Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 788
  • 797
  •   1
Отговори
# 420
Mnogo топло в тЪз тема.  Party Party Party

Жълтурковците нито ги различавам, нито ми харесват. На дечица ми приличат.

# 421

Жълтурковците нито ги различавам, нито ми харесват. На дечица ми приличат.

Joy и аз и аз  Joy

# 422
  • КиТ
Евредика модел бил  Thinking Rolling Eyes,ма не 100% сигурно  Mr. Green

# 423
Джой, лек път и весело изкарване тук Grinning
Лорин, Джери е хубав, сменяй колкото искаш комбинации, ама да са все с него. Mr. Green
Този на Евридика също, жалко, че няма други снимки.

Машонка,
Скрит текст:
БОФ ми седи недоизгледан на харда, все не мога да се наканя да го доизгледам. А Hana Yori Dango съм го гледала и първата и втората част, че и игралния филм. Grinning Сигурно защото вече знам сюжета и не ми е толкова интересно, а и непрекъснато сравнявам с японската версия. По едно време тотално ми беше писнало от американско кино и гледах основно азиатско. Общо взето покрай този форум доста се бях запалила и бях почнала да гледам наред всичко преведено, понякога даже се прежалвах и за нещо на английски. (Не, че не го знам, но на български е по-лесно Mr. Green)

# 424
Лори, страхотна си, но ми се струва, че снимките от подписа ти са леко размазани Hug

# 425
  • София
 Момичета, от утре сме по пътищата на България, така че ще ви чета, но не знам кога ще мога да пиша.  Яд ме е, че пропускам най- красивата игра  Crazy Бях замислила да участвам с лични снимки, но ще ги постна след време. Всички от сега сте прелестни  Heart Eyes
Щастливи и слънчеви дни  Hug

# 426
  • В Космоса
Ева, приятна обиколка на милата ни родина. Grinning

Аз след малко приспивам малката и отивам на Спирита. Ще се наслаждавам на един мургавичък мъж - Busta Rhymes.  Crazy Joy

# 427
  • Бургас
Ева, весело изкарване !  Hug

Акаша и на теб !  Grinning Сестра ми замина да гледа Армин. И на мен ми се ходеше, ама тази година няма да е.

Джой, лек път към БГ !  Hug

# 428
  • КиТ
Акаша завиждамммммммм Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ева весело изкарване Hug Hug Hug

# 429
  • София

Ева, приятна обиколка на милата ни родина. Grinning

Аз след малко приспивам малката и отивам на Спирита. Ще се наслаждавам на един мургавичък мъж - Busta Rhymes.  Crazy Joy
Благодаря ти, Акаша, завиждам и аз   Hug
Sunny Sky, plami89, благодаря ви  Hug

# 430
Ева, и от мен весело изкарване Hug
Акаша, и аз малко завиждам. Весело изкарване и на теб  Grinning

# 431
  • В Космоса
Не завиждайте момичета. Сигурна съм, че ви чакат много други забавления и приятни моменти. Hug

# 432
eeee Акаша и аз завиждам  Hug Аз след малко приспивам Бобо и отивам на разходка с кучето   Tired

Малвинка   bouquet и на мен така ми се струва, но така са си оригиналите...после пак ще търся  Hug

Селен...не мога да спра да те гледам

# 433
Аз след малко приспивам малката и отивам на Спирита. Ще се наслаждавам на един мургавичък мъж - Busta Rhymes.  Crazy Joy

Толкова, толкова ме е яд, че не успях да отида. А приятили са там вече Hug Heart Eyes. Приятно изкарване newsm68 newsm68 newsm68

# 434
  • Sofia
ДВ

лек и приятен път на пътуващите, Акаша на теб весело изкарване.
Лори приятна разходка, ние тая работа я свършихме по рано тази вечер.  Wink

Евредика, ето го симпатягата Мarco Dapper

Общи условия

Активация на акаунт