pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 573
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Моята поръчка, направена на 18ти март, е вече при мен Simple Smile
Бях помолила за мостри на два продукта на Филорга, не са ми ги пратили.
Сложили са ми мостри на шампоан и балсам на Weleda.
Смятам да си пусна още една поръчка - този път с ББто и околоочния крем на Филорга.
denis_d, Хидра филър-а може ли да се ползва около очите и той (както Изо Ейдж и Тайм филър)?

# 331
  • София
.........Смятам да си пусна още една поръчка - този път с ББто и околоочния крем на Филорга.
denis_d, Хидра филър-а може ли да се ползва около очите и той (както Изо Ейдж и Тайм филър)?

Не, защото състава, осигурява повече хидратация, а за зоната околоочите трябват и липиди.

# 332
  • София
Благодаря   bouquet
Мъжа ми поиска това кремче, та трябва да му кажа какво може да маже и какво не Wink

# 333
  • София
                                      Промоции за м. Април на марките:

... валидни до 30/04/2013

# 334
 Здравейте!От скоро ползвам професионалната серия на Филорга-някои неща,моля за съвет дали мога да ги комбинирам с аптечната серия и предлагат ли се професионалните продукти във Фармашоп?Благодаря предварително!

# 335
Здравейте, много ми хареса темата, Аз лично ползвам за сина ми Уриаж , бебешката серия, и Юсерин душ-олиото за мен, много съм доволна. Сега видях че имат 20% намаление на бебешките продукти, може ли да помоля за покана ? мейла ми е : ivabk@abv.bg - Благодаря ви предварително!

# 336
А аз да попитам как се ползват ваучерите от поканите за регистрация - могат ли да се комбинират и използват няколко едновременно? Т.е. при една покупка.

# 337
  • София
А аз да попитам как се ползват ваучерите от поканите за регистрация - могат ли да се комбинират и използват няколко едновременно? Т.е. при една покупка.

Може, ако се ловят. Има промоции, при които не могат да се ползват - трябва да се пробва

# 338
  • София
Здравейте!От скоро ползвам професионалната серия на Филорга-някои неща,моля за съвет дали мога да ги комбинирам с аптечната серия и предлагат ли се професионалните продукти във Фармашоп?Благодаря предварително!

Да, може да се комбинират 
В сайта не се предлагат професионалните серии

# 339
Как се използват точките за лоялност, които излизат при повечето продукти и как се превръщат във ваучери в евро. Мерси предварително.

# 340
  • sofia
Може ли и на мен покана  - r.petkova@abv.bg -
  bouquet  bouquet  bouquet

# 341
  • София
dolores

След като се пусне поръчката - получаваш за тях код, който може да се ползва при следващи поръчки

# 342
Мерси   bouquet

# 343
  • sofia
Моля, за покана за сайта  .
Харесала съм някои продукти на Филорга -
 - Слип § пил, разбира се
  - Дийп фил

Трябва ми около очен, но мисля че Оптим айс ще ми е слаб.
Искам и Тайм филър Мат,но ще го изчакам да се появи.
За протокола - на 39 съм (все още) с мимически линии около очите и  назолабиални също, смесен тип кожа.

ПС. Може ли да ми препоръчате надежден превозвач, който да използвам.  bouquet

Благодаря предварително.   bouquet

Много благодаря за бързата реакция! Hug

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 16:17 от allba_a

# 344
благодаря на denis_d за информацията и насочването. поръчах FILORGA PACK PROMO SLEEP & PEEL, OPTIM-EYES et ISO-AGE и сега имам друг въпрос. Някъде прочетох, но не съм сигурна дали е вярно, че ISO AGE има слънцезащитен фактор. вярно ли е? тъй като аз съм с много чувствителна на слънцето кожа, а не обичам да се гримирам и разчитам на крем с фактор.  Ако няма фактор как процедирате какво използвате за защита?
и мога ли да си ползвам MATRICIANЕ SÉRUM-а под кремовете?

мерси отново Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт