Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 26

• 53 475
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Случват се и грешки понякога. Виж какво ще ти отговорят. След като не ги искаш тези затворените, отказваш поръчката и готово! Няма нищо страшно, споко. Hug
Hug
Е, аз се ядосвам най-вече, че няма да си получа сандалките. Sad
Поръчката вече не мога да я канселирам сама, затова им писах пак, ако ще ми пращат тези червените въобще да не си правят труда. Е, то мога да не ги взема от пощата, нали така? Само дето ще се размятат кашони насам-натам
 И ето какво излиза на този модел с търсачката ... няма как да са два съвсем различни модели, ама под един номер. Вече ще трябва да  им следя и каталожните номера, освен всичко друго  Confused
Aз поръчах последните 38-ми номер. И аз им писах, още не са ми отговорили. На теб отговориха ли ти нещо?

Да, отговориха, канселираха  поръчката и ми се извиниха дори,  ама и аз бях много убедителна Mr. Green  и сега да видим дали ще ми отблокират кинтите  Wink
пп. ама  съм им сърдита вече на франсетата щом ще ме "цакат с топла бира"  в тия жеги - отказвам се от тях ...  засега  Laughing

# 451
Споделете за Pepe Jeans, моля  Praynig Според файла на Йошко би трябвало да си отговарят, но според таблицата в сайта, 38 е с дължина 23.5, което си е адски умалено. Ако някой може да ми измери стелка на 38 и 39, ще бъда много благодарна   bouquet

Според мен си отговарят.Имам тези http://www.javari.co.uk/dp/B005X711G2?ie=UTF8&ie=UTF8,38  е 24.5 ,така че таблицата поне за този модел не е вярна.

# 452
  • Варна
Момичета, отзиви за Мерел?

http://www.javari.fr/dp/B003818X2K

# 453

Какво точно те интересува?
Супер са, имам точно този модел. Имай предвид, че малко по-бавно (не трудно) се обуват, заради каишките, които са на глезена  Peace

# 454
  • Варна

Какво точно те интересува?
Супер са, имам точно този модел. Имай предвид, че малко по-бавно (не трудно) се обуват, заради каишките, които са на глезена  Peace

Като качество....Като им гледам първоначалната цена би трябвало да е супер наистина:))) Благодаря! Надявам се, че си отговарят Peace

# 455
  • Sofia
Pepe Jenas си отговарят точно - УК3, ЕУР 36, 23см  Peace

# 456
  • София
Някой купи ли от тази марка сандалки http://www.javari.fr/b/sale?ie=UTF8&ie=UTF8&ref_=topnav_ … 36%26pageCode%3Dd
Как са като номерация, по точно 26 или 27 ме вълнува, но и нещо около тези номера би било полезно  Hug.

# 457
  • София
Вярно, че франсетата писаха, че ще пратят сандалите ми през септември, ама няколко часа вече не са си дръпнали парите. За първи път поръчвам от тях, каква е практиката?
Аз поръчах в понеделник, вчера са ги изпратили, но до този момент все още не са изтеглили парите. Междувременно им сигнализирах, че цената на обувките ми е паднала и те ми отговориха, че разликата ще постъпи утре в сметката ми.

# 458
  • Варна
Случват се и грешки понякога. Виж какво ще ти отговорят. След като не ги искаш тези затворените, отказваш поръчката и готово! Няма нищо страшно, споко. Hug
Hug
Е, аз се ядосвам най-вече, че няма да си получа сандалките. Sad
Поръчката вече не мога да я канселирам сама, затова им писах пак, ако ще ми пращат тези червените въобще да не си правят труда. Е, то мога да не ги взема от пощата, нали така? Само дето ще се размятат кашони насам-натам
 И ето какво излиза на този модел с търсачката ... няма как да са два съвсем различни модели, ама под един номер. Вече ще трябва да  им следя и каталожните номера, освен всичко друго  Confused
Aз поръчах последните 38-ми номер. И аз им писах, още не са ми отговорили. На теб отговориха ли ти нещо?

Да, отговориха, канселираха  поръчката и ми се извиниха дори,  ама и аз бях много убедителна Mr. Green  и сега да видим дали ще ми отблокират кинтите  Wink
пп. ама  съм им сърдита вече на франсетата щом ще ме "цакат с топла бира"  в тия жеги - отказвам се от тях ...  засега  Laughing
Ама червените ли искат да ни пращат последно?

# 459
Благодаря ви, момичета   bouquet Значи 38 би трябвало да ми залепне точно  Simple Smile

# 460
Момичета,искам да платя в английското Джавари с Виза електрон на ПИБ(срока й изтича този месец,но е до края) и не ме пуска да мина на следващата стъпка.Изписва ми това: There is a slight problem with your order. (See below.)
You must enter your full credit card number for this order. Please check your credit card and enter the number again.
Проверих 100 пъти и не съм сгрешила номера на картата. newsm78

# 461
  • София
Вярно, че франсетата писаха, че ще пратят сандалите ми през септември, ама няколко часа вече не са си дръпнали парите. За първи път поръчвам от тях, каква е практиката?
Аз поръчах в понеделник, вчера са ги изпратили, но до този момент все още не са изтеглили парите. Междувременно им сигнализирах, че цената на обувките ми е паднала и те ми отговориха, че разликата ще постъпи утре в сметката ми.

В събота поръчах,в понеделник са ги изпратили,още сумата е само блокирана.

# 462
 newsm78 Силви, да не би да са имали някакъв проблем.
..одеве и аз като плащах, но във френското исках да платя с другата карта, че едната ми изтича август (2 карти на 1 сметка имам), обаче и мен нещо ми писа, така и не го схванах какво е, платих си с отбелязаната/запомнената в сайта (в срок до август)...уж бях трила преди време, ама явно не съм  Laughing
С една дума да не е нещо временно или пък наистина да не иска да приеме карта, която изтича през настоящия месец.

---
А нали пари не теглят веднага от сайтовете или това само за англ вАжи  Rolling Eyes

# 463
Moмичета, от английското от кои дати получавате?

# 464
Благодаря! Hug Аз взех последния чифт, така че цената няма на къде да пада. Simple Smile

След 15-то число на месеца, в който изтича картата, не могат да бъдат осъществени интернет плащания. Поне с картите на ДСК е така

Общи условия

Активация на акаунт