Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 564
  • 797
  •   1
Отговори
# 780
  • КиТ
Аааа стига сте сменяли Crossing Arms

ААААААААААААААА!!! 5-те ми точки си намериха притежател! Обичам го! Познайте, де?

Аз лесно мога да позная hahaha hahaha hahaha,ма другите Whistling Whistling Whistling

# 781
да и ММ каза така... Joy и до него се допитах  Joy ще ги връщам

нещо пак не ми се получи с прикачи-снимките са ми размазани  Crossing Arms  Hug Силве  Hug Hug Hug ще го махам

Нееее! Той е Бог! Той е мъжкия Лилит! Joy не може да го махаш. Ще се бия до смърт за него. Mr. Green Мислех да го слагам, ама пък все със Сашко да ходя, викам да сменя и направо като го видях ми настръхна всичко навсякъде и щях да ти дам и всичките точки само на теб.

# 782
Аааа, вие имате разпределение...аз не се меся... Stop

Целта ми е да се радвате на момъка...и да гласувате.... Laughing Heart Eyes Laughing

# 783
Отивам да гриловам тиквички...прелест... Laughing Laughing Laughing

# 784
  • КиТ
Силве Crazy Joy Joy Joy Joy Ох съжали бре Маме  Crazy Joy Joy Joy

# 785
да и ММ каза така... Joy и до него се допитах  Joy ще ги връщам

smile3521

# 786
Ето Ви я пожарната  Grinning За готини-готини, ама 4ти ден се изтипосвам в темата за бебешките манджи с тази гвардия от мъжаги  Joy

Силве  Hug Joy Специално за теб ще го сложа след играта  Hug

# 787
Ето Ви я пожарната  Grinning За готини-готини, ама 4ти ден се изтипосвам в темата за бебешките манджи с тази гвардия от мъжаги  Joy

Joy Нищо де, това е стимул за по/изкусно приготвяне на бебешките манджи. Laughing

# 788
Лори, ти току-що ме загуби като гласоподавател! Crossing Arms

# 789
  • КиТ

ЕЕее ми и там майки пишат,да се порадват малко на красота,кво пък  Crazy Пък и тоя кви манджи може да ми забъркаааааааааааааааааааааааааа Blush

# 790
Значи тотално сме изтрещяли. Мислех си, че само аз не съм си добре, ама като гледам не съм хич сама в лудостта си. Hug

Плами, какво е това червеничкото на тоя втория младеж в подписа ти?

# 791
  • КиТ
Плами, какво е това червеничкото на тоя втория младеж в подписа ти?

Вратовръзка  Mr. Green bowuu bowuu bowuu,ма се е отвързала  Thinking Joy Joy Joy

# 792
О, не си сама, това нашето в темата днес си е групово изтрещяване Mr. Green Ама то жегите и мъжете са виновни Whistling
Това червеното и аз го загледах, развързана папионка е, май. Малко късо ми се струва за вратовръзка.
Ей го тук на една корица, обърнете внимание на синята стрелка.
Плами, май ще трябва да ми плащаш за реклама.

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 19:20 от Sellene

# 793
  • КиТ
Това червеното и аз го загледах, развързана папионка е, май. Малко късо ми се струва за вратовръзка.
Ей го тук на една корица, обърнете внимание на синята стрелка.

Милост нямате  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Май,Май  Blush Joy Joy Joy

Я аз пак да запитам,тез дет са скриха предния път,Кой има Фейс бук веднага на секундата да казва  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 794
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Може ли да помоля в общия пост за имената на мъжете, където са знайни? Да дам поне специален приз Blush

Общи условия

Активация на акаунт