Нашите кухни - тема 44

• 78 971
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • Раковски
shadowman, тоя сайт тук дето си линкнал има условие за минимално количество за поръчка от 1000 броя нагоре, бе човек  Mr. Green Laughing

Като сложиш по 2 лева надценка и си напред с една кухня  Mr. Green.

# 256
Тоя контакт е около 300 и кусур пари от рали-м, турско-китайските реплики са по около 130 (доколкото помня),

От "Рали-м" : 183.00 лв без ДДС

# 257
  • Раковски

# 258
shadowman,
Как си решил въпроса с фугичката, понеже колкото и идеално да е отрязано стъклото
по размера на отвора, то тя е налична и е предпоставка за насъбиране на боклучета?

Благодаря предварително за отговора!

# 259
  • Раковски
Фугата е 1 мм а стъклото не е залепено за да се сменят камъните или каквото се сложи, стъклото се маха за нула време с вакумна лапа.

# 260
Хит.бг не се отваря от чужбина, та не мога да видя снимките.  Confused

Ние сложихме шкафовете и плота, изрязахме отвори за мивка и индукцион и сега е наред реденето на плочки по гърба. В петък идва електротехник да оправи контакти, да сложи осветление под горните шкафове и да сложи нов ключ за осветлението. Предполагам през уикенда ще приключим с всичко. Мда, готова съм да монтирам кухни и на други хора, вече знам как става.  Laughing

# 261
  • Раковски
Виж дали ся ще стане.
цък

# 262
Да, благодаря. Много хубава идея! Виждала съм нещо подобно в дома на един приятел, но вместо две "дупки", е една дълга и малко по-тясна. Там си слагат различни неща, свещи, цветя, много оригинално. Обаче те са направили и нещо като "капак" на отвора и ползват цялата площ на масата, когато им трябва.

# 263
  • Berlin
Колко долу-горе излиза една кухня, нормална, с нормални материали? Simple Smile Много хубав въпрос задавам, знам, но няяяякаква ориентировъчна цена ме интересува.

# 264
  • Раковски
Много труден въпрос понеже от ПДЧ до ПДЧ има разлика както в качеството така и в цената, при плотовете, обкова (панти, дръжки, крака) е същото. За да се даде цена е важно да има проект, избран цвят и обков с който ще се работи инак няма как да се даде цена.

# 265
Колко долу-горе излиза една кухня, нормална, с нормални материали? Simple Smile Много хубав въпрос задавам, знам, но няяяякаква ориентировъчна цена ме интересува.

5000 лв без уредите. Съвсем, ама съвсем ориентировъчна  Peace
При нас 5000 лв с уреди, но не сме плащали за изработка, нито сме се хвърляли на скъпи материали и механизми.

# 266
Според мен цената зависи все пак и от броя шкафове - всмисъл дали е малка кухня или голяма. Три горни и три долни е една цена, 8 горни и 8 долни - друга.  Wink Нашата се води малка с общо 15 шкафа.

# 267
Нашата кухня ще върже малко над 10 000 лв с уредите. размерите са 2.20 м на 3.15 м.  и височина 3.4 м. Но цената е много различна зависи от какво е направена, механизми, стъкла, дръжки, клас уреди и т.н.
Мебелните къщи правят безплатни проекти с офертни цени, трябва само да кажеш размери и предпочитания до ден два ще имаш представа колко ще ти струва кухнята

# 268
  • Berlin
5000 ме устройва като цена. Grinning Благодаря! Simple Smile Ние имаме конструкция, но ще сменяме вратички и някои други неща по нея и се чудех дали направо не е по-добре цялата да сменяме, ама ще си остана на вратичките само. Simple Smile

# 269
По-евтино е само вратички, да. И нови уреди, ако има нужда. А и си спестяваш цялото крътене - леле, колко мръсотия беше в кухнята, докато крътихме плочките и старите шкафове.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт