Подсъзнанието може всичко! 51

• 107 092
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • В друго измерение
Diva, благодаря ти от сърце  Hug
И аз така се справям по принцип, но цяло лято ходя ту тук, ту там, докато съм там забравям и се връщам заредена позитивно, но след ден вкъщи и съм пак рухнала  Confused
За съжаление само реклама не се изучава така задълбочено, казвам за съжаление, защото наистина си е "цяла една психология"...от няколко години в НБУ има специалност Реклама, но сякаш нивото не е достатъчно...иначе докторатът ми е по реклама, в СУ...обаче от практиката, особено с чужди агенции, по-добър учител няма...
Та затова и не мога да спя нощем вече от притеснение..в последните години ужасно щастлива, че ме търсят американци, германци и кои ли още не, всичката ми работа беше на парче...и сега отчаяно се нуждая от ежемесечен доход, пфууу  Confused 

# 646
Heartbeat докато си извън къщи и се развличаш се възползвай от доброто си настроение или още високите си вибрации и мечтай, мечтай на воля, представяй си, усещай действителността такава каквато искаш да бъде, с добро настроение винаги привличамe по най-бързия начин хубавите неща в живота си, ако можеш след това да не се подаваш на отчаянието, а да запазиш усмивката си би било чудесно Hug
Klem4e не съм чувала, нищо не мога да кажа.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 19:30 от !Diva!

# 647
Здравейте момичета. И аз бях малко на почивка да презаредя и да забравя за ежедневието и за това не съм писала скоро. Преди няколко дни имах рожден ден и така се вълнувах, но всичките ми планове се провалиха. Изкарах никакъв рожден ден. Цял ден се ядосвах, а мъжът ми по никакъв начин не ми показа някакво внимание, че ми е по специален ден. Нямаше подаръци, даже нещо дребно, нищо. Исках поне на една разходка да излезем но и това не стана. Даже и торта не успях да купя и вечеря поне семейството да си хапнем, защото отидохме на село за 1 час, а се прибрахме толкова късно и цял ден имаше толкова работа, че нямах сили името да си кажа. Много ме хвана яд, че не каза  хайде днес ти е празник да си ходим по-рано. Легнах си вечерта смазана и тотално разочарована. Чела съм че както изкараш на рождения си ден така ще ти е годината и се надявам да не е така. А сега чета че този ден е било и синелунието да си пожелава човек нещо хубаво. А в този ден аз само нерви. Силно се надявам през тази година да имам много успехи и нещата, които ме притесняват да се разрешът.

# 648
  • Русе
 Val27 , честит рожден ден на патерици.   bouquet Така както го описваш си чакала нещо да получиш от околните за деня си, обаче не изпускай, че най хубавия подарък може да си подариш ти. Като са ти такива недосетливи близките се погрижи за тортата и шампанското и се забавлявай. И сега да се компенсираш си избери един ден и се погрижи да си получиш заслужената порция удоволствие.  Peace

# 649
Здравейте момичета. И аз бях малко на почивка да презаредя и да забравя за ежедневието и за това не съм писала скоро. Преди няколко дни имах рожден ден и така се вълнувах, но всичките ми планове се провалиха. Изкарах никакъв рожден ден. Цял ден се ядосвах, а мъжът ми по никакъв начин не ми показа някакво внимание, че ми е по специален ден. Нямаше подаръци, даже нещо дребно, нищо. Исках поне на една разходка да излезем но и това не стана. Даже и торта не успях да купя и вечеря поне семейството да си хапнем, защото отидохме на село за 1 час, а се прибрахме толкова късно и цял ден имаше толкова работа, че нямах сили името да си кажа. Много ме хвана яд, че не каза  хайде днес ти е празник да си ходим по-рано. Легнах си вечерта смазана и тотално разочарована. Чела съм че както изкараш на рождения си ден така ще ти е годината и се надявам да не е така. А сега чета че този ден е било и синелунието да си пожелава човек нещо хубаво. А в този ден аз само нерви. Силно се надявам през тази година да имам много успехи и нещата, които ме притесняват да се разрешът.

Val27, сега разбирам че сме имали на една и съща дата рожден ден. Честит да ни е  и се надявам  много по-успешна година да ни предстои от изминалата. Аз също за първи път бях сама на рождения си ден. Като цяло ми беше много тъжно и самотно. Но мисля до края на седмицата да се събера с моето семейство и да го отпразнуваме. Направи така и ти. Сега наближават почивни дни. Изненадай ги с една торта.

# 650
  • Под кленовите дървета
я разбий негативното влияние.
Направи си РД сама. Подари си торта, рокля, цветя, направи който искаш ден твоя РД.

# 651

Честит рожден ден на патерици!  bouquet
Така е трябвало да се случи.Приеми го!Избери си един ден и го отпразнувай някъде с приятелка или...направи си удоволствие сама.
Знай,че всяко нещо,което започва зле завършва добре Wink
При мен беше същото,дори и плаках,но...аз си получих своето,подарих си го сама Laughing
 Hug

# 652
 Моля ви споделете, че много се чудя- какви са тези червени гащи на полюлея, колко време стоят там  и с каква цел???? Shocked

# 653
Розичке липсваш! Hug Много свежест и много мъдрост имаше в думите ти, но ми се струвай, че нещо те е накарало да не вярваш в това. Нали се сещаш за приказката за това, че силата на капката се крие в нейната упоритост, с която пробива камъка, ако си унила недей, просто пробвай още веднъж!

Hug Hug

# 654
Скоро ще има ли нова тема? Peace

И под и над съзнателно искам да имам бебе скоро....

# 655
Цитат
Никога не се отказвай от нещо,за което не можеш да спреш да мислиш!
  bouquet

# 656
Благодаря Ви за подкрепата момичета. Много се радвам, че Ви има. Давате добри съвети и винаги мога да разчитам  на Вас. Пожелавам Ви хубав и усмихнат ден. А това дето ми казахте, че всичко което започва зле свършва добре ме накара широко да се усмихна.

# 657
Съншайн, когато много искаш нещо, то време му е да се яви на бял свят. Много често се налага да се обърнем към себе си и да се замислим дали не трябва да променим нещо в нас самите, начин на живот, начин на общуване, или решаване на здравословен проблем, за да отворим сами на себе си пътя към така желаната мечта.
Желая ти скоро да се зарадваш на вашето бебе!

# 658
  • София близо до Витоша
Скоро ще има ли нова тема? Peace

И под и над съзнателно искам да имам бебе скоро....

Съншайн пожелавам ти го от сърце , преди малко приспивах малкото ми съкровище . Гушнато в мем, целувах го и постоянно благодарях че го има нея и сестричката и. Това е най-хубавото нещо в живота ми , много ми се иска и други хора да го оценяват . А не само да искат дете , за да се отчетат че са родили.

# 659
  • София близо до Витоша
Дами , не говорете така за рожденните си дни , след два дни имам и аз . Но за мен празника ще е най-хубавия , защото до мен ще бъдат двете ми прекрасни деца. Не очаквам подаръци ,защото знам финансовото положение на всички около мен . Това , че сме живи и здрави е най-хубавия подарък за мен , а всичко останало което съм си пожелала ще дойде с времето .

Общи условия

Активация на акаунт