Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 140

• 71 643
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • В Града на липите
Димони, прежълтял е не от жълтеница, а от несподелена любов. Смятай колко се е вживял в ролята, щом и прижълтяване е докарал. Евалла, на това му викам талант.  Hug

п.п. Малчева, сигурно от жегите са забравили родния си език и не те разбират  Joy Пробвай де споменеш името Керим да видиш как ще се съсредоточат. Доста фенки има и там, доколкото съм чела.

# 586
Мариана,след този агент в клипа не се разхладих,ами направо ме втресе!
Марта,я моля те,извади хапчетата за втрисане! Hug
Даниела Попова,ашколсум,джанъм! Hug
Скрит текст:
Аз изчезвам да пия едно кафе на спокойствие,че имам чувството че са изсипали една група руснаци,идващи от някоя лудница! Ти му говориш,то гледа в точка и само клати глава!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 587
Марта,Хриси,докъде стигнахме да обсъждаме хватките за носене Joy Joy Joy Joy Joy
Марта,подай някоя друга такава подробност Simple Smile

Ето ви г-н Адвоката - как носи, то затова го заболя ръката след няколко месеца.

# 588
Вале,направо са си за конкурса smile3521

Не мога да разбера как може да ви е жега в този студ.Все пак 19 градуса е  Joy Joy Joy Joy Joy

А сега да ви припомня гласът на Кенан. hahaha

# 589
Димони - страхотни снимки !!!

Екипът за бързо реагиране само чака обаждане.
Скрит текст:

Малчева, не ти трябват никакви хапчета, ами взимай един от "левентите" в скрития текст и да те гаси с подръчни и професионални средства.

Аз отивам да "гася" нещо в кухнята, че домашните  странно защо са гладни боже, боже

# 590
  • Пловдив

Dimony, Енгин като Мустафа си беше пийнал в този момент и то доста от мъка и несподелена любов. А Енгин като Керим, след поредици от споделена  любов и баня - наистина има свежарски вид. Та за това има разлика вероятно. Но черният потник - страшно секси.

# 591
Марта,
Скрит текст:
Или ще си взема чудото в подписа,или ще отида да отмъкна мъжо и ще си ударя една почивка!Тройката по бързо гасене я оставям на някой друг! Peace Peace Peace Peace
[/b]

# 592
Наистина ашкулсун на момчето,след като и на боя го докарва  Joy Joy Joy Joy Joy

Марта,умрях от смях с това гифче.При мен върви на изключително забавен кадър.Голямо навеждане падна,приклякване,гъзене(добре,че не се виждаше да има някой отзад) Joy Joy Joy А Мерием си умря от страх.Аз ако бях на нейно място да съм притичала напред за това време.Много е рисково,а после и за нищо може да не стане Joy Joy Joy То не само ръката,ами и кръста трябва да му се е повредил newsm09 Права си беше Мукадес,като каза,че Мерием е виновна hahaha hahaha hahaha

# 593
  • Пловдив
Ами прекрасни са тук Керим и Фатмагюл.

# 594
  • Пловдив

Керим или Енгин - и двамата.

# 595
  • Пловдив

Нещо за Енгин. Актьорът Erdal Ozyagcilar, който говори за него - играха с Енгин в Брак с чужденец. Много обичам Енгин - това разбрах.....Излъчено е днес -2012-07-15 11:40:00

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 19:19 от mariana51

# 596

Марианче,евала,много си разбрала  Joy Joy Joy Joy Joy  love001

# 597
  • Пловдив

Нова снимка на Берен.

# 598

Скрит текст:

# 599
  • София
една ръка... познайте чия...

Общи условия