Нашите кухни - тема 44

• 79 284
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Момичета избеления дъб отпада. Първо не мога да харесам плот и второ майстора запъва краката да слага алуминиеви водобранни лайсни smile3515 ,а пък на мен никак не ми върви бежава гама със сребристи лайснички. А от другите в цвят не щял да слага , щото били пластмасови smile3511      Та сега зарязвам всичко кремаво и се хвърлям на бяло много ситно райе за врати, корпус и гръб    -   титан-  ( поне да ми върви на уредите и ЛАЙСНАТА) и плота някакъв тип гранит примерно....За сега е това , но тази вечер не се знае какво ще сънувам newsm48 Колкото повече цветове гледам ,толкова ми е по-голяма кашата ....

Пак съм аз Simple Smile Не можах да разбера - майстора не иска нито алуминеви нито пластмасови ли? Ето при мен как е лайсната на бежов плот и гръб: http://andreewa.snimka.bg/other/kuhnya.679398.27334922 Процедирахме така: избрахме гранитогреса. После цвета на корпуса. Вратите беше ясно, че ще са бели. После с по едно парче от всичките неща, избрахме плот, гръб и латекс. Пълна лудница Simple Smile

Ей, като видя такъв пост и кипвам-кой е майстора, че да ми определя какво и как ще слагам в моята кухня? Той ли ми плаща или аз на него? Да му имам майсторлъка щом може да работи само 1 вид от нещо  Close
В подписа ми ще видиш моята кухня с цокъл от ПДЧ, моя мебелист ми предлагаше алуминиеви цокли, но аз не исках, реших, че ПДЧ ще стои по-добре и така и стана!

За водобран има доста варианти вече, алуминия е само единия, можеш на твоя 'майстор' просто да му кажеш, че не искаш да ти слага никаква водобранна лайсна и да си сложите сами. Аз моята си я монтирах лично аз-елементарно е, а за мъж да не говорим. Така ще си сложиш каквато на ТЕБ ти харесва! Peace

# 181
  • Варна
merrlyn - кухнята ти е много красива! Аз също се отказах от алуминиевия цокъл и държа да е от ПДЧ като корпуса. За водобран още не съм гледала, но искам да е възможно по-малък.

# 182
Има ли аналог на това: http://www.rosi.bg/laminirano-pdch---severno-bialo-darvo---8508- … noshpan-3070.html ? Искам такава бяла шарка, която е като дърво (не знам как се казва по-точно Blush)
Нещо такова ли?

# 183
fever ,за избор на цвят може да посетиш ХОСЕ,АЙСБЕРГ,ИНТЕРИОРИ,СТИЛЕКС.
Аз избрах първо  от Стилекс,но докато се реша и свърши  декора на ШЕЛМАН.
Взех на КАЙНДЛ  от новата колекция.
Аз също съм за нещо по-светло кото извор за твоята кухня.Тя има нещо общо с моята Wink
Бялото определено я нарави да изглежда огромна  Laughing

# 184
  • София
Момичета избеления дъб отпада. Първо не мога да харесам плот и второ майстора запъва краката да слага алуминиеви водобранни лайсни smile3515 ,а пък на мен никак не ми върви бежава гама със сребристи лайснички. А от другите в цвят не щял да слага , щото били пластмасови smile3511      Та сега зарязвам всичко кремаво и се хвърлям на бяло много ситно райе за врати, корпус и гръб    -   титан-  ( поне да ми върви на уредите и ЛАЙСНАТА) и плота някакъв тип гранит примерно....За сега е това , но тази вечер не се знае какво ще сънувам newsm48 Колкото повече цветове гледам ,толкова ми е по-голяма кашата ....

Пак съм аз Simple Smile Не можах да разбера - майстора не иска нито алуминеви нито пластмасови ли? Ето при мен как е лайсната на бежов плот и гръб: http://andreewa.snimka.bg/other/kuhnya.679398.27334922 Процедирахме така: избрахме гранитогреса. После цвета на корпуса. Вратите беше ясно, че ще са бели. После с по едно парче от всичките неща, избрахме плот, гръб и латекс. Пълна лудница Simple Smile

Ей, като видя такъв пост и кипвам-кой е майстора, че да ми определя какво и как ще слагам в моята кухня? Той ли ми плаща или аз на него? Да му имам майсторлъка щом може да работи само 1 вид от нещо  Close
В подписа ми ще видиш моята кухня с цокъл от ПДЧ, моя мебелист ми предлагаше алуминиеви цокли, но аз не исках, реших, че ПДЧ ще стои по-добре и така и стана!

За водобран има доста варианти вече, алуминия е само единия, можеш на твоя 'майстор' просто да му кажеш, че не искаш да ти слага никаква водобранна лайсна и да си сложите сами. Аз моята си я монтирах лично аз-елементарно е, а за мъж да не говорим. Така ще си сложиш каквато на ТЕБ ти харесва! Peace

Много ми е интересно хора дето не ги интересува мнението на майсторите защо после пълнят форумите с негативни мнения.
Кухнята ти е много хубава, ама ще можеш ли да пуснеш снимка на водобрана след една година да го видим как изгежда.Този водобран така му пожълтява силикона за една година,че няма да повярваш.
Всички майстори слагат алуминиев водонран и то само от КАМЕ,защото ляга най-добре .
Наникой не му е приятно да гооплюват, че не си е свършил работата.
Повечето от вас са направили по една две кухни в живита си, а на майсторите това им е работата.
Слагате бази от ПДЧ, а като миете пода и след година се надуе нали няма да плюте пак по майсторите, все пак сами сте си ги поръчали.

# 185
На мен  не ми се отваря,иска парола Confused
Отворих с 0000
И моите лайсни са същите.Ще ги сменя ,ако променят цвета.Това да е проблема Wink

# 186
  • Berlin
Да,може да се каже. Simple Smile

Има ли аналог на това: http://www.rosi.bg/laminirano-pdch---severno-bialo-darvo---8508- … noshpan-3070.html ? Искам такава бяла шарка, която е като дърво (не знам как се казва по-точно Blush)
Нещо такова ли?

# 187
Това е на Кайндл ,нов декор за тази година.Едната плоскост е 112лв.,ако не се лъжа

# 188
Я споделете от опит доколко е удачно пдч термогръб, че се колебая между такова и плочки за гръб   newsm78 Как и с какво го почиствате това пдч? И другата ми чуденка е относно шкафовете около фурната и по-точно за вратички, които са обкантени - не се ли разлепват кантовете след време?  Rolling Eyes

# 189
  • Раковски
 На КАМЕ водобрана е волпато и е добър, но малко груб, обкова (ъгли + тапи) леко бяга от линията и се изкривява, аз лично наблагям на водобран от Роси на Opes, при него обкова ляга идеално, малък е и не изглежда зле а защипе ли няма махане, минал през камара водобранни лайстни и за момента не съм намерил по-добро от този на Роси.

# 190
  • Раковски
 Синхронните декори на Kaindl ги има от около 2 години и цената им толкова колкото е писано, само нека се знае, че кантовете са малко по-скъпи понеже ги водят, че са оригинални и идват с плочите от производителя.
 Термогърба се почиства по-лесно докато плочките ако имат фуги се зацапват по-лесно и е по-трудно да се избере плочки и гръб с еднакъв цвят ако се държи да е всичко едно.
 Понякога го има този проблем с канта, по скоро обаче се надува вратата ако фурната "издиша" от някъде.

# 191
В апартаментът сме с гръб  от пло4ки.Самата пло4ка имитира малки пло4ки.Не е особен проблем за 4истене ,тъй като самата пло4ка е 25/40.Друг е въпроса ,4е преди години майстора ме пита по телефона дали да спази фугата, като на самата пло4ка или да направи по тясна,4е е  по евтино.Сложи по тънка и сега малко е като едно лай....,но свикнах 7 години да  ги гледам.
Новата кухня е с гръб,като плота.За там ще споделя опит ,но след година  Crazy
Майсторът ми каза,4е и двете ще се наложи да ги 4истя и да не му мисля много Laughing

# 192
В апартаментът сме с гръб  от пло4ки.Самата пло4ка имитира малки пло4ки.Не е особен проблем за 4истене ,тъй като самата пло4ка е 25/40.Друг е въпроса ,4е преди години майстора ме пита по телефона дали да спази фугата, като на самата пло4ка или да направи по тясна,4е е  по евтино.Сложи по тънка и сега малко е като едно лай....,но свикнах 7 години да  ги гледам.
Новата кухня е с гръб,като плота.За там ще споделя опит ,но след година  Crazy
Майсторът ми каза,4е и двете ще се наложи да ги 4истя и да не му мисля много Laughing

Въпросът е с какво се почиства това пдч, щото всички знаем как се чистят пръски от мазнина... Wink И докато плочката може да се почисти с някакви по-абразивни препарати, то пдч-то кой знае дали ще му понесе...

# 193
Майсторът ми каза ЦИФ.Аз  4истя веднага и не стигам до абразив Wink
Колко е да махна с една гъба по гърба и плота.А и Меглиото е супер препарат за мен

# 194
Майсторът ми каза ЦИФ.Аз  4истя веднага и не стигам до абразив Wink
Колко е да махна с една гъба по гърба и плота.А и Меглиото е супер препарат за мен

Също ползвам Циф за почистване на плочките, но не знам дали не е много агресивен за ПДЧ-то...А Мегльото също много харесвам, виждала съм как пада блажна боя от него, така че не знам дали не е риск да се чисти пдч с него

Общи условия

Активация на акаунт