Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 5

• 46 824
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
 Хубавина - познавам две

# 586
Дяна
Благослав
Не са чак толкова странни, но ги видях сега в един сайт.

# 587
  • Бургас
Градимир

# 588
Григориана-  кръстена на дядо си Григор и баба си Ана. На мен много ми харесва комбинацията.
Тончо- бивш колега, все си мислех, че идва от Антон, Тони.....

# 589
За Тончо Токмакчиев не си ли чувала?

# 590
Тончо Русев също!

# 591
Хахахах и двете сте прави, но някак си с техните имена така съм свикнала, че изобщо не ми е правило впечатление, че всъщност първото име е Тончо.  Peace

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 14:49 от vladiii

# 592
Георгиела  Crazy

Звучи ми като ГеоргиеВа с правописна грешка. Simple Smile

# 593
Здравейте. Очаквам момиченце (вече сме на финалната права - всеки момент ще се срещнем) и много исках да дам на детето си не име на някоя баба или дядо, а име, което да звучи съвременно, интересно, запомнящо се, име, отговарящо за самото детенце, а не по задължение. Сблъсках се с името "Анестина" и страшно много ми хареса. Някъде бях чела, че това име идва от гръцки и че така се е казвала богинята на емоционалността и душевността. Разликата е само, че гръцкия вариант е с "И" (Анистина), но на мен ми е по-благозвучно с "Е" (Анестина). Изкажете мнението си, прекалено ли е екстравагантно Simple Smile

# 594
Здравейте. Очаквам момиченце (вече сме на финалната права - всеки момент ще се срещнем) и много исках да дам на детето си не име на някоя баба или дядо, а име, което да звучи съвременно, интересно, запомнящо се, име, отговарящо за самото детенце, а не по задължение. Сблъсках се с името "Анестина" и страшно много ми хареса. Някъде бях чела, че това име идва от гръцки и че така се е казвала богинята на емоционалността и душевността. Разликата е само, че гръцкия вариант е с "И" (Анистина), но на мен ми е по-благозвучно с "Е" (Анестина). Изкажете мнението си, прекалено ли е екстравагантно Simple Smile

Анестина звучи красиво. От гръцки:  Χριστός Ανέστη  означава Христос Воскресе  - Възкресия, Възкресения, т.е. ще има имен ден на Великден

# 595
  • София
Анестина ми харесва много  Heart Eyes

# 596
На мен не ми е екстравагантно, обаче не ми харесва. По-скоро ми е претенциозно.

# 597
  • някъде по морето
Името е АНЕСТИ - бездомен(гр.)
Анестина за мен е малко измислено.
Освен това, според нумеролозите ако името на момиче е производно от мъжко, това придавало мъжествени черти на характера... Hug

# 598
На мен не ми допада.

# 599

Общи условия

Активация на акаунт