Вие плюскате ли на плажа като за последно?

• 27 821
  • 705
  •   1
Отговори
# 390
Уф, изместихте темата. Whistling
Та, какво стана с москвичите, мазните вестници, киселото зеле и плюскането на плажа на манЖа и филии с пясък и лютеница?! Mr. Green
Някой виждал ли е или това са болни миражи на един слънчасал мозък?

# 391
  • Linz
А да си измия плодовете там, където всеки си топи дупето, не бих и ми звучи гнусно.
Като говориш за гнусно, влизала ли си в кухнята на някое от заведенията, в които си се хранила?
Морските басейни са самопречистваща се система. Много по-вероятно е да лепнеш някоя болест на пясъка, отколкото в морето.

# 392
  • София/Горна Оряховица
Аз мога да свидетелствам само и единствено за филия с лютеница. Но пък плажа беше неохраняван, а аз бях на каравана. Брои ли се?

# 393
Но навираха ли я на някого в носа или просто си ядяха кротко? Беше ли поръсена с пясък?  Crazy
Ако отговорът все е НЕ, не се брои.  Rolling Eyes

# 394
  • София/Горна Оряховица
Аз си я ядях, с все сиренето, на масата, избягвах да я соля с пясък.
Туй то, не можах да го докарам до свидната картинка за Москвич, мазен вестник, наденица, лютеница и филия хляб.

Замислих се - какво пък лошо има в лютеницата  newsm78 ?

# 395
  • София
нищо й няма, просто някак не е за на хавлията на плажа Wink

не ти се брои твоето, то каравана, то  маса....тц...

# 396
И не е за пред фините аристократични погледи на чужденците. Whistling
Да - каравана, маса - не е имало мазен вестник. Не ФърФиш. Crazy

# 397
Да ви кажа и мен си ме е гнус, много отдавна като си се цамбурках безметежно в топлите, мътни черноморски води и се срещнах с едно ... сещате се какво ... изцяло и напълно ми се охлади ентусиазма да си се цамбуркам....и така си и остана, повече в морето не влязох...а после спрях и на плаж да ходя и те така....

И за да не изместваме темата - на плажа съм виждала хората да хапват основно плодове, домати и краставички със сиренце, солети, бисквити и по някой и друг опакован в пликче сандвич, виждала съм да хапват и някакви неща взети от капанчета, сладолед, както и да пийват, кой водичка, кой биричка...честно не съм виждала някой да яде наденици и филии с лютеница, пържоли, ребра и някакви такива чудесии...говоря за градски плаж...също така не съм виждала някой да си мие плодовете и зеленчуците с морска вода...А специално съм виждала чужденци как се напиват в най усилното и горещо време на плажа и после спят като умрели пак там....

# 398
  • София/Горна Оряховица
И не е за пред фините аристократични погледи на чужденците. Whistling
Баш пък префинените чужбинци много са ни харесвали лютеницата  Laughing . Била тя на одеяло в гората, на маса пред караваната или на кърпата на плажа.
Сериозно, аз ходя на плаж за по има-няма 10на часа. И сме все големи компании. Възраст от 3 до 50 годишни. И лютеница има, и бира има, и карти и табла, вестници и книги. При все че не целя изискани бг-мами с лютеница и не предлагам на възпитаните им, изцяло облечени, не-хвърлящи-пясък-по-чуждите-хавлии и не-крещяши-или-пищящи отрочета, не виждам проблема в намазани филии. На всичкото отгоре и накрая събираме един огромен боклук и чинно си го занасяме до контейнера. Ама нали лютеницата е селски продукт, не може то така ...

Аман от култура и възпитание. Я всички да си взимат по една книжка да четат и да спрат да гледат околните хора на плажа, че зле ще им стане... Скоро пък и цялата страна ще се излее на плажа, то няма да е само лютеница, ми и люти чушки ще има ... ще стане то олелия!

# 399
Не е от престижно плажно капанче лютеничката, ами сигур си я носят у бохчата Hug
Прияде ми се едросмляна, на дебела филия бял топъл хляб  Embarassed

# 400
  • София
чак пък селски продукт....просто как да кажа най-точно, за мен лично лютеницата не е практична за плажа Simple Smile(от моята си гледна точка)

# 401
  • София/Горна Оряховица
Е, както казах - на плаж ходим едни огромни тумби хора, плажа реално ни е пикника с един плюс - море. Вода има достатъчно, имаме си дори вилици и ножове.

Като се замислих - добре че не ходим по централни плажове, че не знам колко хора щяха да се поболеят от възмущение по шумната ни компания, с 5-6 деца под 7 годинки и 3 налични кучета  Laughing . А, и лютеница.

# 402
  • София
 hahaha
пикник, пикник, ама аз нали съм такава схваната и всичко си пълня с пясък, та лютеницата не ми се връзва никак с плажа от тази гл. точка.... Embarassed Laughing

# 403
Хубаво лютеница, маже да е много вкусна, но си има начин да се храниш ...
И като си избрал на плажа, прави го така че да не разбира половината плаж че се отвориха дисагите... Алеко го описал доста преди мен, за какво иде реч  Peace

# 404
Е, както казах - на плаж ходим едни огромни тумби хора, плажа реално ни е пикника с един плюс - море. Вода има достатъчно, имаме си дори вилици и ножове.

Като се замислих - добре че не ходим по централни плажове, че не знам колко хора щяха да се поболеят от възмущение по шумната ни компания, с 5-6 деца под 7 годинки и 3 налични кучета  Laughing . А, и лютеница.

То там е номера .Да знаеш къде какво и колко. А не да крещиш по целия плаж - Иванчо, ела си изяж филията с лютеница. Или да го гониш по плажа с филията.

Общи условия

Активация на акаунт