Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIII

• 53 864
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • в морето до колене
Въобще пък не съм видяла какво има на първа страница  Grinning

Я да пробвам - имам 30-40 мин. за убиване в момента, пък 3-4 букви са лесни... да видим докъде ще го докарам с останалите  Mr. Green

# 661
Въобще пък не съм видяла какво има на първа страница  Grinning

Садись, два!   Laughing Laughing

# 662
  • срещу двата комина :)))
Веднага отговарям. Simple Smile
"TDKR" страдаше от вредната комбинация "самочувствие+претенции", а накрая достави зле скалъпен финал на история с огромен потенциал. Нолан се се изложи нечовешки с абсурдния си, нелогичен и с една дума - скучен сценарий, който отгоре на всичко се вземаше толкова насериозно, че чак получих главоболие от "реализма". С една дума, въздух под налягане.
"Непобедимите 2" от своя страна е обратното - забавен, носталгичен и открито самоироничен поклон към добрите стари екшъни от 80-те и 90-те. Той е напълно наясно с таргет аудиторията си, знае как да се хареса на феновете и събира на едно място най-великите имена на Холивуд от близкото минало. И то не къде да е, а в България. Simple Smile

абсолютно съгласна  Crossing Arms големите очаквания и претенции, а накрая едно голямо нищо  Mr. Green не помня скоро така да съм се разочаровала от филм, а така обичам Батмани  Joy

# 663
  • в морето до колене

Ако изброя поне 10 заглавия, дали има шанс поне за 3-ка  Flutter

*
*
буква С
буква D - това ми беше второто отгатнато заглавие  Grinning
буква Е - това ми беше първото отгатнато заглавие  Grinning  Grinning
*
буква G - тука филминте са два, ама заглавието си е едно и също. Макар че докато търсех линкове, прочетох доста неща за трети  Crazy
буква Н - е, тука беше лесно, щото картинката е копие на плаката...
буква I - тук не давам конкретен филм, щото през 80-те са цели три  Mr. Green Или пък трябва да конкретизирам заглавието?
*
буква К
буква L
*
*
буква О - тука нямам особена заслуга, попаднах на него, докато търсех друго от заглавията... но трябва да ми се зачете, нали  Wink
*
*
буква R - и тука са три филма, така че... може всеки да си избере заглавие  Grinning
*
*
*
*
*
*
*
буква Z - или поне така си мисля... Очилаткото на картинката определено ми прилича на лУди Simple Smile

За още 2-3 картинки ми се въртят разни идеи из главата, ама ми трябва повече време да ги проверя...
Пък може докато се прибера довечера, вие да сте ги разгадали.

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 18:52 от mia4ik

# 664
Airplane, Back to the Future, Flight of the Navigator
Скрит текст:
Jumpin' Jack Flash, Mannequin
Nightmare on Elm Street
Скрит текст:
Princess Bride, Q The Winged Serpent, Short Circuit, Teen Wolf, Untouchables, Vice Versa, Weird Science, Xanadu, Youngblood

Аз познах тези които си изброила, плюс още четири. Скрития текст са останалите, ползвах гугъл за тях. Въпреки че Р ми се струва странно...  Grinning

# 665
  • ВАРНА
Откъде го свалихте Don't move?
Аз го свалях от Замунда, но с оригиналното заглавие - Non ti muovere  Peace

Много е хубав.Наистина е разкошен филм,а Пенелепе тук не е себе си-грозноватичка,лудичка,една никаква .Играе блестящо и всеки път като я гледам си мисля какъв щастливец е Хавиер.

# 666
  • в морето до колене

Аз познах тези които си изброила, плюс още четири. Скрития текст са останалите, ползвах гугъл за тях. Въпреки че Р ми се струва странно...  Grinning

За
B, U, Y
и аз се сетих, но ми трябваше още малко време да се уверя, че картинките пасват...

За W се колебаех много - все ми се струваше непонятно, защо точно този филм на Джон Хюз, като той има толкова по-знакови за 80-те...

А за P съм съгласна с теб - картинката хич не помага, макар че филмът вероятно е задължителен като присъствие в "представителна извадка" за десетилетието  Grinning

# 667
Дали излезнаха bg субтитри за Magic Mike? Аз не намирам, но да питам за всеки случай.

И понеже чета "Лолита", та си помислих - не може при толкова интересен сюжет да не са направили филм по книгата. Намерих два такива филма, единият е черно бял от 1962, другият е от 1997, с Джереми Айрънс  Heart Eyes. Въпросът е кой от двата е по-добър? Аз хич не обичам черно-бели филми, но бих направила изключение. Та който ги е гледал да даде акъл.

Добро утро, забравих  Simple Smile.

# 668
  • София
Този с Дж. Айрънс е страхотен  Peace Другият не съм го гледала.

# 669
Намерих два такива филма, единият е черно бял от 1962, другият е от 1997, с Джереми Айрънс  Heart Eyes.

гледай ги и двата и сама ще прецениш
за мен на Кубрик е по-добър , много се впечатлих от този факт , защото изобщо не очаквах ,
все пак киното много се е развило откъм техника и визия , но въпреки това ...филмът от 1962 повече ми хареса ..чак не ми се искаше да свършва , а иначе не обичам такива филми ...

така и с Трамвай Желание - версията с Брандо , въпреки чернобялата си визия , е с ниво по-добра от тази с М.Ман и Джесика Ланг .

# 670
И на мен ми се струва, че този от 1962 ще е по-добър. Интересна информация прочетох за него. Самият Набоков е одобрил главната героиня. Имало е кастинг от 800 момичета за тази роля. Май ще гледам и двете версии.

# 671
# 672
# 673
  • Радомир
Здравейте искам да ви попитам за един филм който гледах преди много години търсих го навсякъде но не знам как се казва много ще сам ви благодарна ако ми помогнете.
Става дума за една докторка която работи с заразни болести и прави ваксини.Заминава на почивка с дъщеря си мисля че на карибите и там плъзва епидемия от птичи грип.Ако искате още информация пишете ми на съобщение но мисля че това е достатъчно ако някой го е гледал да се сети за името и  може и линг от къде да го изтегля. Cry Cry Cry Sad Sad Sad

# 674
Какво ще ми препоръчате от типа на Not without my daughter, Desert flower, The Stoning of Soraya M. ?
Тези дни такива филми ми се гледат.
Благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт