ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 72 370
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
Kally May, невероятни усилия, къртовски труд е това! Благодаря!
Темата ще е от огромна полза за всички!
Закована е вече!

# 646
  • София
Благодаря, Mamma  Blush !
Старата тема може вече да се заключи.
Пък след Нова година ще се заема и с Черния списък, за да може да се сравнява.

Благодаря и на теб, Естел  Hug !

Топли и щастливи празнични дни на всички  newsm24 !

# 647
  • в огледалото на живота
Здравейте.Честито Рождество Христово!
Тази тема не е ли редно да се заключи:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=693627.45
А потребителката си продължава в същия дух..... Tired

# 648
Здравейте.Честито Рождество Христово!
Тази тема не е ли редно да се заключи:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=693627.45
А потребителката си продължава в същия дух..... Tired

+1 Доста грозно от нейна страна.

# 649
Има някакъв проблем с пращането на дълги линкове на ЛС.
Вчера получих такъв и реших, че не е изпратен както трябва, но днес пращайки същия, видях че не се свива, както беше направено от скоро и както излиза в темите.
Ето този линк(примерно)

http://www.javari.fr/Sacs-Accessoires/b/344092031/ref=topnav_sd_ … _2%26pageCode%3Dd

тук ще излезе свит, но изпратен на ЛС, той е безкраен и разширява страницата тройно.

# 650
С какво наруших нещата в темата за въпроси и отговори,че изтрихте постовете ми?Нито съм спамила,нито имена съм слагал,просто попитах нещо.налли темата е въпроси всякакви?

# 651
bonbolina,

Цитат
7. Не се допускат рекламни обяви и теми, както и аватари, подписи и др. елементи от потребителския профил, които представляват тенденциозна реклама на сайт, фирма, продукт, услуга.
Не се допускат недоговорени рекламни теми, скрити и явни реклами, както и теми с цел популяризиране на други форуми и сайтове.

Чл. 33. (1) от ЗЗП
Реклама е всяко съобщение във връзка с търговия, занаят или професия, което има за цел да насърчи реализацията на стоки или услуги, включително на недвижими имоти, права и задължения.

# 652
bonbolina,

Цитат
7. Не се допускат рекламни обяви и теми, както и аватари, подписи и др. елементи от потребителския профил, които представляват тенденциозна реклама на сайт, фирма, продукт, услуга.
Не се допускат недоговорени рекламни теми, скрити и явни реклами, както и теми с цел популяризиране на други форуми и сайтове.

Чл. 33. (1) от ЗЗП
Реклама е всяко съобщение във връзка с търговия, занаят или професия, което има за цел да насърчи реализацията на стоки или услуги, включително на недвижими имоти, права и задължения.

Благодаря много!

# 653
Здравейте,искам да кажа нещо за подфорум"Здравословни проблеми",по-точно да отправя едно предложение - къде да го направя?

# 654
Здравейте.
В темата за сериала "Пепел от рози" се спами всеки ден. Постовете там са свързани с личния живот на потребителите, какво са правили през деня, пожелават си приятен ден и повечето от коментарите им не са свързани изобщо със сериала.
Моля да се направи нещо по въпроса, защото е много дразнещо.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=688419.225

# 655
  • София
Защо получавам реклами от Бг-Дамма? Нито съм абонирана, нито съм влизала там, как да ги спра?  Thinking

# 656
  • Испания
Защо получавам реклами от Бг-Дамма? Нито съм абонирана, нито съм влизала там, как да ги спра?  Thinking

Отдолу на бюлетина пише:

Вие получавате този e-mail, защото сте регистриран потребител на BG-Damma.com или форумите на BG-Mamma.
Ако не желаете да получавате седмичния ни бюлетин, моля последвайте линка.

На мен ми харесва БГ-Дамма и чета с интерес.

Весело посрещане на Нова година!  Simple Smile

Последна редакция: пн, 31 дек 2012, 09:51 от smileys

# 657
  • София
Защо получавам реклами от Бг-Дамма? Нито съм абонирана, нито съм влизала там, как да ги спра?  Thinking

Отдолу на бюлетина пише:

Вие получавате този e-mail, защото сте регистриран потребител на BG-Damma.com или форумите на BG-Mamma.
Ако не желаете да получавате седмичния ни бюлетин, моля последвайте линка.

На мен ми харесва БГ-Дамма и чета с интерес.

Весело посрещане на Нова година!  Simple Smile
Мерси Hug Елементарно е, просто не ми хрумна да отворя някое от писмата  ooooh! Отгоре на всичкото ги получавам в "Спам" и ме изнервят още повече. Ще чакам следващото и ще се отпиша  Peace

# 658
Честита 2013 година!

Бих искала да ми изтриете акаунта. Благодаря предварително!

# 659
  • Sofia
Здравейте.
В темата за сериала "Пепел от рози" се спами всеки ден. Постовете там са свързани с личния живот на потребителите, какво са правили през деня, пожелават си приятен ден и повечето от коментарите им не са свързани изобщо със сериала.
Моля да се направи нещо по въпроса, защото е много дразнещо.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=688419.225
Направи се.
Освен това се забрани достъпа на някой, който бе решил, че може да си позволи лукса да наруши правилата, регистрирайки си 6 акаунта за да ескалира проблем.

Общи условия

Активация на акаунт