София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г - 3

• 85 154
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аня ще бутаме заедно, на мен ми предстои юли да гушна вторият си син, живи и здрави!   Hug
Hug В коя част на квартала сте? Simple Smile
Ние кандидатстваме за приемно семейство, чакаме края на този месец/началото на май да минем комисия и вече да чакаме за бебка. Simple Smile Най-вероятно марширутите ми за разходка ще са посока 42 ОУ и обратно и Герена.

# 271
  • София

Между двете Фантастико, до поликлиниката. То с количките ще бутаме на всякъде, така, че ще сме заедно!
Чудесно е решението ви! Стискам палци за бебка, колко е голяма?

# 272
  • София
Малко бебе ще е, в документите сме задали 0-12м., като предпочитаме новородено. Simple Smile

# 273
Здравейте момичета Simple Smile И аз съм от ХД Simple Smile Моят син е на 11месеца.
В новия магазин ,за който говорите ,има ли детска кухня?

# 274
  • София
Здравейте момичета Simple Smile И аз съм от ХД Simple Smile Моят син е на 11месеца.
В новия магазин ,за който говорите ,има ли детска кухня?

Не знам. Не съм видяла но не съм и питала. Детска кухня има в магазина зад Евангелската църква.

# 275
Здравейте и от мен, аз съм от ХД до старото фантастико и чакам бебка всеки момент. Живот и здраве ще си бутаме количките заедно. Следя темата с интерес. Утре мисля да ходя до д-р Сепаревска за да видя дали ще ни е педиатър. Някакви отзиви за нея?

# 276
Здравейте...ще може ли да ми препоръчате педиатър в Хаджи Димитър...аз съм в района на ул.Макгахан....благодаря предварително (съвсем близо до мен практикува д-р Дръжков,ако имате някакви мнения и за него)

# 277
Malvinka според мен цените са им завишени спрямо някои други магазини...но наистина има всичко...ако нещо ти потрябва спешно става,иначе се разходи из другите Simple Smile Simple Smile  Hug

# 278
  • София
Я да ви хвърлям по едно оЧо, че едва днес разбрах за такава тема. Grinning

krisitooo_1991,ние 12та година сме при него и ние и двете ни деца.Не мога да кажа че не съм доволна,но понякога се ядосвам на големите опашки и многото чакане,отделно в почивни и празнични дни не отговаря на тел,а си търсим дежурен лекар в 18то ДКЦ .Добре,че вече са по-големи и не се налага толкова често Peace Иначе никога не ми е отказал направление и се води по личната настройка на родителя като лекува детето.
Живеем в Левски В,но от раждането на малкия,преди това сме живяли в Хаджето.

# 279
Благодаря, krisitooo_1991. Моето дете е при Арсова в 23 ДКЦ, доволна съм, ако те интересува нещо за нея, пиши на лични, ще ти отговоря.

# 280
Ние сме при д-р Саздова в 23та. Доволна съм от нея,винаги си вдига телефона и е много внимателна.

# 281
  • София
Ние сме при д-р Саздова в 23та. Доволна съм от нея,винаги си вдига телефона и е много внимателна.

И моят син е там. Вече повече от 10 години. Аз също съм много доволна, бебето живи и здрави като се роди юли и него при нея ще запишем.

# 282
  • София
Ние (цялото семейство) сме при Йорданова в поликл. в Сухата река (все забравям коя кой номер е).

# 283
Ние (цялото семейство) сме при Йорданова в поликл. в Сухата река (все забравям коя кой номер е).

18та предполагам  Wink

# 284
Здравейте на всички мами! Много се зарадвах да видя, че има такава тема тук. Надявам се така да се запозная с други мами от "Хаджи Димитър" и околните квартали. Имам бебе на 2 месеца и по цял ден съм по парковете и градинките, а не познавам никой в квартала, а нямам и приятелки с малки деца. Както можете да се сетите, е доста самотно и отегчително... Надявам се сред вас да намеря нови приятели, с които заедно да разхождаме децата.

Общи условия

Активация на акаунт