Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 135

• 37 945
  • 719
  •   1
Отговори
# 630
  • В Града на липите
Детелинко, де да знам. Аз от турска музика нищо не разбирам, ама съм сигурна, че споменаха, че в една от сериите ще звучи негова песен. Май го коментирахме по някое време.
Да не би пък да съм го сънувала  newsm78
То напоследък говорим за Кенан повече от Мустафа даже. Особено откак се спомина, завалията.
На мен в тази серия ми се реабилитира малко, ама много малко. Не поддаде на мераклийката. Видя се, че само Фати му е в главата. Потвърди ми се мнението, че я е обичал. Макар че, не можа нито да го покаже като хората, нито да я опази и заслужи тази любов.

# 631
...защо, за бога, този човечец Кенан пак е на първа линия, той в сериала ли участваше, сценарий ли пишеше, режисьор ли беше?  newsm78 Аз разбирам, че е като ваденка, ама все пак трябва ли да се изтипосва на първия ред баш на снимките.

Сигурно е почетен гост. Пък и използваха негова песен в сериала. Може да се каже, че е участвал с глас.
И в рекламите активно участва!

# 632
Интересно ми е как реагират в Турция за финала!И ако те са разбрали и са доволни направо утре ще се хвърля в Дунава и без това нивото му намаля и ще ме търсите до Кривата круша!Покрай този филм за пример бях,за резил станах,честно!

# 633
Момичета, да кажа и аз няколко думи, макар че не бях вкъщи, гледах серията със закъснение и нямах време да следя вашите коментари.
Харесах финала и ми е леко на душата. Сцените от другата реалност са в главата на Керим и означават, че си е простил. Той не можеше да се примири с това, че я посочи и хвана. Сега не я посочи и каза "Тюх, изпуснал съм те", т.е. обратното на "хванах те". Забележете какво е лицето му в тази сцена. Не е пияния Керим от онази нощ, а е красив, спокоен, ведър.
Това е моето тълкуване - Керим намери спокойствие в душата си, прости си, смири се с миналото.

Разбира се, чакаме серията с превод. Simple Smile

# 634
А аз не разбрах как така и кога Мюнюр и Мука от адвокат и свидетелка
станаха обвиняеми newsm78 Че и Решат също ?Rolling Eyes
Осъдиха ги джаста - праста, без дори да са на скамейката при обвиняемите. Shocked
Не че съм против де, ама някой специалист има ли, който да каже дали може така?

# 635
  • В Града на липите
Интересно ми е как реагират в Турция за финала!И ако те са разбрали и са доволни направо утре ще се хвърля в Дунава и без това нивото му намаля и ще ме търсите до Кривата круша!Покрай този филм за пример бях,за резил станах,честно!

Е, кажи ми, ако Е и М бяха обикновени и некадърни сценаристки, щяха ли да те докарат до това състояние. Това се нарича изкуство. Да седиш и да се чудиш. Да се питаш, какво са искали да кажат. Ама защо така, защо иначе. Те ли не са в ред, ти ли  newsm78
Това ги отличава от останалите. Банални сцени бол в останалите сериали. Тук има провокации, пъзели, ретроспекции, миражи, паралелни ралности и най-вече ни карат да си размърдаме мозъците. И всеки да си го тълкува, както му харесва.
Да преспим една нощ, пък хората са казали утрото е по-мъдро от вечерта и всяка серия е по-обяснима с превод.

# 636
Момичета, да кажа и аз няколко думи, макар че не бях вкъщи, гледах серията със закъснение и нямах време да следя вашите коментари.
Харесах финала и ми е леко на душата. Сцените от другата реалност са в главата на Керим и означават, че си е простил. Той не можеше да се примири с това, че я посочи и хвана. Сега не я посочи и каза "Тюх, изпуснал съм те", т.е. обратното на "хванах те". Забележете какво е лицето му в тази сцена. Не е пияния Керим от онази нощ, а е красив, спокоен, ведър.
Това е моето тълкуване - Керим намери спокойствие в душата си, прости си, смири се с миналото.

Разбира се, чакаме серията с превод. Simple Smile

Вале
,красиво казано Peace
Фенче,и аз това питах след като гледах фрагмана и ги видях при обвиняемите Peace

# 637
На мен ми е любопитно рускините как ще реагират,те бяха спретнали финал ала Таборът отива към небето:)

# 638
...защо, за бога, този човечец Кенан пак е на първа линия, той в сериала ли участваше, сценарий ли пишеше, режисьор ли беше?  newsm78 Аз разбирам, че е като ваденка, ама все пак трябва ли да се изтипосва на първия ред баш на снимките.

Сигурно е почетен гост. Пък и използваха негова песен в сериала. Може да се каже, че е участвал с глас.
И в рекламите активно участва!

То в този епизод и една целувчица не видяхме. не напразно Кенан е присъствал там. Възглавницата си остава възглавница!

# 639
Те рускините са с такова развинтено въображение,че съм се смяла с глас,като ги чета Laughing

# 640
цитат:Да се питаш, какво са искали да кажат.
Хриси,тва да не е час по литература бе?Simple Smile

# 641

Е, кажи ми, ако Е и М бяха обикновени и некадърни сценаристки, щяха ли да те докарат до това състояние. Това се нарича изкуство. Да седиш и да се чудиш. Да се питаш, какво са искали да кажат. Ама защо така, защо иначе. Те ли не са в ред, ти ли  newsm78
Това ги отличава от останалите. Банални сцени бол в останалите сериали. Тук има провокации, пъзели, ретроспекции, миражи, паралелни ралности и най-вече ни карат да си размърдаме мозъците.
Да преспим една нощ, пък хората са казали утрото е по-мъдро от вечерта и всяка серия е по-обяснима с превод.

Сценаристките да вземат да научат,че "Истинския момент е настоящия момент" .Нито миналото можеш да го върнеш,а бъдещето е безкрайно далеко!

# 642
цитат: ама някой специалист има ли, който да каже дали може така?
Всичко може за каузата!

# 643
  • В Града на липите
Е не сме в час по литература естествено. Но прекалено се вкарахме във филма.
Май е време да излезем от него  Grinning Най-малкото защото свърши.

# 644
Аз пък се чудя, с коя девойка ще си тръгне тихомълком Енгин от партито  newsm78 Доста имаше около него.

п.п. Трети сезон няма да има. Нали още преди един месец им казахме, че не щем.

Е пък какво значение има с коя си е тръгнал,нас като ни няма.С която и да е,все е несполучлива!
Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт