Ясновидци (врачки) - 11 тема

• 269 780
  • 694
  •   1
Отговори
# 420
Melissa77 много ти благодаря за из4ерпателния отговор аз са6то сам ходила при Ина и аз бях много доволна но просто изках да 4уя още едно мнение. Да вси4ко е така както го казваш и аз сам на сащото мнение като теб. Благодаря ти много.

# 421
А този адрес до Женски пазар на Ина какво ще рече, коя улица?

# 422
  • Sofia
             Майкъл Джексън е жив и се крие в манастир в Европа. Представям си, как ще ти "познае" бъдещето. Не си губи парите и времето за тази госпожа. Laughing

Това като че не Силвана, а Ина го е казала.  Grinning
Познава тя, много познава.

# 423
  • По света и у нас
http://kliuki.bg/200078/%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0% … 1%82%D1%8A%D0%B2/
    lack,  в този сайт прочетох за Майкъл Джексън Laughing Може и друга ясновидка, освен Силвана, да го е "видяла" в манастир. Не се наемам да твърдя, но определено не бих посетила такава.
Лека вечер!

# 424
Ина говори с дух на махараджа, мъжа, който вдига телефона, когато гледа е сина й, Пит като тръгнеш от края на Женския пазар към Стамболийски надясно в една кооперация се намира жената, преди на звънеца пишеше ИНА, сега не знам, но е по средата, ако попиташ в магазинчетата мисля, че ще те ориентират, относно предметите, които "вижда" преди много години видя злато, не в нас, а на около 400км от нас, въпроса е, че е в наш имот, за съжаление още не съм проверила дали е там, защото най-малкото ми трябва металотърсач, но нещата се потвърдиха и от други ясновидци и от роднини, да не ви обяснявам пък, че сънувах починалата ми баба в имота и директно я попитах, но ме отряза с думите "когато му дойде времето ще ти го покажа къде е" и сега за да не ме оплюете, че съм й близка или самата Ина да ви припомня едно нейно предсказание, което не се сбъдна, въпреки, че съм го писала много назад в темата (а може би беше в предишната newsm78)
гледаше на майка ми и едно от нещата беше, че "баща ми още дълги години ще я тормози", а той почина 2 години след това и уточнявам, че в нас никога не е имало домашно насилие или нещо такова, просто не можеха да се понасят и съответно почти не говореха, но като типични деца на комунизма се "търпяха" в името на децата, а и развода за тях беше нещо много срамно Rolling Eyes
някой от темичката живее ли близо до Павликени???????
в село Крайще, намиращо се до Павликени има жена, говореща с мъртвите, ако някой живее наблизо мога да пратя координати на лични???

# 425
  • София
Ина няма син. Има две дъщери и предполагам, че това е единия й зет. Преди години, когато съм ходила при нея, секретарските функции изпълняваше съпругът й.

# 426
Ина няма син. Има две дъщери и предполагам, че това е единия й зет. Преди години, когато съм ходила при нея, секретарските функции изпълняваше съпругът й.

И на мен по скоро ми прилича на съпруга й, отколкото на син или зет  Grinning

# 427
Да това е на Ина съпруга тя няма син има две дъщери както ве4е казаха

# 428
 #Crazy
озадачихте ме, а кой от тях е математик (веднъж решаваше задачи от висшата математика в общата стая, дето се ползва като чакалня)

# 429
  • София
Честно кяазано, не знам някой от тях да е математик. Едната й дъщеря е фризьорка. А сега какво работи, не знам. Другата й дъщеря живееше в Младост.
Знам, че Ина храни всичките с гледането си. 
Освен това, преди години стореше къща във Враца, или Монтана......не знам точно. И ако ти каже: Ела, ще те приема без пари, то съпругът й се кара и не пуска! Така беше преди години. Сега не знам как е. От доста дълго време не съм ходила там.

# 430
На Ина съпругът е бил у4ител по математика.А това което говорите са пълни глупости Ина никога не е строила къща в Монтана просто съпругът и е от там и там живееше маика му и те си имат къща там.

# 431
  • София
Не говоря глупости. Самата Ина ми е казвала, преди години! Simple Smile)

# 432
ехееее, днес само  spam2
и като сме почнали да продължим, докато не са ни нахокали Joy
правилно съм разбрала, че е бил съпруга й, защото вдигаше стационарния телефон и едновременно с това решаваше задачи по математика (висшата де)

# 433
  • Sofia

Не не,защо спам?  Laughing Толкова е забавно ви да чете човек. Нали все пак Ина трябва да "храни всички с гледането си", и откъде да дойдат парите мислите? От "много доволните" от нея,разбира се. Ина, ако четеш форума /най-вероятно/,моля,чрез твоите пламенни поддръжници тук, които въобще не ти правят реклама, кажи все пак колко сина или дъщери имаш? Синът ти математик или природолюбител е? Това са тъй важни въпроси за форума, пък и недоволните от теб живо ги интересува. Поне това съм сигурна можеш, пък и не изисква поглед в бъдещето, какъвто не правиш.

# 434
Не говоря глупости. Самата Ина ми е казвала, преди години! Simple Smile)
Това съвсем не може да ти го каже самата Ина защото това изобщо не е вярно да Ина има две дъщери а що се отнася до съпругът и  по добър човек от него не съм срещала и това което пишеш за него не отговаря на истината  той винаги гледа да помогне и никога не се кара питайте какво друго ви интересува!

Общи условия

Активация на акаунт