Въх ма бульо,слънцИто кратуната ми тъй напечИ,за море е време,юни свърши вечИ-27

• 35 734
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
  • BG
Мацитаааааа, ко прайти, ма мамини сладкиииии?!

Оф, много съм щурава жина, риве ми съ и изприпках да си пуривъ при вас....

Ма наистина съм ногу кукуригу, начи....Може ли ся..? Ми то дитету порасна вече, мър Бене, ми тръгва си по пътя, ма, кво искаш ся, нидей рива - ей тъй си гуворя от вчера, убачи ни стаа, риве ми съ! Тия дица кат пораснат придимну разбиват на майкити сърцата! Изплъзва ми са, искам си гууууу, да си сиди при мен, да си гу гуша и бияаа, да си е пак малък дрислю мамин...!

Ша ми заминава ся някъде за лятото, ша са прай на мъж! Ох, нема начин, рано или късно! Хубу че родих малкия дрислю, да ми лекува сърцету!

Ади пуривах, пуривах, ся отивам да са скрия няйди! Бичам ва!

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 15:20 от Benisima

# 616
Бени нИдей рИва   spoko напълно те разбирам  Rolling Eyes, аз съм такава дето искам всички близки да са ми до д...то Crazy, и при все че до сега няма нощ която не съм спала с детето си си представям и аз каква ще бъда след време Crazy. Но децата рано или късно си тръгват по пътя и ние само трябва да ги подкрепяме  Hug. А ти наистина си гушкай дребния и ще ти е по-леко Peace.

Ели аз се чудя защо още те няма, а ти си още пред вратата не си се прибрала  ooooh! hahaha hahaha

Зу кво стана ма душа  Shocked hahaha hahaha

# 617
  • BG
Ох, Бобе,  Hug, мина ми, кат ма пригърна и кът видях Елиха ква й готяна  hahaha Joy Joy!

Ми тя Зуза и тя гори-доли пред или по-скору връз врътата, пази някой дан събуди Елиту!  Laughing

# 618

Зу кво стана ма душа  Shocked hahaha hahaha

Shocked Shocked Shocked а съм мръднала, а съм цопнала у басейна, дет е под мен..и ти да си, и ти ш сЪ изприщиш hahaha hahaha hahaha hahaha

Бени,
Скрит текст:
много пъти съм размишлявала за всичко, което си написала....много пъти съм се поставяла на мястото на моята майчица..как ли се е чувствала, когато ме приеха да уча и излязох от бащиния дом с ясната мисъл, че повече едва ли ще се върна да живея там Rolling Eyes За жалост животът стана такъв, че принуждава деца и майки да живеят на километри разстояние и да ги топли мисълта, че ряздялата е за добро...да, за добро е, но когато се обърнеш назад какво виждаш? Живял си сам...цялото ти щастие през годините е било в моментите, когато си чувал гласчето на свидното си дете по телефона Rolling Eyes Ох, не искам да те разстройвам, просто исках да кажа, че тези моменти са почти неизбежни и общо взето се преодоляват с яко стягане в кръста и много приятелски прегръдки, които аз ти изпращам от цялото си сърце Hug Hug Hug

# 619
  • София

Ели пак тежка нощ а  hahaha hahaha

Ели, ставай, време е за дозата Joy Joy

Ели тази диня дето си я яла нещо не е била читава  newsm78 Whistling hahaha hahaha

Ели аз се чудя защо още те няма, а ти си още пред вратата не си се прибрала  ooooh! hahaha hahaha

smile3532 smile3532 smile3532 rotfImao rotfImao rotfImao smile3532 smile3532 smile3532 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Ква съм гъвкава, даже и аз не подозирах  Joy Joy Joy Joy

Тука съм, бутам жегите, сега подухва и е добре. Вчера се минерализирах на един басейн и беше още по-добре  help

Нерка, добре си си дошла, опитваш се да избягаш на по-хладно, ааа   Crazy?  От 43 С на 40 С  Joy

# 620
 hahaha hahaha hahaha hahaha

ей тъй съм вече  hahaha hahaha hahaha

# 621
  • BG

Бени,
Скрит текст:
много пъти съм размишлявала за всичко, което си написала....много пъти съм се поставяла на мястото на моята майчица..как ли се е чувствала, когато ме приеха да уча и излязох от бащиния дом с ясната мисъл, че повече едва ли ще се върна да живея там Rolling Eyes За жалост животът стана такъв, че принуждава деца и майки да живеят на километри разстояние и да ги топли мисълта, че ряздялата е за добро...да, за добро е, но когато се обърнеш назад какво виждаш? Живял си сам...цялото ти щастие през годините е било в моментите, когато си чувал гласчето на свидното си дете по телефона Rolling Eyes Ох, не искам да те разстройвам, просто исках да кажа, че тези моменти са почти неизбежни и общо взето се преодоляват с яко стягане в кръста и много приятелски прегръдки, които аз ти изпращам от цялото си сърце Hug Hug Hug

Зузне,
Скрит текст:
благодаря ти, слънчице! Приятелските топли думи и прегръдки винаги за мен са били най-доброто лекарство! Благодаря на всички ви, че ви намерих и озарявате деня ми, усмихвате го и мажете с мехлем понякога стегнатата ми душа. Какво по-хубаво да споделиш добри и лоши моменти с приятелките си!Хъг и кис ногу!

# 622
  • София
Бени и от мен  Hug Но е радостно, че вече е голямо и самостоятелно момче  bowuu

Чудя се кво да миксирам за вечеря  Thinking

Joy Joy Joy

Бобе, туй уравнение учили ли сте го
 hahaha hahaha hahaha

(.)(.) + € = ( . ) ( . )
е известно в математиката като Уравнение на Пайнер

# 623
Бени, жената е страшно жУвотнУ, тооолкова нежни същества сме, а с тооолкова огромен заряд, че можем всичко край себе си да взривим. Минаваме през всичко и оставаме цели...не знам как го правим, но е факт...Хади пак да те прегърна пък  Mr. Green Hug Hug Hug

Ели, ти изписука най-накрая, чедо  Mr. Green Hug

# 624

Бобе, туй уравнение учили ли сте го
 hahaha hahaha hahaha

(.)(.) + € = ( . ) ( . )
е известно в математиката като Уравнение на Пайнер

Не съм душа убуу, че ме светна   Bulb  Bulb Joy Joy Joy Joy

а ти му уДри едно и почвай микса  hahaha hahaha hahaha

# 625
  • BG
Бени и от мен  Hug Но е радостно, че вече е голямо и самостоятелно момче  bowuu

Чудя се кво да миксирам за вечеря  Thinking

Joy Joy Joy

Миха, милото нема ли да са зарадва на таквоз нящу?

И аз та гушам!  Hug

# 626
  • София
Фейта, пак у МОЛА  hahaha hahaha hahaha hahaha

Зузке, писукам най-редовно душке  Mr. Green
Страшно предупреждение си барнала  hahaha hahaha hahaha

Бобе, как можа така да я занемариш  Sick smile3518

Бени, мерси за идеята ... шъ съ зарадва, няма начин Joy Първо обаче ще ходя да купя хляб

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 627
  • София
Бобе  e те тука те разпознах на няколко кадъра  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 628
Добро прохладно утро  Mr. Green

Бобе  e те тука те разпознах на няколко кадъра  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

защо пък само на няколко, то навсякъде съм аз....то направо са проследили цялата ми автомобилна кариера  bowuu, ама видя ли на едното място как ми ръкопляскаха...абе който разбира, разбира  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ФейтитУ рано-рано по прИмоцИи тръгнала  hahaha hahaha hahaha

моите хора са винаги в услуга на гражданите  hahaha hahaha hahaha

Зу ставай и хайде на работа, че деня свърши  hahaha hahaha

# 629
Добро утро! Mr. Green

От ден на ден ставам все по-смела  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Кво сте се накачулили там, нещо интересно ли изтървах, докато препускам като делфин и цепя морските вълни  hahaha

Ели, разреждаш хомеопатията вътрешно ли hahaha

Мастъре, пУзнах тЪ Mr. Green

Нери пак работи...то с тези нейните 20 професии, как да стои на едно място hahaha

Боболина, това пак е твой патент hahaha

Бени, ни съ дърпай, ши станеш жираф..разтегнала си се като ластик hahaha hahaha hahaha hahaha

Делтови нещо изморени ми се видят Thinking Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт