Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 437
  • 705
  •   1
Отговори
# 60
Не ме интересува кой какво яде и пие на плажа, стига да не оставя боклуци след себе си. Simple Smile

# 61
  • Най-сетне у дома
И в детската градина така ми казваха децата  Laughing
И там ли им се възмущаваше, че плюскат? Wink
Не, там си миехме ръчичките и после сядахме на масата да се храним. Simple Smile

Ъмммм, да, има хора, които не могат и лицето си да пипнат, без да са си измили ръцете преди това. Казва му се обсесивно- компулсивно разстройство, оправя се. Баща ми е такъв случай и на него също му става лошо, когато хората не си измиват ръцете между хващането на отделните бисквити, например.
Всъщност, да си вземеш нещо на плажа, без да си измиеш ръцете преди това, не е някакъв особен знак за липса на култура и едва ли ще застраши живота на някого. А пък никъде по света не съм виждала плаж, на който хората не ядат.

# 62
А със стрии може ли? Че имам няколко на задника. Нося си и вода, сокове, плодове и разни работи за гризане. За сметка на това пък не пуша. А, и да ти кажа точно от чужденците съм останала най-отвратена.
Не е въпросът в храненето или визията (стрии, целулит, татуси ). Темата е за това, че някои от нас не знаят как да се държат на плажа.
За чужденците си права и те като дойдат тук са като аборигени, може да ги предразполагаме с нещо  newsm78

# 63
  • Варна
Ако трябва да водя гости на плажа, няма да е на южния във Варна, нито пък на Златни пясъци!

Все едно да отида в циганската махала и да се възмутя колко много цигани има.

По темата- на плаж е много сладко да се яде.  Joy

# 64
Авторката, не знам за плажа в коя махала говориш. Миналото лято бяхме в Слънчев бряг, не съм видяла някой да яде на плажа. Само много пиене имаше  Mr. Green
И като започнете да пускате такива теми. Вие какво правите на плажа--релаксирате или гледате какво става около Вас?
Аз лично не ям на плажа, намирам го за ужасно--с тоя пясък навсякъде.

# 65
Не разбирам възмущението на авторката. Ако нямаш хубав бюст, да не си по монокини. Това да не е някакво изложение? По тази логика на нудистките плажове трябва само мистър и мис Тяло да ходят. Изобщо и през ум не ми е минавало да се заглеждам във фигурите на хората, да ходят както си искат, на мен не ми пречат. Също ми е много чудно като се коментира с негативизъм дама, която няма хубави крака и е с къса пола. Видиш ли как може да няма перфектни крака според преобладаващото разбиране към днешната мода и да ги излага на показ.
Кучетата също не ми пречат. Малко ми пречат, всъщност, защото ме е страх ако са много близо до мен, но това го отчитам като мой проблем.
За храненето, не, не се храня на плажа. На плажа стоя много малко време и то не в часове за хранене и изобщо не ми е нагласата да се храня там. Останалите, които се хранят не ми пречат. Така са решили хората, така са избрали да споделят момента, да вземат една бутилка домашно вино и сирене. А и вино и с плато сирена мноооого обичам, изобщо не ми е странно. Но и не съм виждала хора, които се хранят по плажа, де, ако приемем, че сладоледът и плодовете не влизат в това число. А може би и защото не се взирам в паничката на другите.
По плажа ме дразни ако някой пуска силно музика и особено ако някой друг в съседство също пусне силно музика. Но съм го решила този проблем и нищо не ме дразни. Всъщност, дразни ме, че все не мога да се организирам да тръгна с малко багаж и от колата до шезлонга правя по два тура да пренасям нещата.

# 66
Ако трябва да водя гости на плажа, няма да е на южния във Варна, нито пък на Златни пясъци!

Все едно да отида в циганската махала и да се възмутя колко много цигани има.

По темата- на плаж е много сладко да се яде.  Joy
Водила съм колеги на златните, харесва им .
Южния е в черния списък.
Разбирам, че на плаж е сладко да се яде, вече започвам да си мисля и че е сладко да си забучиш костилките в пясъка... Thinking

# 67
  • Ямбол
...
Не е въпросът в храненето или визията (стрии, целулит, татуси ). Темата е за това, че някои от нас не знаят как да се държат на плажа.
...
В заглавието пише плюскане.
Значи ли, че яденето на домати или каквото и да е на плажа е признак на лошо държание?
Няма правила за това как трябва да се държиш на плажа по принцип.
Но клюкарското обсъждане на други хора не е редно също толкова, колкото да си хвърлиш боклуците.
Свършиха ли се сериалите, че да си запълваш нуждата от обсъждане?

# 68
  • В Космоса
На мен ми е гадно да ям на плажа, имам чувството, че ям водорасли като мирише, пък не дай си боже да влезе пясък в храната - отврат, как хруска самооо. Sick

# 69
  • Варна
Разбирам, че на плаж е сладко да се яде, вече започвам да си мисля и че е сладко да си забучиш костилките в пясъка... Thinking
Странни изводи правиш.  Laughing

Възпитаните хора си прибират костилките.

# 70
Но клюкарското обсъждане на други хора не е редно също толкова, колкото да си хвърлиш боклуците.
Свършиха ли се сериалите, че да си запълваш нуждата от обсъждане?
Темата е в клюкарника, нали?
Никой конкретно не обиждам, обсъждайки.
Сериалите са в друг под форум  Simple Smile

# 71

По плажа ме дразни ако някой пуска силно музика и особено ако някой друг в съседство също пусне силно музика. Но съм го решила този проблем и нищо не ме дразни.

силната музика и на мен ми е неприятна определено, както и това някой непрекъснато да крещи. и ми е неприятно не за друго, ами защото по този начин много грубо се навлиза в личното пространство на хората наоколо. прави ми впечатление, обаче, че хората не се притесняват да правят забележки за тези неща и обикновено виновниците за всеобщото недоволството се съобразяват.
Simple Smile

# 72
Възпитаните хора си прибират костилките.

Точно така, но по градските плажове се търкалят костилки, а има и кофи за боклук ,но ние в България не сме се научили къде да си хвърляме отпадъците, после имаме да учим и да ги разделяме, дaно до дойде и този ден...

# 73
Утре ще ходя на плаж и ще започна да зяпам хората, да видя дали те зяпат другите вкл. мене. Мисля да опъна една баница и изпека агне да не ми е празна софрата на плажчето.

# 74
Утре ще ходя на плаж и ще започна да зяпам хората, да видя дали те зяпат другите вкл. мене. Мисля да опъна една баница и изпека агне да не ми е празна софрата на плажчето.
Малко си ми далече, иначе можех да дойда да ти направя едно видео
 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт