"Дързост и красота"- тема77:"Новият любовен триъгълник"

• 52 037
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
В сайта на CBS има анкета "Коя е по-добра за Томас - Хоуп или Карълайн?"

Карълайн има общо 95 %, а Хоуп има само 5 %

http://polls.cbs.soapsindepth.com/polls/390193/results

# 586
В сайта на CBS има анкета "Коя е по-добра за Томас - Хоуп или Карълайн?"

Карълайн има общо 95 %, а Хоуп има само 5 %

http://polls.cbs.soapsindepth.com/polls/390193/results

В коментарите под анкетата най-много ме учуди едно мнение /ще си позволя да цитирам/

"Томас и Карълайн, като по-млади, трябва да поемат щафетата от Рич и Брук."

Ами ето - сега пък Карълайн - преди е имала връзка с бащата, сега със сина. Това е то ДиК.  smile3521

# 587
Абе вие знаете ли, че в тази анкета се гласува без ограничение? Тия 95 процента са надути от някой. Аз гласувах 5 пъти за Карълайн.

# 588
Предлагам всички, които следим "Дързост и Красота" по БНТ да се обединим и да им пишем да излъчват сериала както си беше, по два епизода в рамките на 45 минути, а не на 20.; изоставаме, да го излъчат поне до 6380 eпизод.  Peace

gledam@bnt.bg

# 589

# 590

Ами ето - сега пък Карълайн - преди е имала връзка с бащата, сега със сина. Това е то ДиК.  smile3521

Ти за коя Карълайн пишеш, че е имала връзка с Рич? За умрялата в самото начало на сериала или за новата с това име? И как умрялата в самото начало на сериала ще има връзка с Томас в сегашните епизоди?  newsm78

# 591

Ти за коя Карълайн пишеш, че е имала връзка с Рич? За умрялата в самото начало на сериала или за новата с това име? И как умрялата в самото начало на сериала ще има връзка с Томас в сегашните епизоди?  newsm78

Нали и двете са Карълайн Спенсър. Ъъъ, не знам. Не съм гледал тогава.  newsm78

# 592
АЗ съм против 45 минутните епизоди.

# 593
  • София, България

Подкрепям!!! Досадни са!

Бил, тази сегашната май е дъщеря на сестрата на оная Карълайн. Но май още не са я давали в тукашните серии.

# 594

Подкрепям!!! Досадни са!

Бил, тази сегашната май е дъщеря на сестрата на оная Карълайн. Но май още не са я давали в тукашните серии.

Разбрах вече. А пък "оная" Карълайн беше сестра на Бил, нали така? Значии, Бил има две сестри - Карълайн и майката на другата Карълайн. Офф, не знам.  ooooh!

А за това за времетраенето на епизодите - въпреки че сега са доста кратки, е по-добре. Щом CBS са сметнали, че един епизод трябва да е 20 минути, така трябва да е и тук.  Peace

# 595
  • София, България
Прав си за сестринските връзки, само че Карълайн почина и сега остана само една сестра  Wink

# 596
  • София
Т.к., ми се губят няколко серии, Донка и Ник  разбиха ли яйцата за кекса вече Simple Smile. Като се замисля Ник е  мъжкия Вариант на Брук.Брук оправи всичките Форестър, а Никчо всичките харпии Лоугън. Следователно Ник е единствения достоен за старшата харпия Брук Laughing Laughing Laughing, лика прелика, на едната и падат ангелитте щом и замирише на Форестър, а за другия само  харпиите Лоугън са жени Joy Joy Joy
Коя е Карълайн за която все говорите, от бъдещите серии, защото знам една от първите серии

# 597
Т.к., ми се губят няколко серии, Донка и Ник  разбиха ли яйцата за кекса вече Simple Smile. Като се замисля Ник е  мъжкия Вариант на Брук.Брук оправи всичките Форестър, а Никчо всичките харпии Лоугън. Следователно Ник е единствения достоен за старшата харпия Брук Laughing Laughing Laughing, лика прелика, на едната и падат ангелитте щом и замирише на Форестър, а за другия само  харпиите Лоугън са жени Joy Joy Joy
Коя е Карълайн за която все говорите, от бъдещите серии, защото знам една от първите серии

Според мен, Ник и Хоуп много си допадат. Страшна двойка могат да бъдат! Peace

# 598
  • Край ''синьосиньото синьо море''
За каква Карълайн говорите, бе хора!? Карълайн I , беше булката на Рич в първата серия и тя умря....После се появи сестра-близначка...не й помня името.....Сега пък таз к'ва е?????!!!!!!
Леле майкоооууууу!!!!!!!
ПРЪДЛЮ тотално се объркА ooooh! ooooh! ooooh!
Да им измисля поне други имена, че драгите зрителЕ са в потрес..... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 599
За каква Карълайн говорите, бе хора!? Карълайн I , беше булката на Рич в първата серия и тя умря....После се появи сестра-близначка...не й помня името.....Сега пък таз к'ва е?????!!!!!!
Леле майкоооууууу!!!!!!!
ПРЪДЛЮ тотално се объркА ooooh! ooooh! ooooh!
Да им измисля поне други имена, че драгите зрителЕ са в потрес..... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Новата Карълайн е дъщеря на Карън (близначката) - кръстена е на леля си Grinning

Общи условия

Активация на акаунт