Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 164

• 52 760
  • 741
  •   1
Отговори
# 600

И понеже не е честно, да гледаме само Туба и Онур на плажа, показвам ви и Кенан потен и полугол...представете си, и той в простосмъртен турски курорт Wink

http://televizyongazetesi.com/kenan-imirzalioglu-genc-kizlarla-t … untulendi_6_55679

Толкова от мен, минавам към реала с пълнене на чушки Sad Cry

# 601
  • Пловдив
Здравейте мили дами. Отдавна не съм ви посещавала,но редовно ви чета. Виждам, че се забавлявате и не ви оставят да скучаете. Лек и приятен ден!

# 602
Добър ден и от мен!  Hug
Много е горещо и плажът ни зове!  Peace
Затова само минавам пътьом да ви пожелая прохладен ден и красиви емоции!  Hug
Данче  Hug отбивай се по-често, винаги е приятно да видиш позитивен човек!  Heart Eyes
Да ви постна една млада красавица...

... и да направя малко пуканки - „Да се пукат душманите“, както се казва... Joy

... и потеглям. Останете си със здраве.  Hug

# 603
Добро утро Hug

Днес е ден на френските импресии и френски илюзии

И понеже 56 еп. гледахме и слушахме Истанбул, но винаги с френски привкус, да си припомним баш парижкия епизод:

Данче  Hug

Днес, в жегите кой на плаж, кой на гости, кой затънал в проза, но на всички да ви е приятно и малко от малко прохладно Hug

# 604
За малко да не се усетим, че днес е Национален празник на Франция...ама нали имаме шесто чувство, още от вчера сме запразнили Joy Joy Joy

Скрит текст:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4977951
Франция чества националния си празник

Франция празнува днес годишнината от превземането на Бастилията, националния празник на страната.

Бастилията - крепост в западното предградие на Париж Сент-Антоан е била построена през XIV и разширявана и укрепвана през XVI и XVII век. Дълго е служила като преграда към подстъпите към града. По-късно е била превърната в затвор, главно за политически затворници. За 400 г. обитатели на Бастилията са били много видни личности на Франция като писателят-моралист Франсоа дьо Ларошфуко и драматургът Бомарше. Два пъти затворник в Бастилията е бил и философът Волтер. При крал Луи ХV (1710-1774) Бастилията си спечелва мрачната слава на затвор, в който хората изчезват завинаги в подземните й килии. За поколения французи тя е символизирала абсолютизма и деспотизма на кралете.
В края на XVIII Франция се оказва на ръба на банкрута. Свиканите Генерални щати - висшия съсловно-представителен орган - се самопровъзгласява за Учредително събрание и си поставя за цел изработването на конституционните основи на нов политически ред, изключващ абсолютизма.
Причината за обсадата на Бастилията от гражданите на Париж са плъзналите слухове, че кралят възнамерява да разпусне Учредителното събрание. В същото време кралските войски заемат позиция край Париж.
На 14 юли 1789 г. парижани, решени да окажат съпротива на кралските сили, се насочват към Бастилията, за да сложат ръка на складираните там оръжия, макар по традиция да се смята, че щурмът е с цел освобождаването на затворниците. По това време в крепостта е имало само седмина затворници, а гарнизонът, който я е охранявал надхвърлял сто войници. Щурмът продължил четири часа, началникът на крепостта бил пленен, а затворниците – пуснати.
След 14 юни парижкото кметство решава Бастилията да бъде съборена, което става през следващите три години.
Сега на мястото на разрушената до основи Бастилия се намира площад Бастилия – където се пресичат много улици и булеварди. В центъра на площада се издига колона, увенчана с бронзовата статуя на гения на свободата, дело на Огюст Роден. В едната си ръка той държи факела на цивилизацията, а в другата скъсаните вериги на робството.
Превземането на Бастилията се смята за началото на Великата френска революция. Официално празникът е учреден на 31 януари 1879 г. Оттогава денят на превземането на Бастилията е национален празник на Франция. /БГНЕС /

Мъка ми е Cry ама така е, пустите махленци...станали французи Wink

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 11:08 от nadine1111

# 605
Тук може да погледате Туба и Киво, че малко ги позабравихме покрай Кенан и Енгин Grinning

http://www.viddeo.info/14e44f0c0.html

Въх Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes В дизито на Туба се коментира нещо свързано с "Великолепният век"  Grinning Те какво, видяха, че ние си казваме на нашето момиче ПРИНЦЕСА...и веднага хукнаха да и търсят екранен принц Joy Joy

Сега сериозно, още в началото на годината съм срещала подобни предположения, но без сериозен източник. Не, че няма да се радвам ако стане, но предпочитам да изчакам с шампанското.

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 11:28 от nadine1111

# 606
# 607

Ама отива и да е принцеса, така си ги рисувах, когато бях малка Joy Joy Joy

# 608
Тук може да погледате Туба и Киво, че малко ги позабравихме покрай Кенан и Енгин Grinning

http://www.viddeo.info/14e44f0c0.html

Въх Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes В дизито на Туба се коментира нещо свързано с "Великолепният век"  Grinning Те какво, видяха, че ние си казваме на нашето момиче ПРИНЦЕСА...и веднага хукнаха да и търсят екранен принц Joy Joy

Сега сериозно, още в началото на годината съм срещала подобни предположения, но без сериозен източник. Не, че няма да се радвам ако стане, но предпочитам да изчакам с шампанското.
Вярно, Неслихан е писала. Но с гуги не е ясно дали това искат феновете или е имало покана към Туба да играе жената на принца във ВВ newsm78 Най-малкото поне обяснява защо има колажи на Туба с М. Гюнсюр. Понеже се порових - открих, че двамата имат общ файсбук,  в който са представени  като двуглава ламя:
Явно имат фенове, които много искат да ги видят заедно на екрана. Ако си спомняте имаше и клип миналата година:
http://www.youtube.com/watch?v=LXCeIi0Aiuo

# 609
Дориана, дори ида сме виждали някои от снимките, няма значение. Имаше доста видео и снимки, не може всичко да помним. Пък и като вече са отлежали, може да ги погледнем от друг ъгъл Peace

# 610
Здравейте, момичетаHug Hug Hug
Докато ит.н то станало време за обяд. А ми се иска така

Но някои дори да не са на морето са намерили разрешение на проблема 
Скрит текст:

И понеже е ден на Франция, а и филма ни има "френска връзка" да ви пусна един от любимите си клипове

До по-късно, че излизам. А от колко време се настройвам, за това-не е истина. Само като си представя температурата навън и .....

# 611
Канти, дори и жега, навън е разнообразно, а аз трябва да си стоя пред PC  ooooh! Затова и днес всичко ми е виртуално, дори музиката, цветята и водата. За сметка на това, е съвсем тематично и климатично:
Дали Гюлназ не е намерила ново място и предназначение на рояла (Хасрет нали ще пече макарони Wink) в парижкото си ресторантче: "При Гюлназ"

# 612

Et hop un petit verre de porto !!!

Eй така са днес французите  Peace Шарл и Миша Азнавур в компанията на Жан Рено Peace

И една французойка с български корен:  http://vbox7.com/play:d0a5b1b0d6

А това е избора на Линката Peace И него поздравяваме Grinning

Ама 'нашият" французин"... най- много  Joy

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 14:06 от nadine1111

# 613
# 614
  • Русе
Привет, момичета!  Hug

Ама интересно е тук - отбелязваме денят на Франция, има коментари свързващи Туба с ВВ / дори и нечии фантазии  Wink пак е интересно, защото преди време и за Джансел имаше подобни фенски мечти - явно харесват този сериал и.../, а музика също не липсва.  Peace  Simple Smile

И така, докато някои хора са на плаж или на прохлада сред природата, други като мен - едва добрали се в къщи от пещта, която е навън, а трети си стоят около климатика и никъде не мърдат, но... всички намираме време и да пообиколим темата!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт