Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 796
  • 797
  •   1
Отговори
# 390
Мисля да заложа на анонимен красавец, но да отбележа - май повече ги харесвам костюмирани, отколкото разсъблечени.  Laughing

# 391
Ще имааа бой, ще имааа бой

newsm18 newsm18 newsm18

# 392
добре де, взимайте си го Crossing Arms. Да не е последният мъж, я! Laughing

medissa, и аз Grinning

Скрит текст:

Аз реших с какво ще бъда. Колкото и да въртя и суча, не мога да вървя срещу природата си Laughing

# 393
  • КиТ
Аз не се и съмнявам, че доста хора са така. Simple Smile Особено като знам какви опулени физиономии предизвиквах у приятели и познати като споменех, че гледам азиатски сериали.

Знам какво е ма по друга линия  Mr. Green Hug Hug Hug

Eее мацки, Джери е ничия територия, сори, ще трябва да се трепеме  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Laughing.

Айде ще има екшан  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Аз не мога да се реши за дрехи,харесах Фелпс,ма него няма да сложа,че пак никой няма да гласува за мен  Crossing Arms Joy Joy Joy Не че ако сложа Пол(Стефан) ще гласува де  Laughing Laughing Laughing

# 394
Мацки, радвам се, че ви хареса темата, ама то няма как иначе. Аз си избрах мъж, макар че се колебая още.
Sellen, не си сама в лудостта си към азиатското кино. Аз го открих в "далечната" 2008г и до ден днешен му се кефя. Фен съм предимно на корейското и японското (сериали и филми). Известно време си слагах един мой корейски любимец за аватар и подпис, но може и да не го знаеш, щом не ги следиш тях. Но няма да се обличам с азиатец за играта, че определено няма да остана оценена и разбрана. Иначе има страшно красиви екземпляри измежду тях Mr. Green

# 395
Аз съм готова за играта...с един не много популярен италиански актьор...но на мен страшно много ми харесва. Heart Eyes

# 396
Машонка, помня те с тази комбинация. Grinning Заприлича ми на този, но може и да бъркам. Иначе корейските сериали са просто откачени, скъсвала съм се от смях на тях, просто скоро не съм гледала нищо ново. Драмите им гледам да ги избягвам, че там сигурно ще хабя по тон кърпички на всеки епизод.

# 397
Машонка, помня те с тази комбинация. Grinning Заприлича ми на този, но може и да бъркам.
Хич не бъркаш - той е.
Скрит текст:
Много ми е любим от БОФ (Boys before flowers - мега известен в Корея сериал, ако гледаш японски такива, може да си гледала японската версия Hana Yori Dango). А наистина си права за драмите, страшно са сълзливи, имат страхотни филми. И в повечето пъти са по-добри от подобните американски бози.

# 398
Плами, с Пол имаш по-голям шанс, че с тоя убавец Фелпс...

# 399
Аз пък изобщо не мисля да залагам на красавци. Всъщност и аз не съм решила още на какво да заложа. Laughing

# 400
  • I want it all and I want it now.
А моля, само разголени и Убави.  Joy Joy Joy Други не искам да виждам.   Laughing

# 401
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Такааа, изнасям ревю с дрешките за играта Crazy. Извинявам се, че така предварително, но следобед пътувам за България и оттам ще ви следя основно през телефона Blush.
Общо взето, не се колебах много- изключих актьорите, понеже там обичам много, и не искам да пренебрегвам един за сметка на друг, и се обърнах към спортистите. Там си обичам само трима, но Рафа оставих за някоя друга фенка (има ги много, знам Wink); Грегор отпадна, понеже ако го сложа, ще ме помислите за педофил; и ето ме в обичайно за тези дни амплоа Mr. Green

п.п. забравих Марат, но пък с него не би било честно- печеля короната още преди старта Mr. Green

# 402
Хубава фотосесия, Джой Simple Smile. Лек път  Simple Smile

Исках и аз да видя азиатските красавци, но линковете не работят Simple Smile

# 403
  • КиТ
Джой,Джой супер си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Плами, с Пол имаш по-голям шанс, че с тоя убавец Фелпс...

Thinking Ще видим  Mr. Green Може да ви изненадам  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 404
  • В Космоса
Аз съм признала азиатските филми на ужасите. Мега лудница са! Sunglasses Иначе жълтурковците не мога да ги оценя като мъже. Едни такива болнави ми изглеждат. Confused

Малвина, серийка ло обади? Shocked Laughing Яка е! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт