Кое Ви възбужда

• 65 241
  • 288
  •   1
Отговори
# 210

Joy И вече имаш възможност да помислиш за романа от друг ъгъл.

Виждаш ли как си ги разбирате нещата.. но пък все трябва да се обясняваме!!!  Laughing

# 211

Joy И вече имаш възможност да помислиш за романа от друг ъгъл.

Виждаш ли как си ги разбирате нещата.. но пък все трябва да се обясняваме!!!  Laughing

това е във ваша полза, защото оставате с убеждението, че знаете повече  Wink
А за нас остава удоволствието как сме ви пързулнали не пак, а отново  Mr. Green

# 212

това е във ваша полза, защото оставате с убеждението, че знаете повече  Wink
А за нас остава удоволствието как сме ви пързулнали не пак, а отново  Mr. Green

Вашите скрити оръжия са безотказно точни.. признал съм ви го!!!  Laughing

# 213
Е к'ви са тея софт картинки сега? ... до сега писахте какво ли не и сега само една червена прашка ... еееееее излагате се!

за този поглед ли си говорим?

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 12:42 от MasterR

# 214
Е к'ви са тея софт картинки сега? ... до сега писахте какво ли не и сега само една червена прашка ... еееееее излагате се!

Другият вариант е само по парфюм, но се сещам за Азис и ми се отщява.

# 215
  • На топло в неговото сърце.
всичко може да ме възбуди-поглед,погалване,усмивка,намигване стига обекта отсреща да го желая и аз

# 216
Мръснишки поглед съпроводен с опипване и 'айде.......

# 217

На погледи нещо спрях да вярвам, вярвам само на очите си...окото не скива ли по същество... заеби!!!  Laughing

Скрит текст:

# 218

На погледи нещо спрях да вярвам, вярвам само на очите си...окото не скива ли по същество... заеби!!!  Laughing

Скрит текст:

Ех Соте, за какви неща ме караш да мисля сутрин и да обяснявам- значии представи си жена ти със секси къса нощничка, косата и разпиляна,кожата й ухае мн хубаво и ти хвърля един поглед тип "Скъсай ме !!! "  я пак помисли дали няма да повряваш ? И все пак казах - да опипа "почвата"  Grinning

# 219

Ех Соте, за какви неща ме караш да мисля сутрин и да обяснявам- значии представи си жена ти със секси къса нощничка, косата и разпиляна,кожата й ухае мн хубаво и ти хвърля един поглед тип "Скъсай ме !!! "  я пак помисли дали няма да повряваш ? И все пак казах - да опипа "почвата"  Grinning

Хахаа  Joy... а ти приятелче си представи че с тази жена си лягам вече двайсет и кусур години.... та предполагам ми разбра тенката мисъл.  Laughing
Друго си е да скиваш комшийката по прашки как си простира бикините...  Laughing

# 220

Хахаа  Joy... а ти приятелче си представи че с тази жена си лягам вече двайсет и кусур години.... та предполагам ми разбра тенката мисъл.  Laughing
Друго си е да скиваш комшийката по прашки как си простира бикините...  Laughing

хах ау тц тц не знаех че е такава ситуацията,но пък има един лаф, щом от 20 си лягате, значи сте на около 40, а съм чувал мнооого добри отзиви за 40 годишните, че като за последно.. Grinning като бях по млад оправих една лелка, на 39...почти в топ 3 ми е Grinning

# 221

хах ау тц тц не знаех че е такава ситуацията,но пък има един лаф, щом от 20 си лягате, значи сте на около 40, а съм чувал мнооого добри отзиви за 40 годишните, че като за последно.. Grinning като бях по млад оправих една лелка, на 39...почти в топ 3 ми е Grinning

Дааа.. 40 годишните каки дават всичко от себе си.  Laughing

http://www.dnes.bg/za-da-se-razbirame/2012/10/23/zashto-mladite- … at-po-kaki.171240

Само че таквиз като мен вече им схванаха номерата и освен кръвното, друго трудно ще ми вдигнат!!!  Laughing
Но пък да си заредя батериите с нещо класно... такава възможност никога не пропускам!!!  Laughing
За целта на темата.. неслучайно съм избрал риболова като хоби!!!  Laughing

# 222
  • Бургас
Така е като се жените на по 20 години и към 40-така вече дори не се забелязвате.  Laughing Неслучайно доста бракове се разпадат именно около тази възраст - криза, смяна на партньора, ново начало...  Whistling И ако на 40 жената до вас за вас е "лелка", то за някой друг може богиня да стане...  Party Нагледала съм се на такива обрати. Така че си ги ценете повече жените нищо, че сте им свикнали.

# 223
Да цениш жената съвсем не е същото като да я искаш и страстно сексуално.
И именно затова и аз виждам доста бракове, доста здрави и доста щастливи хората в тях - при които по някакъв начин съм разбрала, че сексът вече е доста на заден план...

# 224
Е чак пък да вдигат другото трудно  Laughing Що не пробвате някакви игрички, ролички  Rolling Eyes  Моята жена примерно наистина ми е кака, и това в началото много ме възбуждаше. Сега вече си свикнах че съм играч  Sunglasses и не ми прави впечатление..  Grinning Дано жената не чете по форума,но ще ти кажа,след раждането на вторите близнаци нещо бяхме забоксували и ние. Секса беше мираж  Mr. Green Една вечер си играхме на професор и студентка  Joy  На другия ден нямаше част от тялото, която да не ме болеше. 5 часа секс  bite
Иначе няма спор, сега ако ми падне една около 40-те богиня ще е  Laughing Соте,а да няма нещо проблем по въдицата бе бате  Laughing ? Или викаш си е като както е била на 20 ? Това ми е един от въпросите,които ме вълнуват ежедневно. Дали като мина 40-те ще спадне..желанието  Grinning

Тия каки не са за изпускане дето си ги сложил с рибоците  Laughing Таз какичка на яхтата как може на задна така  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт