Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето

• 59 614
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Ако си пушила по кутия на седмица и 12 може да са ти много! Опитай със 6 даже. И най-вече внимавай как дърпаш - съвсем леко, като наргиле.

# 586
  • при Arctic Monkeys
Ако си пушила по кутия на седмица и 12 може да са ти много! Опитай със 6 даже. И най-вече внимавай как дърпаш - съвсем леко, като наргиле.
ще взема 6 тогава...
започнах да свиквам, явно наистина нетрябва да се опъва като цигара.
благодаря за съветите!  bouquet

# 587
Да споделя относно течностите. в началото два три дни пафках някаква китайска без д ас е оплаквам. После минах на Inawera. Тя ми се стори някак мека в сравнение с китайската и не бях сигурна, че ми харесва много. Но пък ароматът беше доста по приатен. Снощи намерих малко останало от китайската и като тръгнах да я пуша ми стана зле направо. Толкова гадна ми се видя, че повече от три часа ми беше зле от нея и само при  мисълта за ел цигара ми ставаше гадно. Явно вкусовете доста се променят с времето.

# 588
Съвсем вярно. Първите течности които изпарявах в момента не ми харесват. Започнаха да ми харесват такива които в началото не ме кефеха Simple Smile

karmacoma, вземи си 6мг наистина, 12 е много. Аз пушех по кутия Мурати 1  и съм на 6мг никотин, 11 ми беше много силна.

# 589
Здравейте  Simple Smile
Замислям се сериозно за ел цигара.
Аз имам една подарък ама от най-простите и от нея колкото и да дърпам много слабо излиза дим.
Изчетох ви обстойно до колкото можах..
Чудя се ако си поръчам една от продавалника дали ще е менте  Rolling Eyes
его-т или его-с....

# 590
Снощи намерих малко останало от китайската и като тръгнах да я пуша ми стана зле направо. Толкова гадна ми се видя, че повече от три часа ми беше зле от нея и само при  мисълта за ел цигара ми ставаше гадно. Явно вкусовете доста се променят с времето.

Същото ми се случи на мен с Flavour art - и то не с нормалната им база, а с Flash течността, която е 0 никотин. Тежка, гадна, а в началото ми беше като чист планински въздух, затова ми е останала. Наистина се променят много и вкусове, и усещания.

его-т или его-с....
Гаранцията е доста важна както за батериите, така и за атомайзерите. Не съм сигурна, че в продавалник ще я получиш и току-виж излязло по-скъпо. В pv-bg гаранцията на батерията е 6 месеца, мисля, че в gigadrinks - също. На атомайзера май беше 2.

Иначе бих казала еgo-c или ще си позволя да цитирам gebura.

Друг вариант е да си поръчаш този или този комплект от магазина в Пловдив.

# 591
его-т или его-с....

От продавалника почти сигурно, че не е на Joyetech или на Smoctech, а дали ще работи както трябва или ще се скапе без време си е тото - 50:50

# 592
Имам един карт със сменяема глава. не съм сигурна за модела. нещо много ми миришеше на изгоряло и днес ходих да му сменят главата. Обаче сега новата глава нагрява, но пара почти няма. Имате ли идея как да го оправя или е за кофата.

# 593
Здравейте, от толкова проучвания, свързани с електронните цигари, които направих аз стигнах до следните изводи.
1. На всички ни е ясно, че преди да тръгнем да си купуваме оригинални продукти, трябва първо да проучим производителя. Във сайта на всеки един производител, пише кои са съответните дистрибутори за страната.
2. Това, че са официални представители, не винаги прави тези фирми много надеждни. Много от тях правят първоначално зареждане на оригинаните продукти, с цел да станат официален представител и името им да е наредено там сред другите, след което започват да зареждат и продават имитации на същите цени.
Аз лично се спрях на вариантът с атомайзер, мисля, че е много по-добър и икономичен отколкото картомайзера, все пак при определянето на картомайзера, си пише, че е за еднократна употреба, което мисля не е случайно, при което започнах да проучвам всеки един от "уж" официалните представители за България.
Избрах си цигарата Joyetech eGo-T.
И така започнах да сравнявам продуктите от официалния сайт с тези от нашенските сайтове. Еми ето ги и първите противоречия. Още при първите представители Пушком, Pv-bg, esmoker и незнам си още какви се виждат разликите. Добре прикрепили са снимки на общите комплекти, които даже не са техни снимки, ами са изтеглени от официалния сайт на Joyetech и до там с приликите. При отделните компоненти на цигарата, вече се забелязват разликите. При оригиналните продукти на Joyetech На всеки един компонент си има лого или марката със знака за запазена марка (тм). Например на една  оригинална батерия пише само надписа "еGo-T", който е доста ситен и ненабиващ се, както е при снимките на Пушком, Pv-bg и др. при тях едни дебели, големи букви. Също на батерията на долната част, металната част, има логото на марката, докато при тези фирми, тотално липсва.
При атомайзера, оригиналната част съдържа надписа Joyetech (със знака за запазена марка- тм) и eGo-T, като прави впечатление, че тези сайтове, които изброих по-горе отново са изтеглели оригиналните снимки от сайта на производителя, и са ги постнали като свои, а дори нямат право, нека да качат свои снимки на стоките, които предлагат, ама не го правят със всеки един консуматив, защото разликата е очебийна. Дефакто във сайта на Joyetech има малко снимки, на които на заден фон, да не се вижда логото, и точно тези снимки са качени от тези представители.
Честно казано направи ми впечатление, че може би само представителят от Бургас Try-bg.com продават оригинални, дори във форума им има тема за това какви са разликите между оригиналните продукти и имитациите. Поне бургазлии ще пушат оригинални цигари, дерзайте.
И като генерален извод, най-добре е на място в магазините да се проверява за какво си даваме парите. Сигурна съм, че и въпросът с течностите стои по същия начин (щяли да ми я забъркват пред мен - абсурд!). Надявам се да помогна на някой с тази информация.

# 594
Например на една  оригинална батерия пише само надписа "еGo-T", който е доста ситен и ненабиващ се, както е при снимките на Пушком, Pv-bg и др. при тях едни дебели, големи букви. Също на батерията на долната част, металната част, има логото на марката, докато при тези фирми, тотално липсва.
"
Честно казано, моят комплект EGO-T е купен от една от изброените фирми и надписът на батериите ми е доста ситен и ненабиващ се, а на долната метална част на батерията има лого на марката.

Колкото до течностите, аз например /и вероятно далеч не само аз/ си ги купувам от производител и сама си ги бъркам.

Но разбира се - добре е да се проверява за какво си даваме парите. Въпреки че при шест месеца гаранция на батериите, всъщност не ме вълнува особено дали съм с оригинална. Нали и тя е консуматив.

P.S. Току-що проверих на сайта на Try-bg. Ура - съдейки по снимките, батериите ми са оригинални, въпреки че не съм от Бургас! Grinning

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 16:36 от Vapor

# 595
ееей benjolinka  добре че ни светна  Wink ние какви сме балъци и не си купуваме от твоя магазин...

Кусури колкото щеш и на пв-бг и на пу6ком, (само гигадринкс са безгрешни  Grinning) обаче са сладури и си пазарувам от тях. Батериите ми - 2 броя от пв-бг карат вече 9-ти месец.

# 596

...Честно казано направи ми впечатление, че може би само представителят от Бургас Try-bg.com продават оригинални...

И специално се регистрира във форума, за да го вметнеш случайно newsm78

# 597
До Vapor, радвам се, че си улучила оригинална, аз не казвам, че не ги продават, казвам, че наред с тях има и имитации и е най-добре на място да се провери.

Колкото до Фри, само да отбележа, че аз магазин нямам, и съм от Варна, а не от Бургас.
Тук съм проверявала къде ли не, на всеки ъгъл магазин за електронни цигари, и за какво да давам сума ти и пари и след няма и месец да купувам пак. Или пък другия вариант по-евтиното излиза винаги по-скъпо.

А на Ирето, бих и казала, че аз темата не я следя от днес или от вчера, в момента това ме вълнува, и си написах мнението. Много ясно, че когато имам да кажа нещо ще се регистрирам и ще го кажа, аз не налагам мнение, а изказвам такова.
Друг път по друга тема, ако имам какво да кажа, ще кажа, тогава провери пак кога съм се регистрирала. Wink

# 598
Честно казано, моят комплект EGO-T е купен от една от изброените фирми и надписът на батериите ми е доста ситен и ненабиващ се, а на долната метална част на батерията има лого на марката.

Същото важи и за четирите батерии Ego-C, които съм купувала от pv-bg и pu6com Peace.

# 599
benjolinka, хубаво си го написала, обаче 50% от информацията не е вярна.

Част от хардуера /по-голямата/ ми е купувана именно от pv-bg. Всичко което съм купила като Джойтек Е Джойтек. На всеки един елемент има лого и надписи като всички изписвания са гравирани, така че това е абсолютна клевета. Не искам да съм адвокат, обаче pv-bg въобще не може да ги сложиш на една стълбичка с pu6com. За esmoker не мога нищо да кажа, защото не съм пазарувала от тях, но в сайта на Джойтек пише, че са официален вносител за БГ.

Никъде не съм чела от сериозни източници, че картомайзерите са за еднократна употреба. Какво значи това "еднократна употреба"?  newsm78 Още повече че от картомайзер до картомайзер разликата е от небето до земята.

Не знам какъв е този магазин който рекламираш, но еGо-Т си е направо стар модел вече. При това консумативите му излизат доста по-скъпо от eGo-C.

Накрая да кажа, че очеизвадно поста ти е реклама на въпросния магазин, при това некоректна.
Остани си със здраве!

Общи условия

Активация на акаунт