Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 451
  • 766
  •   1
Отговори
# 15
Хоп-троп и аз съм тук  Flutter
Мис Нели благодаря и от мен за положения труд  Hug Heart Eyes

Тъкмо щях да ви питам какви бели моливи ще препоръчате и ето,че за тях станало на въпрос.
Между Флор Мар,Импала,ГР и Бруклин кои са за предпочитане  Thinking Да се нанасят лесно във водната линия,а не да стържат  Laughing

# 16
  • София
Флормар не ти препоръчвам - много са твърди. На Бруклин не съм пробвала. На ГР имам 3. От тях само единия ми харесва, но май се предлага само в черно.
Най-добре заложи на Импала. Досега на гаден техен молив не съм попадала  Mr. Green

# 17
  • в 1001-та нощ
Елфи  Peace аз имам един бледорозов на Севънтийн и съм много доволна; имат тестери и може да се пробва  Peace

# 18
Видях снимките в предната тема. Моите са същите като твоя.
Утре ще го пробвам без база. Ако не държи сенките така, както ги държи стандартна база, просто не виждам с какво е по-различен от всеки един мек бял молив за 3лв от кварталната парфюмерия  Crossing Arms

Ами на мен там ми е проблема - не мога да намеря такъв  Rolling Eyes Взех си бял матов молив на Импала. Ами не става да се нанесе на клепача равномерно и да направи основа като хората. В блога на Силвето, тя пишеше на Кояла на Катрис, че ставал за тази работа. Мисля да го погледна и него

# 19
  • София
Скрит текст:

Аууу страхотно е това ...

Алена това със зелената очна линия също, но пусти му консерва не мога да си се представя така по улиците.. с нетърпение чакам да видя твоя експеримент

И аз покрай вас започнах да експериментирам с различни цветове, но още не мога да се възприема Simple Smile))

тепърва купувам нетипични разцветки.. даже  коралово си купих Simple Smile))

Може ли един съвет на моите очи какъв грим и цвят би отивал...аз обикновено съм със сиво, лилаво и кафеникаво и ми е трудно още да се пречупя цветово, но имам желание и затова се допитвам до вас, за да не купувам нещо дето няма да го сложа после, а като профита да си кажете мнението Simple Smile))...

Скрит текст:

тук трябва да имам сенки, ама на снимките излиза все едно нямам нищо:(

# 20
Скрит текст:
Новите мигли на Ardell - номер 120  Grinning
NovemberRain , благодарение на теб ги имам!  Heart Eyes   bouquet
Сенките са на МАС - ползвала съм два цвята - Club, който е много интересно зелено и вторият цвят не знам как се казва защото няма надпис, а изхвърлих кутията  Laughing
Белият молив е на Look и предполагам, че не се продава в България, но не е голяма загуба защото не ми харесва. Имам и един на Maxfactor, който не е точно бял, а телесен цвят и той ми харесва много повече.
Какво ще кажете за цвета на кожата ми? Като какъв го определяте - тъмен, светъл или...  newsm78Simple Smile

# 21
  • София
B & CHeart Eyes
Миглите ти седят убийствено просто! Сенките също са много хубави и много професионално си ги преляла  Flutter

# 22
  • София
Страхотни са B & C,
Стоят ти много естествено... искам и аз такива Praynig
Ще споделиш ли как се сдоби с тях ....

а щях да забравя... грима също е страхотен Peace само малко вътрешната част на окото му се губи, но аз съм си аматьор и не моето мнение не е от значение Simple Smile)))))))))

Адри, някъде беше коментирала спиралите на голдън роуз и беше казала, че не си доволна от една от тях, но не си спомням коя беше - жълтата или оранжевата.. днес ги гледах и реших първо да те питам и тогава да купувам... видях и тази скъпата от новата им луксозна серия, но и за нея прочетох в страницата ти, че са ти дали да я пробваш и ще чакам отзиви Simple Smile))... между другото като четох тва във фейса се сетих, че го коментирахме някъде и ето на ... случи се  Joy

# 23
Миглите наистина са много хубави....за мен са 100 пъти по хубави от тези на МАС.
Сега ходих пак да се гледам в огледалото и установих, че съм забравила да си сложа спирала  Laughing
Проблемът при миглите е, че са големички, а моите на долния клепач са късички  и заради това си личи, че са изкуствени. За сега все още не се осмелявам да отида на работа с тях  Blush

Rarotonga, миглите си ги купих от ebay и със сигурност ще си купя още Simple Smile
В началото се чувствах некомфортно с изкуствени мигли, но след 5-10 минути се свиква....е не е като да си без изкуствени мигли, но не ми пречат.

# 24
  • София
Това ли са миглите...
http://www.maxnails.net/product/2463/tseli-migli-ardell-120-seri … shion-cherni.html

Уфф и аз трябва да почна да пазарувам от тоя Ибей, ама все се въздържам да се регистрирам Simple Smile))

# 25
Здравейте, момичета! Следя темата от доста време. Възхищавам се на това, което правите, споделяте помежду си и се подкрепяте. Обожавам хубавия грим, но не мога да се гримирам добре. Проблемът е в това, че дясното ми око е мързеливо и почти не виждам с него /не нося очила или лещи/, с лявото виждам прекрасно и компенсирам. Когато гримирам здравото око, го затварям и естествено не мога да сложа добре сенки, а за очна линия да не говорим. Не мога да гримирам отворено око. Направих си перманентна очна линия и стана добре, но започна вече да избледнява, а не ми се иска да се подлагам отново на това преживяване. Моля помогнете ми да намеря начин да се гримирам нормално.
На външен вид очите ми изглеждат съвсем нормални и еднакви и са зелени на цвят. Харесвам зелените и лилави нюанси на гримовете.
Ще продължавам да ви се радвам.

# 26
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добре дошла Hug. Аз лично се гримирам с отворени очи, бих ти препоръчала да опиташ просто да навеждаш леко поглед, като нанасяш сенките, без да затваряш. С очната линия вече е индивидуално, аз и нея нанасям на отворено око Peace

И днешния ми опит, вдъхновен от прекрасния жълтооранжев грим на Ването от предната тема:
Скрит текст:

При мен се получи много различно, надали само заради различните цветове Rolling Eyes

# 27
ndimitrova, аз се гримирам доста често с отворени очи  и заради това ми е много важно сенките да не се ронят  Mr. Green Като си го затворя и не знам какво и къде да мажа  ooooh! Освен и ти да опиташ по този начин. Няма ли начин да се коригира проблемът, които имаш с окото?  Confused

Rarotonga, предполагам, че са тези но в различна опаковка. Моите изглеждат като тези:

# 28
  • София
Rarotonga, от тези в шарените опаковки лилавата ми харесва страшно много. Оранжевата също е много хубава, да не кажа почти същата, но на лилавата четката е супер удобна и за долните мигли.
Жълтата е по-водниста и не ми харесва.
Новата в златната опаковка в момента я тествам. Удължава много и дава много обем. Не е водниста обаче четката изобщо не ми е удобна  Tired Колкото и да се старах, пак си слепих миглите на дебели снопчета, а аз обичам всяка мигла да е разделена от останалите. На човек с дълги и гъсти мигли не бих я препоръчала изобщо Naughty Утре ще я занеса на сестра ми, която е с къси и по-фини мигли, да видим на нея как ще й седи.
Миглите на Ардел са еднакви. Тези в лилавата уж са с прозрачна лента, ама те и другите са с такава, та не знам каква реално е разликата. Сравнявала съм ги лично едни до други в кутиите.

ndimitrova, аз също се гримирам с отворени очи като другите момичета. Просто леко извивам глава назад и гледам напред към огледалото - така очите са почти притворени и клепачът е изпънат. Просто потренирай няколко пъти и ще свикнеш (аз така тренирах да си слагам спирала със затворена уста  Laughing )

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 22:01 от NovemberRain

# 29
  • в 1001-та нощ
Rarotonga   bouquet много красиви очи, Адри има подобен цвят ирис, но и цвета на кожата е важен, според мен - така, че хващай някоя по-евтина и многоцветна палитра и мацай за удоволствие сутрин с кафето, експериментирай всякакви комбинации и ще намериш своите цветове  Blush

и много красива форма на окото, много ми харесва очертаването - с какво го прави  Heart Eyes

само да взема зелената очната линия и непременно ще се омажа  Mr. Green има наглостта дори да направя опит и за втората снимка  Blush

Общи условия

Активация на акаунт