Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 26

• 53 553
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • Бургас
Благодаря, момичета!   bouquet

# 257
Вчера пристигнаха тези, в зелено - поръчах ги за мъжа ми, нищо, че пише "дамски" - страхотни са, естествена кожа (велур), той много ги хареса и сега ще му поръчвам още едни. Леко умалени са, той носи UK9, поръчах 9,5 и му опира пръста леко, сега ще взема 10-ка. Peace Голямо попадение са, направо не мога да повярвам! Party
А аз да питам дали са тесни или стават и за широк крак? Чудя се мъж ми като носи 10 и е с широк крак дали да не взема 11,5 Thinking или пък ще ги губи като ходи. Joy

# 258
  • Варна
Бижу, моят мъж е с нормален крак - нито тесен, нито широк. Peace Разликата между два номера е 0,5 см., така че между 11 и 11,5 би трябвало да е 25 мм., т. е. не мисля, че ще има значение, ако вземеш по-големите. Peace

# 259
Благодаря! Hug

# 260
Вчера пристигнаха тези, в зелено - поръчах ги за мъжа ми, нищо, че пише "дамски" - страхотни са, естествена кожа (велур), той много ги хареса и сега ще му поръчвам още едни. Леко умалени са, той носи UK9, поръчах 9,5 и му опира пръста леко, сега ще взема 10-ка. Peace Голямо попадение са, направо не мога да повярвам! Party

Страхотни са, страшно ще съм ти благодарна, ако ми кажеш колко е стелката. Peace

# 261
Избрах тези в цвят Tan, размер 11. Party И то избрах такива, защото ние мразим връзки! Mr. Green Ще видим какво ще пристигне. Crazy Имаше един отзив, че някаква дама ги е връщала 3 пъти и се уморила, защото получавала чифт с различни номера обувки... Laughing

# 262
Бижy, а видя ли, че това са пантофи  Laughing

# 263
Бижy, а видя ли, че това са пантофи  Laughing
Видях! Laughing Те и другите не са повече обувки, да ти кажа. Crazy

ПП. Ама размислих и ги канселирах набързо. Избрах тези skyblu, че като са с връзки е възможно и по-широк крак да се побере в тях като са отпуснати връзките. Thinking Пък ми изглеждат и най читаво обточени, приличат повече на обувка.

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 23:46 от Бижy

# 264
Да, другите не ги бях видяла  Laughing

# 265
Симпатични сандалки.

# 266
Мадами, огън сте   bouquet!
Поръчах тези http://www.javari.co.uk/dp/B005OT48M8?ie=UTF8&ie=UTF8, обаче се чудя дали не са малко повече ориенталски, отколкото ми се иска. Но ми изглеждат много интересни. Пуснах номерче нагоре.
Не съм поръчвала скоро от англиския, дали ще пристигнат до следващия понеделник?

Пуснах и тези бонбончета на мама http://www.javari.de/dp/B00600X6Y6. Dima 22,   bouquet!

# 267
  • Варна
От немското не пращат ли вече проследяващ номер за ДЧЛ? Имам две писма за двете поръчки с някакви несъответстващи номера

# 268
От немското не пращат ли вече проследяващ номер за ДЧЛ? Имам две писма за двете поръчки с някакви несъответстващи номера

И моята поръчка беше така. Писах им и ми пратиха проследяващия.

Ще попитам пак за колко дни пътуват обувките от английския сайт?

# 269
Ще попитам пак за колко дни пътуват обувките от английския сайт?

Аз съм ги получавала до седмица максимум.

Общи условия

Активация на акаунт