Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 3

• 206 248
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Айде дойде и моята поръчка от eforchina - лепенка за лаптопа, на лартинката в сайта, разбира се изглеждаше в пъти по-хубава))) прегъната е на две, но като тръгне да се залепва, няма проблем. Зарядко за джи ес-ема и лепенка за автомобил на кола, да не ти падат нещата от таблото) глупости общо взето, но исках да видя за колко време пристигат - 20 дена.

# 286
  • Русе
Здравейте Simple Smile На 6 септември пуснах поръчка на стойност 11$ от тинидеалс, платих с ПейПал и на 8ми вече беше Shipped. Имам няколко въпроса
1. Нямам тракинг номер, това какво означава че не е тръгнала от Хонг Конг ? Или просто някой поръчки пристигат без трак номер
2. Когато ми пристигне доставката, как ще ме уведомят, че е пристигнала ? чрез е-мейл или ще ми се обадят по телефона, който съм оставил в тинито
3. Разбрах, че над 30лв поръчка отива на митницата и да ви питам на коя митница ще я докарат в града който съм или ?
4. За да се освободя пратката да не отива на митница, когато плащам с пейпал трябва да им напиша на колета да напишат цена до 15$ и да се надявам ?
5. И последно някой който е поръчвал да дрехи, ако може да ми каже размерите как са отговарят ли на тукашните (мъж)

Здравей, за по-ниски суми се плаща за тракинг номер, но не се притеснявай аз поръчах от там за около 10 долара и ми пристигна поръчката за 3 седмици.
Ще получиш известие от пощенския клон който си посочил в адреса за доставка и ще трябва да отидеш с това известие да си получиш пратката.
Когато пускаш поръчка може да им пишеш съобщение да ти пишат по - ниска сума за да не плащат такси и данъци. Аз така писах на Buyincoins.com и ми отговориха веднага да не се притеснявам че ще пишат по - ниска стойност на пакета.

# 287
Coupons for TinyDeal.com

Extra 3% OFF  Coupon Code: A28qNXAG07
2012.09 -2012.10
Valid to the following catalogues:
Electronics
Cell Phones
Watches & Jewelry
Toys & Hobbies
Computer& Networking
Health & Beauty

Extra 5% OFF   Coupon Code: 1162U9g3TC                               
2012.09 -2012.10
Valid to the following catalogues:
iPhone iPod & iPad
Home & Office
Video Games
Sports & Outdoor
Apparel & Accessories

# 288
emy,знаеш ли как да избера размер?харесах си едно горнище,но нещо не мога да се оправя с размера newsm78

# 289
  • София
emy,знаеш ли как да избера размер?харесах си едно горнище,но нещо не мога да се оправя с размера newsm78
Аз си поръчах телефон, не съм избирала размери, но ако дадеш линк, все някой ще помогне  Wink

# 290
Кой питаше за сладкарски принадлежости?

# 291
# 292
Аз да се похваля  Party
От everbuying ми бяха изпратили американски адаптер за зарядното към телефона. Писах им, и обещаха да изпратят адаптер за европейски контакти, но не се надявах да го получа, и си купих от тук. Е, днес адаптера пристигна Grinning Пощенското клеймо от Китай е от 3 септември и е пътувало 15 дни!

# 293

http://www.banggood.com/buy/mold/index_0-0-0-2-1-24-0-price-0-0_page1.html

или пишеш mold, cookies, decorating, chocolate, аз си напоръчах доста неща, имам фигурките за изрязване, и съм много доволна, ето с лъвче -
Скрит текст:
[/color]

# 294
  • Бургас
Здравейте, вчера сина ми получи таблет самсунг галакси 10 инча. Сега ми е на дневен ред да го оборудвам с протектор и калъф. Може ли да ми препоръчате подходящи. Само тези, на които пише че са за съответния модел ли стават или всички калъфи за 10 инчов таблет?

# 295
ina.gg, мноооооооооого благодаря! В този сайт определено видях неща, които няма по другите. Супер!!

# 296
Меичка, ако и като поръчаш нещо, пиши след това дали си доволна, моля те!

# 297
Здравейте,искам да помоля накой да провери този номер - RA660751649CN.В  сайта на БГ пощи не излиза нищо,а в посочените на първа стр. ми излиза пратката,но е зациклила от 01.09 на едно място или аз греша.

# 298
  • София
Кой беше питал за пратки с № RA471211485CN ? Също и RA056123080CN Честито! Пристигнали са в България  newsm10

Nati87, Mravchica

# 299
Някой да е поръчвал електронна цигара?

Общи условия

Активация на акаунт