Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 3

• 206 146
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • София
vaflichka Много благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet
То си го превежда , но няма кой да гледа  Embarassed
Тъкмо си го харесах на външен вид , ще трябва на ново да се ровя.

# 31
За да не е празен запис купончета от имейла
VOTEOFF -за Everbuying 8% off
Gdy093- ahappydeal.com 6%
 И от Everbuying поръчах за таблета ето това:
http://www.everbuying.com/product173075.html
Поставка за седалка ,за да може малчо да гледа:)

# 32
Здравейте, и аз видях темата и реших да си поръчам телефонче, имам проследяващ номер ама от 30.07. си стои все в Китай, не би трябвало да има проблем с пратката нали?

# 33
За да не е празен запис купончета от имейла
VOTEOFF -за Everbuying 8% off
Gdy093- ahappydeal.com 6%
 И от Everbuying поръчах за таблета ето това:
http://www.everbuying.com/product173075.html

Здрасти,а аз искам да те попитам какъв таблет имаш-и дали е от тези сайтове поръчван,доволна ли си,че много се колебая какъв да си избера,никак не ги разбирам!Благодаря

# 34
vaflichka Много благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet
То си го превежда , но няма кой да гледа  Embarassed
Тъкмо си го харесах на външен вид , ще трябва на ново да се ровя.

Здрасти,виждам,че и ти търсиш таблет,ако си намерила или са ти препоръчали,ще те помоля да споделиш,благодаря!

# 35
или най-добре е да помоля,тези които вече имат таблет от тези сайтове и са доволни да споделят кой модели са и да препоръчат..
Аз търся 10" и е за ползване за забавления по принцип,филмчета,игри,музика,Фб,е за такива нужди:)))
благодаря ви предварително!

# 36
  • София
Vilinka85 ,разгледай постовете на  heros

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=663504.msg22586563#msg22586563

# 37
Здравейте, от скоро попаднах на темата и пуснах няколко поръчки, една вече получих от tinydeal(за 16 дни дойде) после имам още 2 от същия сайт, но за тях е рано. Поръчката от chinabuye обаче много се забави нещо. Изпратена е на 28 юни и още я няма. На малка стойност е, не ми се вярва да е отишла на митница, но вие сте по-запознати. Аз вече се натроих, че най-вероятно няма да я получа, вие какво мислите? От този сайт нормално ли е забавянето?

пиши на сайта да проверят.

писах им и днес получих следния отговор
Dear customer,
Extremely sorry to tell you in recent month HK airport are bulk orders need to ship out, but there are not enough air plane to ship out in time, they already booked for more lines to ship delay parcels, that why the delay occured. Wish you kindly know this status now.
For the long delay please accept my sincerely sorry.
Please kindly still wait for more than 2-3 weeks, ok?
Thanks you kind understand so much.
Regards

да питам има ли и друг с неполучена поръчка от този период
какво бихте ме посъветвали да направя, има още 5-6 дни до 45-дневния срок в Пейпал
  bouquet

# 38
  • Казанлък
или най-добре е да помоля,тези които вече имат таблет от тези сайтове и са доволни да споделят кой модели са и да препоръчат..
Аз търся 10" и е за ползване за забавления по принцип,филмчета,игри,музика,Фб,е за такива нужди:)))
благодаря ви предварително!

Vilinka85,

моят таблет е от Buyincoins и е супер! Горещо го препоръчвам.  Peace

Тук има почти същата  на добра цена Wink

# 39
  • София
[quote author=danisio

какво бихте ме посъветвали да направя, има още 5-6 дни до 45-дневния срок в Пейпал
  bouquet
[/quote]

Пусни си диспут в ПП преди да изтече 45 дневния срок.Вероятно китайците ще си траят и преди да изтече 20 дневния срок ще я получиш, но трябва да се застраховаме...

# 40
  bouquet

Пусни си диспут в ПП преди да изтече 45 дневния срок.Вероятно китайците ще си траят и преди да изтече 20 дневния срок ще я получиш, но трябва да се застраховаме...

така ще направя, пък дано дойде все пак, че си ги искам дреболиите Simple Smile
благодаря за съвета  bouquet

# 41
  • СТАРА ЗАГОРА
получих този телефон
http://www.everbuying.com/product125482.html
добре изглежда, доста добро копие на телефон, който струва 1 300, но и тук камерата не добра

За колко време пристигна поръчката?
За камерата - все пак пише, че е 0.3 мегапиксела, т.е не е много добра.
[/quote
за 20 дни

# 42
  • СТАРА ЗАГОРА
получих този телефон
http://www.everbuying.com/product125482.html
добре изглежда, доста добро копие на телефон, който струва 1 300, но и тук камерата не добра

За колко време пристигна поръчката?
За камерата - все пак пише, че е 0.3 мегапиксела, т.е не е много добра.
[/quote
за 20 дни
за 20 дни

# 43
Здравейте,разгледах сайтовете от 1-я пост и си харесах доста неща,но от описанието не ми стана ясно,над 30 лв какво трябва да направя,че да не плащам мито?В пощата ли ще попълвам нещо или?Въпроса ми е адски банален за вас,но ще бъда много благодарна ако някой с две "прости" думи ми каже.Благодаря предварително.

п.с.Моля ви не ме връщайте да чета първата страница и т.н.,за да ви питам,значи не съм разбрала нищо от информацията която е дадена   bouquet

# 44
  • София
nadq_tay , ако са повече неща разделяй ги на отделни поръчки, а ако е нещо по-скъпичко просто пиши на китайците на пакета да пишат стойност около 10-15$.Всичко останало е въпрос на късмет  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт