Новите ни козметични похождения 28

• 58 772
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Жаки°,може ли да помоля да ми опишеш парфюма на Кейти Пери?  Blush А като трайност как е? Peace
  bouquet

# 676
Harukaze, би ли споделила откъде си купи балсамчето Лабелло. Не съм го засичала по магазините в Бг.

# 677
Tangle Тееzer-a e oт еnzo, парфюмът на Кейти Пери също Peace
Четката е екстра, същата като в сайта на бг представителите. Честно казано нямаше да дам 35 лева за нея Rolling Eyes

Purr на Katy Perry ухае сладко-плодово- на праскова, кокос и ванилия. Усеща се и сочна ябълка и сандалово дърво. Не е нещо уникално като миризма, но пък шишето е трепач. Взех си 100 мл и котката се оказа бая голяма и тежка Mr. Green

# 678
Purr на Katy Perry ухае сладко-плодово- на праскова, кокос и ванилия. Усеща се и сочна ябълка и сандалово дърво. Не е нещо уникално като миризма, но пък шишето е трепач. Взех си 100 мл и котката се оказа бая голяма и тежка Mr. Green

Благодаря!  Simple Smile А трайността му как е или още не си го тествала?

# 679
O да, забравих да кажа Grinning Напръсках се днес в 12.30 и горе долу до към 16:30 го усещах силно.
Доста е топло днес и според мене за това не е толкова траен.

# 680

Не е много по темата, но покрай обиколките за базата, каква готина рокля забърсах  Mr. Green

# 681
Real Techniques by Samantha Chapman:

Expert face brush
Скрит текст:

Stippling brush
Скрит текст:
Shading brush
Скрит текст:

# 682
O да, забравих да кажа Grinning Напръсках се днес в 12.30 и горе долу до към 16:30 го усещах силно.
Доста е топло днес и според мене за това не е толкова траен.

bouquet
Ще взема да го пробвам. Шишенцето много ме блазни. Crazy

# 683
  • Belgium

Bubble
още не съм стигнала до него  Laughing
Като натрупам впечатления, ще дам отзив, но четох хубави мнения из нета  Laughing

# 684
# 685
  • Перник
Жаки,ще дадеш ли отзиви за кремчето за европейските крака?  Laughing

# 686
Жаки,ще дадеш ли отзиви за кремчето за европейските крака?  Laughing
Ще дам даже след малко Flutter

Хубаво е кремчето, има лек овлажняващ ефект.
Блестящите частички са много мънички и едвам се виждат. Миризмата е нещо като горчив портокал, но не се усеща силно. Като цяло приятен крем за нормални краченца Simple Smile  (тоест без напукани пети или много суха кожа)

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 21:51 от Жаки°

# 687
  • USA, Steak State

# 688
# 689

Общи условия

Активация на акаунт