Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 725
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Попи, аз вече спрях да си я гледам, че се нервя  Mr. Green, когато тогава.
А пък за миенето на д., някак имам чувството, че хммм изпражнения без шампоан не се измиват  Rolling Eyes, извинете за образността  Outta Joint

# 616
Добро утро мамита Simple Smile

# 617
А пък за миенето на д., някак имам чувството, че хммм изпражнения без шампоан не се измиват  Rolling Eyes, извинете за образността  Outta Joint

аз затова от всичките бебешки козметики, съм си взела 1 измивен бебешки гел. Ако се наожи друго, ще бягаме после Simple Smile

# 618
попи и аз си вкарвам само филми,въпреки че в сряда бях на жк,ама тоя така ме притупа,че предпочитам да ида при Кръшков и аз само тва се моля поне да влезна в 9,вече Кръшков като ме види и сигурно лошо му става Grinning

# 619
  • Варна
Моята Неда е като Филип Тотю.....все още има косъмчета.....абе бая кичури по гръбчето че чаак до дупарата, без измиващ препарат не мога да ги махна тези акита(особено като се преплетат в кичурите и smile3532

# 620
Скаби, ще ме умориш бе жена:)

Аз мисля дупето с това да го мия
http://bilki.bg/index.php?m=320&lang=1&cat_bilki=6290&am … &bilki_p=4535

# 621
  • Варна
А за болки те ви и бодежите, кротко момичета...........страшно няма , хайванчетата  натежават и за това имате такива усещания!

П.С Казвам ви го , защото аз от болницата не излизах и съм говорила с всички доктори там, бих казала ,че изкарах една ужасно болезнена бременност, но пък за сметка на това  не се случи нищо лошо............даже обратното,добро , красиво  и многоооо  ревливо;-)

# 622
  • Варна
Аз пък пляскам "мустела".............сваля  всичко ,направо кърти и разбива smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 623
Тъкмо сте заговорили за козметика я споделете,аз съм се спряла на бюбхен,но се чудя какво да взимам има един http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2196&cat=55 или да взема ш-н и душ гелче по отделно как мислите,ще се радвам да обменим мненията си

# 624
и аз като Дрън съм на Себамед /да видим дали ще го използвам  Joy/

# 625
Ще започна с някоя марка, а оттам нататък кожата на бебето ще си покаже. Може да е с много чувствителна кожа и да има нужда от медицинска козметика, може и да минем на обикновени бебешки продукти. Аз тези неща изобщо не ги мисля, като му дойде времето, ще се нагодим!

Мъжа ми как ме дразни днес, еейййй! На някой да му се намира боздуган?

# 626
ха-ха, аз имам точилка, да ти я пратя   #2gunfire
ама недей с лошо, пробвай с нещо по-леко първо  Joy Какво направи пак татенцето?

# 627
  • на земята
Здравейте и от мен,дано днес е по хладничко..)))Пишете ,пишете за бебчетата,че и ние да се учим.ще ви чета с интерес..)))      iii ,как си,ние с теб ще събираме инфо  Laughing         Прохладен ден мамчета   bouquet

# 628
ама недей с лошо, пробвай с нещо по-леко първо  Joy Какво направи пак татенцето?

От сутринта не е на кеф и се опитва да си го изкарва в къщи на мен, нервничи и се сопка, ама не е познал! На никой не давам да ми разваля настроението! Казах му да се маха на някъде да му минава, че ще дигам големия скандал, ти да видиш  smile3534 smile3534 Като си познавам човека, след два часа ще се прибере да се подмазва, все едно нищо не е станало.
Откакто  съм бременна съм над тези неща, изобщо никой не може да ме трогне, гледам да се грижа за себе си и беба. С

# 629

Откакто  съм бременна съм над тези неща, изобщо никой не може да ме трогне, гледам да се грижа за себе си и беба. С

А ТАКА!!!

Общи условия

Активация на акаунт