Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 26

• 53 553
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
http://www.javari.fr/Nine-West-Cajcool-Escarpins-femme/dp/B004M1 … p;nodes=367664031

Nine West Cajcool, Escarpins femme  40.5, 21 Е

#Cussing out Тия да вземат да пуснат 1 номер по-малки адидаски на такива цени, ааа... това 42, дори и на нашите крачища е голямо  ooooh!

# 511
  • София
Аnny_  имаше 37 1/3 от тези за 11 евро   Party                                                      http://www.javari.fr/Chaussures-femme/b/344089031/ref=topnav_sd_ … 61%26pageCode%3Dd
Дъщерята пак се уреди  Laughing
За мен пак нищо  Crossing Arms, ще чакам кодче Praynig

Само 41 номер  Wink http://www.javari.fr/Chaussures-femme/s/ref=topnav_sd_women_b?ie … 72%26pageCode%3Dd

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 20:31 от krisiki

# 512
 Laughing Давай, Крис, вземай вече и по-големи за следващ сезон Wink
Тези мн ги харесвам аз, имаше на двойни пари и за моята кака, но тя не ги иска  Confused

# 513
Имате ли наблюдения за Rockport? Отговарят ли си и за тесен или широк крак са?
Заглеждам и
В търсене съм на чудото обувки със среден до висок ток с Удобна извивка  Simple Smile

# 514
Имам от миналата година едни чехли Рокпорт и според мен са за тесен крак, май повечето мнения бяха такива  Simple Smile

# 515
  • София
Kaжи, моля, за мъжките (то пише детски , де) леки ли са, стават ли за дълго ходене...М ще става ловец и ми е поставил задача да му търся подходящи обувки...а аз не съм я взела нещо присърце  Mr. Green ....не че си представям и какви трябва да са , де...
Според съпругът ми са удобни и с мека подметка. Като ги вдигна ми се струват тежки, но според него са със съвсем приемливо тегло за този тип обувка. Механичният ми кантар ги изкарва 1кг. Мисля, че уплътнената част на конча /тъмнокафявото/ е от изкуствена кожа, но не съм сигурна. И най-важното - за тясно стъпало са. В основата на езика не са много широки.

# 516
Поръчах си тези за 10 Е. Много съм доволна, защото имаше само моя номер и бяха последните.  Дано да стават за по тясно краче. Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 21:18 от ilna

# 517
Лек похвал с добре уцелени обувки - не, че имах нужда, но когато започнат намаленията и ставам като биче на червено. Избора е леко неординерен, но съм много доволна:

http://www.javari.co.uk/dp/B005XUC4FG?ie=UTF8&ie=UTF8 - супер удобни въпреки тока, стелката е много добра. Определено не са за тесен крак, по скоро среден към широк. Аз малко се опасявах за "джувката"-  да не ми е стегнато точно при свода, но се оказа че отдолу е ластик. Стоят много кокетно и... понеже съм пробвала тази марка преди бях забелазала че поне за мен UK 6 идват малко къси ( а иначе на почти всички марки съм си UK 6 и EU 39), затова взех UK 7 и са ми добре - има не повече от 2 мм аванс, но не ми се пързаля напред крака, така че са супер.

http://www.houseoffraser.co.uk/Steve+Madden+Damiaan+sm+laceup+de … esert+ankle+boots - това са вторите. Пускам този линк защото в Джаварито вече не излизат - взех ги на 25 паунда!!! 6-цата ми залепна, даже има една идея аванс. Не са зимни - по-скоро пролет-есен, но са много готини.

# 518
Отказана ми е поръчката от френското Джавари? Thinking Crossing Arms
Le paiement de votre carte bancaire pour la commande ci-dessous a été refusé. Une banque peut refuser une transaction par carte bancaire si le nom, la date d'expiration ou le cryptogramme visuel que vous avez tapés sur Javari ne correspondent pas aux informations qu'elle possède. Vous devez nous envoyer les données actuelles de votre carte bancaire avant 4 jours, sinon votre commande ne sera pas validée.
Votre commande restera en suspens pour une durée limitée. Si nous ne recevons aucun paiement valide votre commande sera bientôt annulée.

N'hésitez pas à revenir sur notre site pour passer commande. Si les coordonnées bancaires que vous avez utilisées ont été modifiées, il vous faudra entrer ces nouvelles informations afin de valider une nouvelle commande.

Nous espérons que vous pourrez résoudre ce problème rapidement afin que nous puissions traiter votre commande.

Nous sommes désolés pour la gêne occasionnée.

Не разбирам,точно със същата карта съм плащала и преди в Джаритата(за първи път обаче пазарувам от френското),изтича септември.Не разбирам какво да направя сега?

# 519
# 520
  • Бг
Спарки, добре дошла в отбора. На мен също франсетата не ми харесват картата, моята изтича Февруари месец догодина, и не, и не, не ми искат парите. Не знам на коя банка е картата ти, но едва ли ще можеш да платиш с нея. Аз, за да не изпусна едни маратонки на далавера, платих с картата на сестра ми. Пробвай с друга карта, на друга банка, т. к. и да триеш и наново да въвеждаш няма да стане. И накрая ще ти канселират поръчката, аз така бях миналата година, и поради тази причина се отказах да пазарувам от франсетата.

Момичета, някоя от вас беше поръчвала този Кларкс, интересува ме дали става за широк крак и моя си номер ли да взема от тях. Благодаря предварително Simple Smile

# 521
Отказана ми е поръчката от френското Джавари? Thinking Crossing Arms

Изключително тъп въпрос може би задавам, но провери ли дали абсолютно всичко - с интервали между цифрите, изписване на имена и т. н. е въведено правилно във френския сайт? Защото аз доколкото схващам, там е проблемът. Но може пък просто да не ни харесват. Rolling Eyes

# 522
  • София
sparkling eyes- и аз щях да ти предложа да смениш с друга карта. Аз интервали между числата не въвеждам Thinking.

Миналата година горе-долу кога почваха летните намаления в немското?

Момичета, някоя от вас беше поръчвала този Кларкс, интересува ме дали става за широк крак и моя си номер ли да взема от тях. Благодаря предварително Simple Smile

Някой може ли да ми помогне защо не ми се отварят линковете от немското ,така е вече няколко дни,нито на Хрома,нито на Експлоръра.

- 39 и 40н, 25Е (от 125Е)

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 22:05 от mikimik

# 523
# 524
Аз интервали между числата не въвеждам Thinking.

Точно затова питам - аз първоначално бях въвела моята с интервали в английското и когато после я въведох без интервали в немското, ми я отказа. Сложих интервалите и се получи.

Общи условия

Активация на акаунт