Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 131

• 39 771
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Бебо, Хриси - Огромно Благодаря момичета. Добре че бяхте вие, иначе бях на сухо от всякъде. Сега започвам да гледам от началото. Всички бяхте невероятни с вашите коментари. Чао, забивам в Ютуб. Hug Heart Eyes  bouquet

# 661

Боже каква серия- ПРЕВЪЗХОДНА smile3501
Голям рев- този път от умиление и щастие...рева и се хиля за ужас на домочадието ooooh! #Crazy Embarassed

В тайните ми мечти присъстваше и тази сцена- Фатмагюл да суши и реше след баня косите на Керим...доживях,видях...
много изненади имахме тази вечер - много сладки в леглото ...и в банята...рожденния ден ...е за кораб не се сетих изобщо ... hahaha
за бременността - ех,този Кадир бей - стара кримка Joy Joy Joy
веднага зацепи Peace а двуметровия Керим подскочи Joy Joy Joy Joy
Супер серия ,но не ми се пише - искам да гледам  само 1 милион пъти да и се наситя Heart Eyes Joy Joy Joy

# 662
  • В Града на липите
Мама Анджи,
Скрит текст:
сетих се сега и за още един пример за сгирджосан.
"Какво си се сгирджосал, като на сгоден циганин брат му" Това се употребява по нашия край, поне аз съм го чувала. Така че, не съм я измислила аз тая дума.

ЛилиHug сцената в банята наистина беше страхотна. Направо ни запушиха устите Е и М заради цялото мрънкане с предишната, след п.б.н.

# 663
Güzel  newsm44 Güzel  newsm44 Güzel   newsm44 Güzel  newsm44 Güzel   newsm44

# 664
  • софия
ама как стартираха само ...
с това гъди-гъди в леглото....беше страхотно....
не че не са го преписали от тук де...

накрая и мен ме разплакаха....
прекрасна игра и прекрасна Берен....
чудесна серия, ще чакам и превода

мацки, благодаряя и аз за репортажите, превода и снимките Hug

а подсказките и този път май бяха като на Меджхул -  и за следващата серия...
но по-добре, така няма да бягаме много напред във времето, лично аз ще см по-доволна....

# 665
Щях да получа инфаркт от този нет, но това което успях да видя направо ми скъса сърцето. И плача с глас и се смея с глас!
Скрит текст:
Дойде ми цикъла 10 дена по-рано, чок са шашардисах /мъжете да ме извинят за този детайл/
Как можаха да ми го причинят това сценаристите и целия екип, може ли в една серия толкова неща, не можаха ли да започнат от предната, ще се пръсна на молекули от адреналина!
Отивам да гледам серията!
Много Ви обичам! Много ми е тъжно....

Бебо, Хриси, страхотни сте!  newsm51 Много самоотвержени! Благодаря Ви! Марианка и на теб, след малко сигурно ще ти се наложи да пускаш поредната тема  newsm51

# 666
  • Враца
Сцената, в която ФГ и К се сборичкаха беше най-сексуалната им сцена досега (предполагам и до края)!
Радвам се, че ни я показаха! Това за мен е върховият момент в техните интимни отношения! И играта беше добра! СУПЕР СЕРИЯ! Нямам забележки!

newsm10  
И аз току що пак я изгледах - страхотно събуждане, добре измислено. Щом тази серия толкова ни хареса, не ми се мисли за другата - обещания хубав и неочакван финал. Сърцето ми ще тръпне в очакване до другия четвъртък .

# 667
Почнах аз серията, ама защо ли запецнах в началото newsm78

# 668
Почнах аз серията, ама защо ли запецнах в началото newsm78
Joy Joy Joy Joy Joy
И аз, ако така ще я гледам - едва ли до утре сутринта ще успея да я изгледам цялата отново!

# 669
Няколко епизода до този първо беше недоволството, после превода и след това идваше доволството (долу-горе). Сега по законите на Мърфи да очакваме ли след като всички са толкова доволни след превода палачинката да се обърне?!  Thinking   И искам веднага да си признае тази или този, който написа, че Берен не можела да плаче.  Mr. Green

# 670
Първо да Благодаря на Бебо и Хриси!  Hug  Heart Eyes   bouquet

Да Благодаря на всички вас за коментарите,страхотни сте!

Първо ви изчетох и после ще гледам серията!

# 671
А Керим за две секунди смени три позиции на ръцете в леглото, докато уж спи. И когато тя си гледаше часовника се почеса с пръст незабележимо, на заспал се прави кучето му с куче.  Laughing

# 672
Мили момичета благодаря на всички,за репортажите и снимките/няма да изброявам те се знаят/.Мислех,че не мога да се развълнувам така но май вдигнах кръвното.Трогната съм,очарована .....и не знам още какво.Чудесна серия,великолепна игра на актьорите, на всички ! Много сълзи от щастие и мъка за раздялата.....И нашата раздяла с героите и с всички вас  наближава.Станахте ми като второ семейство и вие и героите от филма.Сами със съпруга ми сме,децата ми са в чужбина и всички от филма заедно с вас бяхме щастливи да съпреживеем  всичко това.Радвам се че бях с вас,че изгледах филма с вас и имах толкова хубави моменти смях,спор,негодуване и надежда...Благодаря ви момичета.До следващия четвъртък.Започвам да гледам серията отначало.

# 673
Клотилд newsm10.За такава близост говорехме в пр серия .Те се гледаха ,докосваха прегръщаха ,те се обичат и ние го усетихме напълно.Още ме полазват мушички като ги гледам.Тези двете дами Е и М определено ни  #Crazy от удоволствие

# 674
Клотилд и аз си го помислих. Първо въй, къде тръгна, не помисли че оставя жена и дете, после се сетих, че е на филм и нищо няма да му стане. Обаче това сближаване със съседите можеше да стане и в предната серия, пък и с този пожар - много драматично, но толкова чувства ми наблъскаха с тази серия сценаристите, че ще ги обичам завинаги!

Общи условия

Активация на акаунт