Банята - 18та тема

• 119 056
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Ледено студена-благодаря ти много  Hug

# 646
  • Sofia, Bulgaria
Една наглед обкновенна баня ни се получи истински ШЕДЬОВЪР особено след монтажа на TV-то
Малко идеи за баните от мен Simple Smile

# 647
  • хасково
Браво на майстора! Една баня може да има привлекателен вид дори фаянса да не е от 60 лв.

# 648
Прекрасна е станала,браво!Подкрепям мнението на tanyaviolin ,важен е майстора!
Имам един въпрос,бойлера като е толкова ниска,няма ли да има проблем с водата  newsm78 ,не разбирам ,само питам?

# 649
  • Sofia, Bulgaria
няма никакъв проблем, важното беше да се скрие там. дори се наложи тази стена да не се изправи(има невидима за окото разлика от 1.5см.) защото иначе бойлера не се събираше.

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 15:56 от Любенов Любомир

# 650
много съм доволна от моя майстор..  пишете на лично,ако искате снимки и тел.. Simple Smile)

# 651
  • София
Любенов Любомир
Много добре се е получило.Сигурно доста си се измъчил с монтажа на бойлера;

# 652
Да се похваля с моята малка баня. Завършихме я преди няколко месеца, но сега успях да снимам. Без да съм писала много в темата, искам да благодаря за насоките и хитринките , които разучих от тук.

http://mpetkova.snimka.bg/other/banya.733297.29762186

# 653
  • Велико Търново
mpetkova, много хубава е станала банята, със здраве да си я ползвате. Имам въпрос относно паравана, доволна ли си, от къде е, колко пари ви струваше и ако може ориентировачни размери. Още сме в процес на обмисляне, но и аз мисля да се спрем на такъв вариант. Благодаря предварително!

# 654
Благодаря! АЗ колкото повече я ползвам , толкова повече си я харесвам и съм доволна. Параванът е правен по поръчка. Стъклата са поръчвани във фирма "Глас дизайн" http://www.glassdesigne.com/. А а окачването и монтажа извърши една местна фирма за дограма. Всъщност те работят съвместно с Глас дизайн. Но момчето от фирмата за монтажа ни предложи този вид плъзгане на вратите с горно окачване, за да няма на пода улеи в които да се събира мръсотия.
Параванът струваше 560 лв с монтажа. Размерите му са  1.25 дължина/6осм. стационарната стена и 65 плъзгащата/, на 2.10 височина.Доволна съм от него. Отне ми малко време докато се ориентирам как да го поддържам., защото водата ни е мн.варовита, но сега е о.к

# 655
  • София
mpetkova
Много красива баня.

# 656
  • Велико Търново
mpetkova много ти благодаря за изчерпателния отговор. Точно улеите отдолу ме притесняваха заради мръсотиите. Много ми хареса как се е получило при вас, точно и моята идея е само едното крило да е плъзгащо.

# 657
Благодаря още веднъж. Ако се спираш на такъв вариант искам само да ти обърна внимание/понеже не се вижда на снимката/ че тряба да оставите леко разминаване на нивото на пода, за да не навлиза вода в сухата част на банята.Нашето е съвсем малко, но е ефикасно Wink

# 658
  • Велико Търново
Да, мисля да изградим праг и върху него да се монтира паравана Simple Smile

# 659
  • хасково
Петкова ,това са плочките ,които и аз съм харесала за втората баня. Гледах ги в баня Ива. на каква цена ги взехте вие и от къде?

Общи условия

Активация на акаунт