложи точка на всичко, остави всеки, стига си мислила този и онзи. Питала ли си се дали тези всички хора които ти се въртят в главата и те вадят извън нерви мислят за теб, за детето ти? Ама какво ще каже той, а жена му, а приятелката ми... съседката и прочие. Тегли им една и си гледай живота. Който иска да е до теб и да ти помага ще е там без да го молиш и тичаш подире му! На бащата кажи, че от тук на сетне за теб не съществува и да не те търси освен ако не иска да помогне с нещо. Толкова!

# 129
  • София
Елф, просто с бащата сте объркали влюбеността със сериозната връзка. Да забременееш след 3-4 месеца връзка - та още си във времето на хормоналните изблици и другия изглежда перфектен. Малко по-късно е вижда кой какъв е, както се е и случило.
Да ти кажа не виждам как си го е мислил - жена на 24 да гледа 14 годишна пуберка, че и бебе! Е, нема такава сапунка просто! Пуберката никога не би приела насериозно втората жена на баща си - гаранция. А като дойде бебето ще почне и ревността, а пуберите могат големи простотии да правят, вярвай ми! Така, че това с щастливото семейство е ясно, че няма как да стане.
Но пък жена му е в правото си да се притеснява - ако той признае детето, то винаги ще му бъде наследник. Такова е БГ законодателство! Съпругата наследява половината, а другата половина се дели между нея и децата, толкова!
Така, че бременей и решавай от тук натам как ще го предвиждаш и придвижваш живота сама + бъдещото бебе, успех!

# 130
Вече мога да кажа,че официално го пратих подяволите  Simple Smile доволна съм от днешното развитие и от смелостта,която имах да се изправя срещу него и да му кажа,че се отказвам той да е баща на детето ми!От днес вече сме само аз и бебето Simple Smile ще се опитам поне последните дни от бременността си да изкарам в мир и спокойствие Simple Smile Благодаря на всички за подкрепата и помоща,която ми дадохте.....за мен това е много независимо,че не се познавам лично с никой от този форум сърдечно Ви благодаря,за всичко и за времето което отделихте,за да ми помогнете да помисля,за себе си и за бебето!Знам,че няма да съжалявам за решението си и,че синът ми,ще ме разбере след време,защо съм преценила да расте без баща Simple Smile

# 131
Запиши си всичко заради което не си с този човек. Ще дойде ден в който може пак да решиш да му простиш. Тогава извади листа и си птипомни всичко.

Успех и леко раждане  Peace

# 132
kiara Благодаря силно се надявам да е леко и нормално Simple Smile

Това което той ми причини няма да мога да забравя НИКОГА....но си имам някой записки,който си водя за бебо и на задните страници съм написала нещо като излияние на това което чувствам Simple Smile

А сега единственото което трябва да правя е да съм спокойна и както обичам да казвам музиката на МАКС и майната им на проблемите..... Grinning

# 133
Извинявай ама ти докато се ч....е със женен мъж , къде ти беше акъла  Mr. Green Mr. Green Аз съм самотна майка от 7мия месец от бременоста си , от тогава са минали 5 години и всеки път когато подсвирна на мъжа си дотичва на колене и  плаче  Laughing Laughing Laughing Зарязвал е жени и жени , едната се тровила , другата абортирала и какви ли не ужаси и той казва "Парчето от тортата като не е за мен се задоволявам с останки'' , едната пищи и се тръшка по телефона мъжа и я изгонил и и взел детето заради това че спи с моя бивш . Големи драми правят , а знаеш ли какво правя аз - аз се кефя , щото така им се пада на тъпите ку..и м които му се сваляха и му предлагаха какво ли не докато аз живях с него ! Аз му направих раната в душата и винаги ще тича при мен за да я лекувам , независимо колко по-млади и красиви разгонени девойчета му пускат фандък !  Споделих ти историята не за друго , а на женени мъже да не се доверяваш ! Успех в гледането на бебето и спри да се жалваш и да се оплакваш , това няма да ти помогне !

# 134
MarryDjane, малко злокобно, но за сметка на това вярно.  Накара ме да се замисля над думите на мойто БНД. И той така с коя ли не се подмотава и колко искат сериозна връзка и деца, но той само си гледа кефа и нищо повече. Имал си бил жена, сиреч аз, не му трябвало друга  Rolling Eyes и това при все че с него по никакъв начин не общуваме и не се виждаме (преди години ми го е казвал това). Аз каегорично съм казала че няма нужда да се надява на чудеса и да си урежда живота както намери за добре но явно това още повече ги връзва  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт