Хайде на море с ЯНУАРСКОТО дете! (40)

• 33 208
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Бубе, честита годишнина!   bouquet Много щастие и любов да има в дома ви!  Hug
Нямам идея защо така започна да се тръшка на заспиване нашто дете, но със сигурност има нещо общо с оставянето при бабите. Лошото е, че скоро няма да можем да се коригираме, понеже сега отиваме на морето, пак нова обстановка, там няма да носим кошара, а пък от неделя нататък ще я поемат и нашите... Така че кой знае докато се върнем какво ще е...  newsm78 Дано все пак се върнем в предишния вариант, че беше много лесно и спокойно.

Пепинка, снощи прочетох вашата схема на заспиване на ММ и той се пукна да се хили!  Joy Голям образ е Рая, да е жива и здрава, няма равна!  Hug

Елч, зариби ме и мен с тези книжки, и аз ще се образовам като децата, докато дойде ред и на Зори.  Mr. Green

Днес съм се разтърчала от 7:30 сутринта и обиколих града 30 пъти по различни задачи. Пуснах втория БХС, но резултатите най-рано другата седмица. Гледахме пак бебчо на ехограф, махаше ми с ръчички и с твърдост заяви, че е мъж, давайки пълен изглед на док в/у разните му там атрибутчета.  Laughing
Сега пак хуквам - първо да взема куФнята, после да си взема и детето, че си го забравих вече...  Heart Eyes

# 421
  • ул. "Мечтание"
Бубе, честита годишнина от сватбата! Много да се обичате и разбирате с твоя Боби!  Hug  bouquet

Буби, честити сини гащета! Омешахте ги!  Wink

# 422
  • бургас
БУБЕЕЕЕ  Hug

БУБИ,честити сини гащички  Hug

# 423
  • Пазарджик
Ей ме на и мене  Laughing,ей седнах на компа и Нелката се размърда Mr. Green

Да се похваля,днес Нели за първи път влезна сама в леглото си и заспа.По този повод,Буби не искам да давам акъл,само споделям моето мнение, за мене преспиването на детето е един от най приятните моменти,предпочитам да съм до нея сега,а на по късен етап и книжки да четем.Не виждам смисъл да я оставям да плаче,само и само да заспи сама,според мене така само се изнервят както децата ,така и родителите.
Цитат
Гледахме пак бебчо на ехограф, махаше ми с ръчички и с твърдост заяви, че е мъж, давайки пълен изглед на док в/у разните му там атрибутчета.
Heart Eyes
Елч силно се надявам това да не ви е последното ходене на Цигов чарк
Скрит текст:
(мм се беше навил,но на баба ми почина близък роднина и трябваше да я закараме до Сливен)
Еления  Hug
Бубе ,честита ви годишнина,много любов и хармония ви желая!

Днес си купих бански и даже се харесах Mr. Green явно въртенето на колелото има ефект.Вчера карах извънградско(до сега въртях в един училищен двор) минах 30км.(можех и още)и съм много горда със себе си

# 424
Браво бе Гери! Hug
Момичета малко офффф топик:
Идея си нямам как да кръстя кучката  Laughing

# 425
  • Пловдив
Само да каже че днес взех памперси Хъджис /88 бр/ от кауфланд с подарък 2 пакета мокри кърпи и ЧАНТА / страхотна е/. Смятам да ида да взема още няколко пакета, че чантата е много хубава, голяма и удобна да нося катуна на децата Simple Smile

Не съм чела назад - дано успея скоро и ще пиша Simple Smile
Малчовците са с темп. ОТНОВО  ooooh!

# 426
Бубе - честита годишнина. Все така да се обичате, да си вярвате и да откривате щастието един в друг.
Вал - бързо оздравяване на малчовците.
Тути - браво. Направо ме разби с тези 30 км. Аз напоследък ям по 5-6 пъти на ден и освен да се натопя в басейна, друго не спортувам  Mr. Green По същото време с Рая съм била с 3 кг по-малко... ама то тогава и вода не пиех - тормозеше си ме детето отрано. Да не кажа, че съм неподготвена после.
Буби, Елч - това е лесната схема на приспиване. Другата я наричаме "happy feet'', т.е. краката във въздуха с 2000 оборота в сек.

# 427
Тути, евала имаш и от мен! Браво за спортния дух!  Hug
А за приспиването - не ме разбирай погрешно, не че ми е неприятно приспиването и гушкането, но искам да изградя навици на Зори отсега, доколкото мога, защото след 5 месеца знам, че ще се разчеквам между двете деца и въпреки доброто желание, не знам доколко успешно ще се справям... Още повече, че допреди седмица детето си заспиваше съвсем спокойно самичко, без драми, а изведнъж се започнаха тези ревове...  ooooh! Може някакъв период да е...  newsm78

Пепинка, Рая е терминаторче и няма спирачки!  Mr. Green

Вал, да се оправят сладурите! Дано нищо по-сериозно да не е от тази Т!  Hug

Еления, най-масовото име на женско куче е Сара...  Mr. Green Всички кучки се казват Сара.  Joy Ама вие вече се сдобихте и с куче ли? Нещо съм изтървала...

# 428
  • sofia
Еления, Рита, Тайра

Буби, ще се разчекнеш две години, но ще ги отгледаш заедно.

# 429
  • ул. "Мечтание"
Като си говорим за кучета...  Wink

Аз никога не съм обичала кучета между другото. И сега все още не съм им фен, въпреки, че си отглеждаме куче вече. Божидар пък се страхуваше от кучета, заобикаляше отдалече. Но беше много навит да си вземем и страха му постепенно намалява. Надявам се да изчезне напълно.

еления, питай децата как да я кръстите!  Wink

Днес нещо ме удари да слушам класическа музика. Оказа се, че Искрен е голям фен. Направо полудя от кеф! Аз пък добре го разходих, пусках му какво ли не - от големите класици в жанра, до Найтуиш, Металика и Апокалиптика. Пусках му и саундтраци на филми и игри, разни кавъри и ремейки. А човека пищи от кеф, подскача и си пее! При това много вярно!  Shocked Опитах се да снимам клип, но негова милост щом ме видеше с фотоапарата веднага преставаше да куфее и идваше при мен да го взимам да го нося. Не можах тайно да го изловя. Crazy

# 430
  • София
Привет!

Бубе, честита годишнина!   bouquet

Абе това с кучетата много сложно ми изглежда. Ще измисля да вземем някое по-просто за гледане животинче - зайче или пиле някакво, в краен случай котка Simple Smile

Относно заспиването - Ади вече си има много точен режим на заспиване, който си спазва без проблем. Стане ли време за сън, сама се провиква: "Цооок! Нанииии!", хваща ме за ръка и за десетина минути е готова Simple Smile Засега това ме устройва напълно. Буби, дано Зори скоро се възвърне към самостоятелно заспиване!

Моята госпожица напоследък е много запалена по плодовете - ябълки, сливи и круши, които сама си събира от земята и си ги похапва  Mr. Green. Нищо, че са доста мръсни и поизгнили  Sick Също така много държи да изкачваме стълбите пеша като се прибираме, до третия етаж се изкачва сама като се подпира за стената или парапета. След такова упражнение няма трудно заспиване при нас Simple Smile.

Вал, бързо оздравяване!

bouquet

# 431
  • София
Благодаря ви момичета!  Heart Eyes Направихме и днес тест - чхг се е удвоило и е около 880, в четвъртък съм на преглед да видим вижда ли се сакче, тогава чхг би трябвало да е над 1000... днес пак малко прокървих, надявам се всичко да е наред!  Praynig

# 432
  • В две тъмни очички
Добро утро! Много пусто тук бе?!

Честит имен ден на именниците!

Нощни да си ни жива и здрава и все така креативна личност!   bouquet

# 433
абе къде сте хукнали в тази жега?
аз седя в нас и се топя в собствен сос Simple Smile

все се каня да ви питам как сте с тръшкането?
дара изкара една криза на тръшкането преди 2 месеца и ужким беше поспряла (след моята тактика да я оставям да се тръшка) и сега пак я е хванало. ама непрестанно се тръшка за нещо! просто вече откачам.

и продължава да не казва нито една думичка Sad
по цял ден си плямпа нещо, дори иска да я гледам, докато ми говори, ако се разсея ме шляпва и ухилена продължава тирадата, дори жестикулира и клати глава, докато дрънка, ама пусто нищичко не се разбира...

# 434
Днес май Анитата имат имен ден. Честит празник на всички именнички! Да сте живи и здрави!   bouquet

Елч, и ние се крием вкъщи, че още от сутринта пуснах климатика...  ooooh! Днес уж трябва да стягам багаж, на мен така ми се спи и така ме мързи, че нищо не съм захванала.
За тръшкането - на приливи и отливи. Тъкмо си мисля, че почне да преживява по-лесно забраните и "не"-тата и тя пак почне да се търкаля по земята.  Tired Ама аз свикнах вече и не й обръщам внимание... Ще свикне все в някакъв момент, че не може все на нейното да става.

Нощни, клипчето е яко и кученката е много симпатична!  Hug

Люба, и аз така се успокоявам за децата наведнъж.  Mr. Green Ама здраве да е, ще оцелеем...  Laughing

Нашите комшии се ремонтират второ лято подред и вече втора седмица подред се кърти, блъска, пробива...  Tired Не се наремонтираха тея хора, ще кажеш, че някое имение строят, пък той апартамент 70 квадрата...  Mr. Green Зорница напук на ситуацията невъзмутимо спи.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт