и сега на къде....

• 39 005
  • 650
  •   1
Отговори
# 540
Ако амниото покаже даун ще прекъсна бременността.Колкото и да ми е тежко това е нещо , с което не бих обрекла детето си.Тежко ми е че в този момент нямам подкрепата на никого освен на вас.И майка ми не може да ме разбере и постоянно ми се кара, че съм се отчаяла.Вчера й казах че е хубаво да направя амниоцентезата още сега, тя казва да изчакам до събота.Знам че ми мисли доброто, но ме е страх после да не се упреквам че не съм направила амниоцентезата в рамките на тези две седмици.Досега резултатите щяха да са готови и нямаше да се самозалъгвам.Да не говорим , че свалих 2кг , коремът ми се сви и имам усещането , че плодът не расте.

# 541
Решението за най- тежкото си го взела.
Сега можеш да избързаш и с амниоцентезата защото, ако резултата е отрицателен, то състоянието ти не е препоръчително за здраво дете.

# 542
  • София
Сама, стискам ти много палци всичко да е наред! Действай, недей да чакаш излишно и да си хабиш нервите - колкото по-рано имаш информация, толкова ще е по-добре! Късмет и дано, дано бебето да е наред!  Hug Hug Hug

# 543
Момичета , прегръщам ви всичките.Вчера бях на преглед и според лекаря всичко е наред.Показателите са много добри и според него няма нужда от амниоцентеза.Попитах го да си я направя ли той каза че няма нужда.Бебчето е пораснало.Благодаря ви за огромната подкрепа.Обичам ви.

# 544
  • Някъде на път....
sama, чудесна новина!  Peace
Целувки за бебчето и успех на финала!  Hug

# 545
Много прегръдки и от мен , много се радвам ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 546
  • София
Чудесна новина! Приятно и леко до финала!  Hug Hug Hug Hug

# 547
Сама , браво !!! Много се радвам.

# 548
Благодаря ви много момичета.Успокоих се поне малко макар че ме измъчва въпроса не беше ли по- добре да ме прати на амнио за да съм на 100% сигурна.Той каза че няма основание за амнио , но страхът остава.

# 549
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
sama, сега вече нямаш оправдание и трябва да се успокоиш! Hug
Единствено 100%  сигурно трябва да е това че обичаш детето си...всичко друго просто няма значение докато се роди!
Несигурността е лош съветник!

# 550
Сама , много се радвам и винаги да сте добре . НО трябваше да си отидеш и на друга консултация, нямаше толкова време да си под напрежение.
Сега бъди спокойна и се грижи за себе си, по този начин ще се грижиш най-добре и за детенцето си. И без негативни мисли.

# 551
  • София
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=48737.0

това го пускам за всеки случай, ако някой реши да се прави на самарянин...

# 552
jam  как може такова нещо.Не съм създала темата за да искам пари от форума.????????????????????????? Мислиш ли че ако беше безплатно щях да го пиша.Просто споделих.Тук намерих толкова подкрепа.Нормално е това да ме измъчва.Амниоцентеза се прави до 21г.с. Така ми отговориха по телефона.По желание и с риск се заплаща.В тази трудна за мен ситуация най- малкото което бих си позволила е да злоупотребя.Не очаквах подобна реакция.Свързах се с банката да ми рефинансират кредита.Имам и друга тема в зачатие, прочети я ако искаш.

# 553
Наивно очаквам jam да ми се извини.Всички вие знаете моите опасения и тревоги.В тема резултат при болест на даун 90% от жените ме посъветваха да си направя амниоцентеза.Само едно момиче не си беше направило и резултатът беше кошмарен. За да съм спокойна до края на бременността ще направя и аз.Споделих че съм  притеснена финансово, а това момиче ме обвини че едва ли не търся пари оттук- от форумите, в които намерих толкова подкрепа.Меко казано съм разочарована.

# 554
  • София
аз мисля, че ти трябва да се извиниш на всички жени, които ти отделиха от времето си толкова дни поред. забелязвам, че още преди седмица са ти дали информацията за безплатните амниоцентези в Майчин дом, която днес ти дадохме и ние. ако си искала да направиш нещо - да го беше направила.

не се опитвай да манипулираш емоционално хората тук, те не са глупави.

Общи условия

Активация на акаунт