НАПРАВИ СИ САМ ОТ НИЩО НЕЩО - 2

• 212 760
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Kопенхаген
http://vk.com/ideasdecor

Успях да го отворя, прекрасен сайт с много идеи  Grinning

# 676
  да се запиша и аз с една идейка:) Simple Smile

# 677
Чудна идейка! Обаче не съм сигурна дали правилно съм разпознала растението...

# 678
  • на брега на реката
Някакъв цитрус - лимон , портокал , мандарина?

# 679
Лимонче е, да! Съжалявам забравих да спомена Hug

# 680
  • София
Колко ще пораснат като са толкова гъсто засадени?

# 681
Добре де, тая чашка не трябва ли да има дупка, за да изтича излишната вода? Така няма ли да загният корените? И защо трябва да се киснат семките във вода и после да се "белят"? И нещо третата, картинка, не мога да я разбера  Embarassed Прави се, за да покълнат по-бързо ли?

# 682
  • София и там където не се пуши
Синът ми какво ли не е засадил цитрусово и все се хваща, особено едното дърво доста напредва.

# 683
  • София
Мисля да хвърлям по едно око в тази тема от време на време.

# 684
  • София
Синът ми какво ли не е засадил цитрусово и все се хваща, особено едното дърво доста напредва.

Значи има "зелен пръст". Ние имаме два портокала на 4-5 години, но стопанката им е немарлива и не приличат на нищо.  #Cussing out И аз започвам да ви следя сега:)

# 685
newsm51 за  Трънка  Бодливкова и Мадам Дьо Помпадур

# 686
За съжаление, не мога да отговоря на въпростите ви Embarassed  newsm78 намерих тази идея и я споделих, защотот страшно много ми хареса, но не съм я осъществила все още, чакам да се пооправи времето, поне слънце да започне повече да грее

# 687
  • Троян
За чашата с лимоните: По снимките на мен ми се вижда ,че в порцелановата чаша се слага пласмасова с дупки,но цялото чудо е за временна декорация,няма как да отгледаш голямо растение,ще е тясно на корените.Това е да внесеш нещо зелено свежо през зимата вкъщи Hug

# 688
Здравейте, момичета! Не съм писала от доста време, но не съм ви забравила. Чета ви редовно и ви се радвам на красотите, които творите. Аз също не съм стояла бездейна. В блога ми съм качила нещата, които правих тези седмици. А за благотворителния базар на ДБМ правя яйчица:

# 689
  • Burgas
Момичета дайте идеи за лазарски китки? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт