Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 774
  • 705
  •   1
Отговори
# 375
  • до най-прекрасния мъж
абе това море като ви е толкова гнусно, да се чуди човек как изобщо влизате в него....то не бяха лайна, пикня, топили си дупетата другите и не знам какво си, аз ако така го приемах морето изобщо нямаше да припаря до него, не  само да не си мия плодовете....
Едно е да влезеш вътре, друго е да си миеш храната в него. Ти би ли си измила плодовете във водата от тоалетната чиния и после да ги изядеш? Аз не бих, при все че тоалетната ми чиния свети от чистота!
А ти би ли се изкъпала в нея?Много тъпо сравнение-морето ни е като тоалетна чиния. ooooh!
Иначе и аз не бих ги измила в солената вода.
Това с пробиотика пък си е изгъзица.Направо параноя,ако ме питаш. Crazy
Водата в тоалетната ми чиния сигурно е по-чиста от тази в морето. Проблемът не е солта, а мръсотията!

# 376
  Мене също ме е малко гнус. Но гледам да го преодолея. Внушавам си, че морето е голямо и следователно мръсотията се разрежда до незабележими консистенции.

По темата - плюскаме, разбира се.

А къде е темата за възмущение от голите дечица на плажа?

# 377
  • Бургас
малко да. надявам се с пробиотиците да нямаме проблеми и двамата. все пак плажът си е и полезен.

# 378
  • София
абе това море като ви е толкова гнусно, да се чуди човек как изобщо влизате в него....то не бяха лайна, пикня, топили си дупетата другите и не знам какво си, аз ако така го приемах морето изобщо нямаше да припаря до него, не  само да не си мия плодовете....
Едно е да влезеш вътре, друго е да си миеш храната в него. Ти би ли си измила плодовете във водата от тоалетната чиния и после да ги изядеш? Аз не бих, при все че тоалетната ми чиния свети от чистота!
не, ама не бих и влязла в тази вода да се къпя.... и ще ме прощаваш, ама като влезеш вътре има допир и до полови органи водата, дори през бански... ми да ако я приемахза толкова ужасна, мн щях да се  замисля искам ли да лепна някоя гадост....щото то не само през устата става...
да не говорим, че при плуване, гмуркане, плискане и т.н. все някоя капка/глътка и т.н. влиза и в устата...изобщо...по-добре само да се пържите на пясъка....

Ако приемах, че водата в тоалетната е по- чиста, и детето не бих си пуснала в морето....

А виж заради соленото и аз не бих си измила плод в морето, но това вече е съвсем друг аргумент....

# 379
  • до най-прекрасния мъж
абе това море като ви е толкова гнусно, да се чуди човек как изобщо влизате в него....то не бяха лайна, пикня, топили си дупетата другите и не знам какво си, аз ако така го приемах морето изобщо нямаше да припаря до него, не  само да не си мия плодовете....
не, ама не бих и влязла в тази вода да се къпя.... и ще ме прощаваш, ама като влезеш вътре има допир и до полови органи водата, дори през бански... ми да ако я приемахза толкова ужасна, мн щях да се  замисля искам ли да лепна някоя гадост....щото то не само през устата става...
да не говорим, че при плуване, гмуркане, плискане и т.н. все някоя капка/глътка и т.н. влиза и в устата...изобщо...по-добре само да се пържите на пясъка....
Ако приемах, че водата в тоалетната е по- чиста, и детето не бих си пуснала в морето....
А виж заради соленото и аз не бих си измила плод в морето, но това вече е съвсем друг аргумент....
То по тази логика и клавиатурата на компютъра не си пипай, по-мръсна е от тоалетната чиния, вярвай ми!

# 380
Ааааааааааа, значи ето--започна да признаваш,че е нямало Москвич. След малко и вестник няма да има  Joy Joy Joy Joy
Знаех си аз, че ме разбират, кое е образно казано, и кое не ...
Не знам дали и е вестник някаква мазна хартия или найлон все тая... Peace

Най ми е кеф, интелигенти хора когато коментират, всичко разбират, и им е ясно, но са влезли да се заяждат  Mr. Green

Ааааа, не е сигурно,че сме интелигентни.

# 381
  • София
ivka03 - що пък така реши за клавиатурата ми? твоята ако е по-мръсна от обществен кенеф, си е личен проблем...

# 382
  • Sunshine state
Хайде стига,то за това морето е пълно,щото всички много ги е гнус.Виж,ако е някой затлачен залив,наистина си е гадничко,но за останалото мисля,че е преувеличено.

# 383
  • Бургас
клавиатурата не знам до колко е по-чиста или по-мръсна. със сигурност, поне  никой не е пикал върху нея, а ръцете след тоалетната си ги мия  Joy а и здравословни проблеми от ползването й съм нямала, за разлика от влизането в морето.

# 384
  • до най-прекрасния мъж
ivka03 - що пък така реши за клавиатурата ми? твоята ако е по-мръсна от обществен кенеф, си е личен проблем...
Доказано е, че клавиатурите са по-мръсни от тоалетната чиния. Това, че бактериите не се виждат с просто око, не значи, че ги няма! Ето ти една статия, прочети я! Едва ли си почистваш клавиатурата по 10 пъти на ден, за да е по-чиста от тоалетната чиния, която се чисти поне 1 път на ден.
http://www.zdrave.bg/?c=n&id=5564
http://www.chudesa.net/%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B0%D1%8 … %BD%D0%B0-%D0%BE/ - ето и още една!

# 385
А парите и банкоматите са най-мръсни. Много ме е гнус, та гледам бързо да се отърва.

# 386
  • Бургас
А парите и банкоматите са най-мръсни. Много ме е гнус, та гледам бързо да се отърва.
искаш ли помощ?  Laughing

# 387
  • София
споко, аз съм от онзи малък процент, който често си ги почиства Wink и да има много мръсни неща  около нас, но нито си ги слагам в устата, нито се къпя с тях...

и пак казвам, за мен морето не е помийна яма, но се чудя на тези за които е, как си топят дупетата там изобщо... 

колкото до здравословни проблеми - не съм имала от морска вода никога.

# 388
Съставките на морската вода действат пречистващо и убиват бактериите, помагат и срещу гъбични заболявания. Така че къпете се спокойно Peace

# 389
  • Sunshine state
Съставките на морската вода действат пречистващо и убиват бактериите, помагат и срещу гъбични заболявания. Така че къпете се спокойно Peace
Да не говорим,че водата се сменя постоянно от вълнението и теченията.Изобщо не се застоява.

Общи условия

Активация на акаунт