НАПРАВИ СИ САМ ОТ НИЩО НЕЩО - 2

• 212 792
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря на всички за идеите за закрепване на овцете. В скоро време трябва да купим креватчето и ще видим какво ще измислим с таткото за закрепване. Много ми допаднаха предложенията на KrasA_, както и чудесните играчки от блога и - определено ще пробвам някоя от тях Simple Smile

# 631
Момичета, изчетох част от темата. Видях, че правите и лампиони и др. Имам много красиво парче плат, прозрачно-полиестер, с което искам да подновя една стара лампа. Тя е само на телена конструкция и няма стени. Проблема е, че не зная на какво да залепя плата и с какво лепило, защото платчето е много тънко и ще личат петната. Пробвах на домакинска хартия(оризова) с Ц200, не хвана. Чудя се има ли някаква специална материя, която може да се използва за основа и върху нея да се залепи плата. Търсих в нета, на нищо не попаднах. Ще се радвам, ако някой ми отговори  bouquet

# 632
  • София и там където не се пуши
Устремена - топъл силикон  newsm78

# 633
Понеже е много ефирно-прозрачно на цветя, трябва цялото да легне на по-здрава повърхност. Хартията се набръчка от лепилото. Помислих за картон, не е прозрачен...Някаква слюда, ама не намерих нищо в нета, хем гъвкаво, хем прозрачно, хем да не е скъпо... Mr. Green  Пък и лепилото какво да е, че хем да не е на петна, хем да хване..... #Crazy

# 634
Пластмасова туба от вода?

Може да се опъне плата с телбод, а той да се скрие със ширит някакъв.
Може предварително със шило/дебела игла да се направят дупки в пластмасата и с някакъв декоративен шнур да се "зашие" плата върху пластмасата.

# 635
Не съм сигурна, че правилно съм те разбрала,
но защо не опиташ с подлепващо- мисля, че така се казва,
използват го при подгъви, яки и др.

# 636
След бебешкия дневник направих това мече ] [/url][/img]

# 637
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Устремена , има една материя за чертане, която се води недеформируема - мелинекс. Има напълно има и полу-прозрачна. Подобна е на паус, но не се къса и е гъвкава. Не знам откъде си, но ако имаш познати инженер-геодезисти те могат да ти намерят. Ако си от София, трябва да се намира по книжарниците около УАСГ. В краен случай можеш да опиташ с прозрачната част от някоя пластмасова папка, но ако лампиончето е малко, ще се нагрява от крушката и хем може да се деформира хем да се запали, така че внимавай! Peace  

# 638
Благодаря за идеите!!!   bouquet Ще пробвам с подлепващото, как не съм се сетила сама... и ще поръчам  мелинекса, имам познати геодезисти  Peace

Ще споделя после резултата!

# 639
  • Троян
popii  защо не направиш по една черна точка на очите,може би с лак за нокти,иначе ми харесва мечето,но с тези бели очи Rolling Eyes

# 640
popii  защо не направиш по една черна точка на очите,може би с лак за нокти,иначе ми харесва мечето,но с тези бели очи Rolling Eyes
Може би да се избродират също е вариант. Освен от естетическа страна ще е по-добре и откъм безопасност - доколкото знам, не е хубаво на играчки за малки деца да има такива откъсващи се елементи като топчета, копчета и т.н., защото може да ги откъсне и глътне...
Иначе мечето е много сладко, браво Simple Smile

# 641
Това за топчетата е добра идея много се чудех дали да са бродирани или с топчета но с топчетата сякаш по ми хареса и за това го оставих с тях но наистина може да сложа по една черна точка.Мерси все пак това ми е първия опит с играчки.

# 642
Много ми харесва идеята,но няма как да я приложа,споделям с вас  

# 643
  ZVEZDA,  малко май е зловещичко ... поне по мой вкус Rolling Eyes

# 644
Здравейте! Случайно попаднах на този форум и страшно ми допадна Simple Smile И аз обичам да сътворявам разни нещица точно от нищо нещо, но все нямам време. Сега имам и малко бебе, та си стоя вкъщи и докато спи той се човъркам. Редовно ви следях какво споделяте и сега се вкючвам да ви покажа вече завършените ми произведения

Направих ги като играчки за елхата и много си ги харесвам

Имам и други дреболийки, но сега нямам време, че малкото ме търси
Благодаря за всяка идея,която споделяте

Общи условия

Активация на акаунт