Бельото отвън

• 42 992
  • 869
  •   1
Отговори
# 330
  • София
За простирането, ако е на сгъваем, нисък простор, не мисля, че се вижда и не загрозява фасадата.
Обаче по централните улици на няколко големи бг.града редовно виждам изтръскано на показ всякакво разнообразно пране опънато на въжета високо горе, да се види хубаво какво носи собственика на имота! Joy За забрана да има, съм да се простира на такъв тип простори, много е грозно!
За ГТП имах предвид в Бг, не знам защо скокнахте, наистина там предимно занемарени хора  и тийнейджъри пътуват, иначе няма как да се обясни вонята на кисело, какво изтънчено бельо, като въпросните дори не са се къпали скоро!

На кисело миришат и някои от мениджмънта, които идват на работа с огромни новички джипове. Нито съм тийнейджърка, нито смърдя, не съм длъжна да съм шофьор или да съм се омъжила за мъж с автомобил. Няма сила, която да ме убеди, че имащите автомобил са хора винаги спретнати, чистички и с по-добра хигиена.  Доста българи смърдят, че и чужденци- обяснения много. В този форум една майка обясняваше, че не къпе често детето си, понеже кожата му имала някакво специално антибактериално покритие.

# 331
В този форум една майка обясняваше, че не къпе често детето си, понеже кожата му имала някакво специално антибактериално покритие.
  Shocked Как така?  Rolling Eyes

# 332
Надявам се, че в тъмната част на деня няма кой да ме инспектира дали на един ред всички блузи са сини, или има и някоя зелена между тях Mr. Green

Като гледам тук колко обстойно се изследва чуждото бельо, било то върху някого или проснато(що за дума?) на балкона, току-виж някоя бг-мама извадила и очила за нощно виждане да провери как е положението с тези, които се изхитряват да простират по тъмно. Зер има какво да крият.

# 333
Абе къде ги намирате всички тия смрадливци?
Возя се и с автобус и с метро и рядко ми се случва някой да ми замирише. В повечето случаи става дума за хора от малцинствата...

# 334
  • До хладилника, който обичам

Чета много внимателно кой къде си простира бельото и искам да ви напомня, ако сте забравили:

хубавите цици не перат чорапи    Mr. Green

(за презрамки на сутиена на същите авторът не е внесъл яснота)

# 335
Прострените дрехи за мен са точно както и изложените в магазин, никакъв проблем не са ми. Дай сега и специална аранжировка за простора, че се загрозявала фасадата. То па едни фасади на всякъде, градинки , красота.  

# 336
  • София
В този форум една майка обясняваше, че не къпе често детето си, понеже кожата му имала някакво специално антибактериално покритие.

Не знам, четох го може би преди да родя Аспарух, не си го запазих за съжаление. Споделих го тук с мъжа ми и често се бъзикаме да не къпем детето, че му свалим грунда  Joy.

# 337
Возя се и с автобус и с метро и рядко ми се случва някой да ми замирише. В повечето случаи става дума за хора от малцинствата...
Лятото дори и по улицата ми миришат на лошо и то не малцинствени само, и не само възрастни хора за жалост.Без да се навирам до тях, само като минават покрай мен и вонят. В магазин на опашка да не говорим. Не е рядко явление никак даже.И нямам предвид липсата на парфюм, а нечистоплътност.

# 338
Аз се чудя, тези дами, които все заничат по чуждите тераси и оглеждат пране....от толкоз вирене на главата, как не се спъват и пребиват. ))))

# 339
  • София

Сигурно е добре осолено.

Явно и от тук ни четат внимателно.

# 340
  • Бургас
Ооо, аз имам служебни контакти с един такъв, който е и на ръководна длъжност някъде си Whistling Винаги ми става адски зле след среща с него. Буквално се разболявам. И мръсотията, и смрадта са обилно напоени с някакъв марков парфюм Sick С една позната се шегувахме, че трябва да го съдя за тормоз на работното място, тъй като след среща с него съм неработоспособна Joy Не знам къде си простира бельото, но като го гледам, едва ли пере повече от 2-3 пъти годишно Mr. Green И в духа на последните постове, човекът няколко пъти ми е обяснявал как никога не си мие зъбите, за да не изтрие естествената им защита Mr. Green

# 341
В ГТ единствените,които ми миришат на киселко и телесни течности са пенсионерите.Как не се научиха,че къпането не е вредно и не е нужно да се къпеш толкова рядко,че да се налага да ти казват "Честита баня!"

# 342
  • До хладилника, който обичам
За къпането на децата мога да потвърдя, че нищо не им става като бебета, ако не ги къпе всеки ден човек. После вече като почнат да се цапат и вапцат е неизбежно, разбира се. А за възрастните е просто задължително. Ако на входа на градския транспорт имаше фейс и мирис контрол, щеше да е все празно там.

# 343

Как да се тълкува конструкции?

Вероятно става дума за винкелите, които се забиват отвън.
А ето това ми е любимо  Laughing ползва се дърво и се провесва всичко извън сградата, когато снимах не беше запълнено, иначе е още по-ефектно  Mr. Green
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/prost.jpg

...В този форум една майка обясняваше, че не къпе често детето си, понеже кожата му имала някакво специално антибактериално покритие.

Вероятно е чула, че новородените не трябва да се къпят всеки ден, заради естествения защитен слой, тъй като кожата им още не е готова да понесе вода ежедневно. Това са препоръките на чуждите педиатри по-скоро, в България си карат по старата процедура - като новородено къпане нон стоп, като порасне и започне да се въргаля по площадките, разреждат банята  Joy

# 344
  • При хората, които обичам
Но пък съм попадала на темичка тук как освен, че подреждат по големина и цвят прането, се съобразяват и кое с какъв цвят щипки се захваща. Joy

Вече 23 страници чакам да стане дума за щипките и да питам като си купувате изчанчен цвят сутиени, с какви щипки ги защипвате:

а) търся подходящ нюанс щипки
б) всички сутиени с един цвят щипки
в) друго (какво)

Общи условия

Активация на акаунт