Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 130

• 38 095
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
"Дошла е полиция...дано е за добро"  Mr. Green

Кога полицията идва за добро?  ooooh!

# 466
Спиритче, мерси за инфото за триенето.
Фюри обикновено ме целува, но днес не ме отразява.

Аз по принцип нямах предвид артисти въобще, а точно актьорската гилдия.

Нианта, чета те и точно това разбрах, но аз смятам, че не са срамежливи и в живота.

Малчева ме прати отново в други часови зони та да ви споделя какви песни ще си слушаме на смотния плаж.

Скрит текст:

# 467
  • Бургас
Dimana-nova  Hugмного точно си го казала подкрепям с две ръце. Peace

Да ви споделя ,започнах да гледам Север-Юг на 7 серия съм.Не е лош филма,Къванч играе по-добре от ЗП примерно,отива му и ролята,но гледам филма както бих гледала всеки друг филм.Няма го фактора ,който да ме закотви за екрана.за мен този фактор е Енгин.Но си признавам честно ,че аз лично харесвам ролята му на Мустафа Булут повече отколкото на Керим.Аз засега отъждествявам Енгин с М.Б.,по-силно ми въздейства.Но това е засега ,защото чакам с нетърпение другите му проекти и развитието му.

# 468
  • софия
Мукадес се притеснявала много за името на малкото Ългаз, понеже
Скрит текст:
вчера надничала през шпионката на портата в двора на Ългаз. Керим в розова престилка цепел диня на дръвника, а от джоба му се подавало писмо. Мукито наместила бинокъла и прочела: "скъпи тате, много съм щастлив - Фатмагюл е бременна и ще донесе в къщи новия си символ - "Пулицър"...."

Мукито веднага ми била телеграма -  "малката ще се казва Пулицър..., коя е пък тая , не я познавам, но името е много фносно .....оф, пак се превзема  зълвата...."

# 469
Напълно подкрепям написаното от Диманаnewsm10
Енгин е не просто добър актьор,а носи таланта в себе си сякаш по рождение.И ще става все по-добър,макар че е трудно човек да си представи накъде по-добър от това.Има върху какво да поработи.Например походката или контролът върху специфичните за него жестове,които е по-добре да не се повтарят във всичките му роли.Но това са неща,които се учат и ако някой му обърне внимание върху тези детайли,той сам ще намери решение,защото по всичко личи,че е амбициозен.
А Къванч е добър актьор,има по-нетипична визия за турското кино,но точно поради нея не  всички роли биха му паснали.Например,ако той беше изиграл Керим,този образ нямаше да е така убедителен.Аз мисля,че артистът,който играе Вурал,можеше да пасне за Керим.Радвам се обаче,че са се спряли все пак на Енгин,за да можем още веднъж да се възхитим на прекрасната му игра и силата на неговото излъчване.Сега очаквам с нетърпение новия му проект.

# 470
  • In the light side of the Moon!
 Stop Hug

Engin Akyurek USA Fans'
EPISODE 79 BISENA TIPS
FATMAGÜL: Are we going to have a baby.. KERIM:Yes I want yes... I hope…

Ф: бебе ли ще имаме... К: да, искам, да, надявам се....

Ф пита К бебе ли ще имат??? кой е забременял? керим или Фатмагюл?
хахаха, те това пък ако наистина го дадат, ще падна от хумор

# 471
Здравейте,
за първи път пиша в темата,но отдавна ви чета Simple Smile
Искам да благодаря на всички,които превеждат и качват серийките   bouquet
И да попитам...
Стигнах до 78 серия,но няма цял превод..в моя телевизор ли е проблема или все още го няма?  Embarassed

# 472
Stop Hug

Engin Akyurek USA Fans'
EPISODE 79 BISENA TIPS
FATMAGÜL: Are we going to have a baby.. KERIM:Yes I want yes... I hope…

Ф: бебе ли ще имаме... К: да, искам, да, надявам се....

Ф пита К бебе ли ще имат??? кой е забременял? керим или Фатмагюл?
хахаха, те това пък ако наистина го дадат, ще падна от хумор

Е той Керим толкова неща направи заради Фатма и любовта им  та ако се наложи и бебе ще износи hahaha hahaha rotfImbo rotfImbo

# 473
Здравейте ,мили момичета,макар че тръстиката така я бях зарязала,че вече съм в калта,не мога да не хвърля един поглед поне тук,то е ясно,че преведеният епизод ще почака. Cry
Колкото по-лежерно става в сериалчето,толкова по-разгорещено става тук-то не са награди,то не са други теми...Аз като човек свързан с изкуството,макар и в друга сфера,най-отговорно мога да заявя,че субективизмът в оценката за твореца е един от най-големите и неразрешими проблеми.Колкото публика-толкова различни мнения,колкото журита-толкова различни критерий.Затова според мен за твореца най-важно е да е удовлетворен от това,което прави и да изпитва удоволствие от него.Опитвам се да внушавам това и на учениците си-на концерт,на конкурс,не бива да се мисли за наградата,а за това да накараш хората да повярват и харесат това,в което вярваш и харесваш самият ти.И с пеперудка,и без нея Енгин и Къванч няма да станат повече или по-малко талантливи,а най-голямата награда е публиката да харесва това,което и поднасяш.
Заинтригувана съм с какво ще сменят символа на надеждата-цветенцето.Ясно е,че новият символ ще е свързан с любовта и щастието.И мисълта сама си отива към бебето-щото е заченато с любов и в щастие и си е подарък от Керим откъдето и да го погледнеш.Ама вече не знам,нещо сетивата ми в последно време са в пълна летаргия.
И според мен срамежлив артист няма.Да, има скромни хора.Но да допуснеш милиони непознати хора до душевността си и чувствителността си,няма как да си срамежлив...
И понеже нямам време да чета,да си питам-знаете ли нещо за новата любов на Емре.Да не се залюби с Есма,та с един куршум два заека-маалата да ги приеме и Есма да е щастлива.А Керим и Фатмето да ги оженят.
Гледам пак обсъждате спал ли е с Кристен,не е ли спал.Ами че да.И с нея,и с други мацки,лошо няма.Хубаво момче,здраво,право,харесват го момичетата.Ама и жестоко се е представил,щом Кристен не може да го преживее и пак турчин си е намерила.Това си е направо продуктово позициониране-турските мъже най-потентни и най-плодовити.И после кой бил бременен. WinkКойто си го може,той си и знае... Laughing
Айде почнах и аз да си съчинявам.Ми то с тия постни фрагмани и завоалирани подсказки,всичките заревахме за Пулицъри,ама някои повече- Hug  

# 474
  • Разград
Fatmagül'ün Suçu Ne? 79. Bölüm

# 475

Добър ден на всички !
Благодарности за подсказката.

Добър ден сладурки.
Ето и подсказките от Бисена в спойлера е на английски
След като последната седмица прескочихме времето с 4 месеца, сега в този епизод ще разберем какво се е случило през тези 4 месеца, чрез ретроспекция.
Освен резюмето, мога да ви кажа ...
Емре има нова любовна история.
Интересната част е помирението в квартала.
Керим носи подарък за рождения ден на Фатмагюл.
Загатване:
Фатмагюл ще има нов символ, вместо стария
Много сладки моменти, когато научават за бременността
Фатмагюл: Наше бебе ли ще имаме
Керим: Да, да, много искам

BİSENA

Скрит текст:
after last week we went to a 4 months time warp we will learn what happened in those four months by flashbacks in this episode

Except for the summary I can tell you ...
Emre has a new love story. neighborhood's reconciliation is the Interesting part
Kerim brings a birthday gift for Fatmagül
Hint:
Fatmagül instead symbol of something will have a new symbol/icon ... (not sure)
Very sweet moments when they learned about the pregnancy
Fatmagül: will we have Our baby
Kerim: Yes, yes I want to .. Let it be ...
BİSENA
Скрит текст:
От кадрите след изминалите четири месеца - Фатмагюл е със същото герданче - мисля, че това е от сватбата, защото е с бели перлички ? - а предното беше по-цветно някак.

Има някаква малка фина гривничка  на лявата ръка - има нещо закачено на нея /но не мога да изчистя достатъчно кадъра, за да го видя /.
Интересно какъв ще е подаръкът  и за рождения ден ? - Плетеното цветенце е символ за търпението и надеждата. Тя го направи - но си го носи Керим. Най-много това "цветенце" да е на златната гривничка - Керим да го е дал за модел да го направят златно.

Но много ми харесаха последните реплики.
Все едно, че ги слушам в кабинета на лекаря / защото тя едва ли сама ще се диагностицира, че е бременна /.
Хем невярващи - за това чудо, хем радостни и щастливи.

Символът на борбата на Фатмагюл е " нейният глас" - това,че се осмели да говори.
Книгата която Синем ще напише - ще бъде този глас.
Всеки който прочете тази книга ще чуе този глас - дали ще се вслуша и разбере думите които "казва" Фатмагюл - зависи от самия него, от сърцето му, от ума  и душата му.

Дано ми разбрахте мисълта.

# 476
  • Пловдив

Линк със снимки към 79 еп.:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.433932189960647.95191. … 681827&type=1

Допълвам: В кошарата са и Муки, Мюнир и Решат - на инвалиден стол ли е.....Правилно ли виждам - всеки ще си го отнесе май....

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 16:24 от mariana51

# 477
Марта_49

Цитат
Има някаква малка фина гривничка  на лявата ръка - има нещо закачено на нея /но не мога да изчистя достатъчно кадъра, за да го видя /.

Сакън!Не бутай кадъра!Тази гривничка си я носи още от "Забранения плод" т.е. лична е,явно от мама й.А синичкото по гривничката  са онези очета против уроки! [/b]

# 478
Аз мисля,че никое живо същество не може да бъде символ.Затова изключвам бебето като вариант.Плетеното цветенце не е стария символ на Фатмагюл.То може да е символ за нея,но на Керим.
Аз също съм в недоумение какво се има предвид.Бебо спомена за „розата”,но и това ми се вижда странно.Изобщо не съм забелязала тя да си има някакъв символ.Остава наистина герданчето,защото него не го сваля.Но преди беше синьо,а сега е бяло.
А иначе Керим и ще роди вместо нея,за да се издигне още повече в очите на бг мамите и разбира се,защото иска да и спести неудобствата и болките Joy Joy Joy

Той и артистът от „Под липите” си ходи с личния пръстен във всички сериали,така че нищо чудно,че Берен е с личната си гривничка.

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 16:24 от Dimony

# 479
Ха,Мукадеска и тя барабар Петко с мъжете! До Мюнир на подсъдимата скамейка!

Общи условия

Активация на акаунт