Много щастие и любов да има в дома ви! 
Нямам идея защо така започна да се тръшка на заспиване нашто дете, но със сигурност има нещо общо с оставянето при бабите. Лошото е, че скоро няма да можем да се коригираме, понеже сега отиваме на морето, пак нова обстановка, там няма да носим кошара, а пък от неделя нататък ще я поемат и нашите... Така че кой знае докато се върнем какво ще е...
Дано все пак се върнем в предишния вариант, че беше много лесно и спокойно. Пепинка, снощи прочетох вашата схема на заспиване на ММ и той се пукна да се хили!
Голям образ е Рая, да е жива и здрава, няма равна! 
Елч, зариби ме и мен с тези книжки, и аз ще се образовам като децата, докато дойде ред и на Зори.
Днес съм се разтърчала от 7:30 сутринта и обиколих града 30 пъти по различни задачи. Пуснах втория БХС, но резултатите най-рано другата седмица. Гледахме пак бебчо на ехограф, махаше ми с ръчички и с твърдост заяви, че е мъж, давайки пълен изглед на док в/у разните му там атрибутчета.
Сега пак хуквам - първо да взема куФнята, после да си взема и детето, че си го забравих вече...

Също така много държи да изкачваме стълбите пеша като се прибираме, до третия етаж се изкачва сама като се подпира за стената или парапета. След такова упражнение няма трудно заспиване при нас

Ама аз свикнах вече и не й обръщам внимание... Ще свикне все в някакъв момент, че не може все на нейното да става.