Хайде на море с ЯНУАРСКОТО дете! (40)

• 33 203
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
буби, ние имаме едни съседи, дето живеят в германия. от 3 г. лятото като си идват за по месец ремонтират...вече от няколко дни са тук и не се живее в нас. какво толкова му правят на този апартамент не знам!

айде, стягай багажа и много весело да си изкарате на морето! Simple Smile

# 436
Еййййй голяма жега. ние излизахме сутринта и по обед като се прибирахме беше АД.
Сега си спи Вики. Аз почивам. Халдничко, климатика работи, е така се живее вече.
Елч и ние се тръшкаме и то доста. Аз също не и обръщам внимание , но не минава кризата. И с крачета тропа- аз съм била същата.  Embarassed Всичко се връщало в тоя живот. Майка ми само я гледа като прави това и казва" Кате, катееееееееееее"
Буби да си изкарате много весело на морето.

Елч ще почне Дара да дрънка изведнъж. Вики е така. Не и се разбира, и току закицля с някой думи до омръзване.

# 437
ааа, бебо, вики си говори страхотно!
сутринта 100 пъти й гледахме клипчето, дара много й се радваше Simple Smile

# 438
  • В две тъмни очички
Елч в тръшкателна фаза сме от има няма 2-3 месеца и хич няма намерение да отшумява  Crazy
А за другото, сериозно, не знам защо се притесняваш, след като Дара си говори на бебешки! Според мен би трябвало да имаш притеснения ако нищо не казва, а тя явно си казва, но не я разбираш. Ще се отпуши изведнъж, ще видиш! Все пак ако имаш сериозни притеснения по-добре е да я заведеш на логопед или каквото там решиш , за да се успокоиш  Hug

# 439
  • София
Здравейте, момичета!

Ние днес сме надетски РД и както ме боли глава... ooooh! явно оше повече ще ме заболи! Mr. Green

Бубе, честита годишнина на патерица! Желая ви да сте все така влюбени и да продължавате да гледате в една посока! Много топлина и уют да има в дома ви и щъпуркащи крачета да тичат навред! Hug

Снуки, много се радвам за резултата и чакаме още добри новини! Hug

Елч, и Виктор е във фазата на тръшкането, но това е от доооооста време и хич и не отшумява. ooooh! Най ме е яд, като затръгваме навън и не ми дава да го преобуя, облека, обуя обувки... Направо пощурявам и не си сдържам нервите... Blush

Буби, весело изкарване на морето! Party

Зайка не е писала тези дни! Много силно  Hug за тях!

И не на последно място ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички именници! Нощни, специална честитка за теб!  bouquet

# 440
Какче,а дано те отпусне тази глава! .
Елч,сигурна съм,че Дара изведнъж ще се отприщи да дърдори,не се фиксирай много засега.
Снуки,страхотна новина!
Оф,и на нас ни се разказва играта с ремонтите по метрото,стържат,блъскат,чукат по цял ден.А,дано да приключват скоро и да го пускат,тъкмо ще идвам на срещичките в Борисовата.

# 441
Снуки, радвам се!
Аз пък се бях притеснила,че месечното ми известие закъснява с 32 дни(при положение ,че винаги идва на 28 дни..)та правих тест.....
Скрит текст:
отрицателен е  Mr. Green  и час- 2 по-късно ме навести след като изядох солидно количество течен шоколад. Mr. Green...Явно на нервна почва е закъснението...
Люба немската овчарка ни се казва Рита,обожавам това име.
Буби едно време имахме помиярче(ама много хубаво), казваше се Сара. Mr. Green
Бигълка пристигна днес, няма такъв възторг, всички и се радваме и тя на нас. казва се Карина(Кари)
.......
със скрития текст ви скрих шапката май. Mr. Green
Честит да са Аните и бременните майчета![/color]

# 442
Ивиму, благодаря за идеята с обикновените бисквити.   bouquet
На малката май и мина, сега е мой ред  Sick Добре че днес ММ е почивка, че не знам как щях да издържа.

Ние пък си имаме майстор вкъщи, та даже и съседите не мога да псувам. А как блъскаше точно от 2 до 4  ooooh!

Моето дете вчера ми вика "нани бебе". Направо ме изуми, щото аз никога не съм го казвала това. Днес слушам кварталните дечица, че пеят:
"Нани нани, бебе, мама е до тебе. Тати пие бира и не се прибира"  Mr. Green

# 443
  • Варна

Моето дете вчера ми вика "нани бебе". Направо ме изуми, щото аз никога не съм го казвала това. Днес слушам кварталните дечица, че пеят:
"Нани нани, бебе, мама е до тебе. Тати пие бира и не се прибира"  Mr. Green
Якоо Mr. Green

# 444
еления, наистина ни скри шапката със скрития текст Laughing Laughing Laughing
и на мен ми закъснява, ама пусто и моят тест е отрицателен Rolling Eyes

сега четох поредната статия за това как детето не трябвало да се слага на гърне преди 3 г.
добре де, до 3 г. с памперс ли?
ами те ще му се смеят в детската градина...това няма ли да навреди повече?

# 445
Буби - весело море  Laughing При нас ремонти няма, но вчера рязаха дърветата в градината с резачка, точно под прозереца и Рая кърти 4 часа... ММ каза, че отива да купува резачка.
Елч - и с тръшкането и с говоренето сме така. Играе, търчи и в един момент решава да се потръшка, ей така, защо не. Все си намира причина. Търкаля се по земята и удря и хвърля каквото намери. Ломоти цял ден, "чете" книги, брошури, пее..... но една дума няма - освен мама и тате. И понеже е пристрастена към диня и това може да казва  Mr. Green
Елч - тук най-малките гащи дето продават са за 3-4 годишни (дотогава с памперси)..индустрия му викам аз на това. Затова поръчах гащи на Рая от България, че ги влачи по земята и си ги слага на главата. Не, че има и грам напредък. Даже имам чувството, че нарочно не иска.

# 446
мале, как добре си описала тръшканетоо!

а за САЩ знам, че късно ги отучват от памперс, ама тук има още остатъци от времето на пелените, когато са ни ги махали на по 8 м. и относително рано се случват нещата. и какво правим?

# 447
  • Пазарджик
Добро утро!

И аз не мога да приема ,че е нормално,даже препоръчително да си държа детето с памперс до 3г Shocked.На първо място смятам,че не е здравословно,особено за момиченцата,друг е въпроса колко ги спарва в жегите.И понеже пуснах мухата за тренировъчните гащи в аптеката в която ги видях вече ги няма и не знаят кога ще има зареждане ooooh!При нас резултатите с гърнето са колебливи,един ден са добри в друг ден съм все с парцала.Само да кажа,че на Таня по това време(1г.6мес.)нямаше памперс през деня.
Буби много слънце и усмивки ви желая,чакаме снимки на малката бандитка в морето Hug
Пепинка,така ми се иска да видя в действие Райчето,направо ми скрива топката Heart Eyes
Сунки всичко ще бъде наред Hug Praynig
И на мене ми закъсняваше цикъла с 4 дена,и малко се бях сдухала,но ми дойде тази сутрин.Вчера си поръчах клин с възглавничка за колелото,че трътката така ме боли Mr. Green
Весела случка от снощи.Вече ви казах,че Нелката обича да отсервира чини от масата,за това предварително ги по-почиствам преди да ги понесе към кухнята,та останала една люспичка от домат на едната и я гледам как носи чинията и я облизва,преглътна си люспата,уведоми ме ,че вече е празна с "ням"и ми я подаде доволна ooooh! Laughing

# 448
Добро утро!

Аз още се помотвам, багажът на Зорница е готов, но нашият още не...  Mr. Green Благодаря за пожеланията за хубаво море, дано се сбъднат!  Hug

Елч, това за 3-те години и гърнето ми звучи несериозно и практиката на много майки е доказала, че може много по-рано.  Peace
Аз тихичко да се похваля, че вчера нашто момиче след като се наобядва, отиде в банята, взе си гърнето, донесе си го самичка, седна, изака се и започна да пляска.  Mr. Green Много съм доволна, дано все така да е. Само че забелязвам, че  когато е с гащички се напикава в тях, а когато е по голо дупе се усеща и все сяда на гърнето. Сега добре, но зимата?!?!  newsm78

Пепинка, взимайте резачка, няма какво да се чудите!  Joy

Снуки, чакаме новини и то най-прекрасни!  Hug

Еления, много сте бързи с взимането на кучето, браво на вас!  Hug И честито!

Такааа... Сега ви оставям, че ММ започна да си събира багаж и усещам, че трябва да ида да контролирам процеса, за да няма издънки...  Laughing

# 449
  • София
Добро утро!
Тути, ми Нелката помага на 100% - отсервира, мие... Simple Smile
Еее, чак до 3 г с памперс и на мен ми се струва прекалено, но както в Бг не е популярно късното махане, така от другата ми отчетна (на 3г. и половина) се оказа, че около 30% са още с памперс докато спят, племенница ми - 3,3 си е целодневно - явно и тук нещата вървят в тази посока. Но гледайки Боян и Михаела мисля, че за моите деца (и многобройните примери около мен) най-лесно и осъзнато става 2-2,5.
И Боян се тръшка, но още не е достигнало застрашителни за психиката ми размери.
Буби, хубаво море и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт