Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 3

• 206 176
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
.... Сега виждам, че са го шипнали. От пощите може и да Ви се обадят по телефона, това веднъж ми се случи Laughing
Но може и Вие да изпреварите събитията и като видите, че са пристигнали в БГ, да отидете сама в пощата,

# 601
  • варна
Може ли кодче за chinabuye,...ако може по големичко Mr. Green, че ще поръчвам телефон  Praynig.
И т.к за първи път ще пускам поръчка от него да питам - тракинг номер не давали безплатно за суми над $30 или трябва да си го платя / $1.90 ми изписва че иска:)/ ?

# 602
  • Sofia
Може ли кодче за chinabuye,...ако може по големичко Mr. Green, че ще поръчвам телефон  Praynig.
И т.к за първи път ще пускам поръчка от него да питам - тракинг номер не давали безплатно за суми над $30 или трябва да си го платя / $1.90 ми изписва че иска:)/ ?

Ето код за chinabuye - chinadeal

# 603
Може ли да ми дадете линк ако има въобще в китайските сайтове уред подобен на крачкомер където ти измерва импулсите километрите.Ще го използвам за тичане .Дано сте ме разбрали Simple Smile

# 604
  • Sofia
Може ли да ми дадете линк ако има въобще в китайските сайтове уред подобен на крачкомер където ти измерва импулсите километрите.Ще го използвам за тичане .Дано сте ме разбрали Simple Smile

Педометър се нарича, ето няколко:

http://www.everbuying.com/product127885.html?lkid=8843
http://www.everbuying.com/product76495.html?lkid=8844
http://www.everbuying.com/product174187.html?lkid=8845
http://www.everbuying.com/product221559.html?lkid=8846

# 605
здравейте,искам да ви попитам в един китайски сайт-продавача няма опция плащане чрез пейпал,друго плащане такова като пейпал сигурно има ли?има нещо postepay?това има ли гаранция,а ако се съгласи да му платите чрез пейпал,какво трябва да направя?

и друго да попитам,някой срещал ли е добра оферта за външен хард диск(трябва ми за съхранение на снимки)моля за информация,че изобщо не разбирам от такава техник:))мерси

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 18:19 от Vilinka85

# 606
  • Казанлък
Приятели!  Hug
Преди малко постнах това инфо във темата за iHerb,но смятам,че то е доста актуално и за тази тема. Става въпрос за сайт,който връща определени проценти от вашите поръчки и след определен срок можете да си ги преведете към акаунта си в Пейпал.
Това са много изгодни оферти:
За поръчки,направени във DinoDirect връщат най-много: 12%
eForChina - 6%
LighTake - 5%
BuySKU - 6%
PriceAngels -6%
Focalprice -6%
lightinthebox -6%
lightake -5%
miniinthebox -6%
AliExpress -3%

Ще копирам целият пост без да го поправям,всичко,написано за iHerb се отнася и за всички останали магазини от големият списък на Extrabux.
ще се опитам да подредя тук основните неща,които съм разбрала за cash back сайт Extrabux от няколко места. Досега само съм чувала,че има cash back сайтове такива като ebates.com и mrrebates.com ,които връщат проценти от пазаруването във интернет-магазини,като asos,victoria's secret и много други,но никога не съм се заглеждала в тях. Наскоро се е появила информация,че сайт Extrabux.com връща 8% от поръчките във iHerb( а също така и от много други интернет-магазини).
Не знам къде е далаверата,но знам,че доста хора ползват такива сайтове. Предполагам,че тези сайтове са нещо като посредници или реклама...не знам точният отговор. Още същият ден се регистрирах там и направих 2 поръчки чрез него: едната е в iHerb,а другата във един китайски сайт eForChina.  До два дена и от двата сайта имах начислени пари в акаунта си,а също и е-мейли от Extrabux,че поръчките ми са факт и ми начисляват тези пари.
Сайт няма доступ към кредитни/дебитни карти или към Пейпал акаунт,той се явява нещо като посредник. Основното условие за получаване на cash-back е всеки път да се влиза на iHerb чрез акаута ви във Extrabux.

Регистрация във Extrabux.com.
Регистрира се със е-мейл и парола. Ако се влиза чрез реферален линк на приятел или чрез неговата покана,изпратена на вашият е-мейл адрес,то още със влизането получавате 5$ подарък във вашият акаунт(същото получава и този,който ви е поканил ).Това е един вид реферална система. Вашият приятел в течение на 1 година ще получава и малки бонуси от сайта във вид на 5% от сумата на вашите комисионни.
Не знам,дали ви начисляват този първоначален бонус от 5 долара,ако се регистрирате сами (пишете,ако някой има този опит,моля)

В търсачка или във списъка намирате iHerb и влизате във сайта чрез тази страница http://i.imgur.com/3R0Ld.png
Сайта почва да зарежда http://i.imgur.com/voyvq.png и след няколко секунди сте на страницата на iHerb, влизате вътре и правите поръчка.

А това са основните правила,за да получите този cash-back.
1. Cookies(бисквитки) трябва да са възможни във вашият браузър.
2. Да се влиза във iHerb само чрез Extrabux
3. Кошницата във iHerb трябва да е празна.  Не знам дали е така и защо,но аз направих поръчката по този начин.
4. Да се ползват купоните само от Extrabux. Това не се отнася за Айхерб,а по-скоро за другите сайтове. Но в интерес на истина, аз използвах различен купон при поръчката ми във eForChina и всичко мина добре.
5. Да не се изтриват бисквитките на браузъра преди да се завърши поръчката.
Да не се затваря сесията преди завършването на поръчката.
За всяка отделна поръчка трябва да се отваря нова сесия на Extrabux.  Правите една поръчка,затваряте всичко и отново влизате в Extrabux и чрез него във iHerb.

Получаване на cash back.
След като сте направили поръчка по всичките правила, сайта ще ви начисли процентите в течение на 1-4 дена. Аз ги получих на следващият ден от китайски сайт и на вторият ден от iHerb.
Тези пари ще бъдат със статус Cash Pending в течение на 90 дена. След това преминават във Cash Available.
След като имате поне 10 долара във Cash Available(първите 5$,получени при регистрация са възможни от самото начало),то вече можете да поискате да ги преведат във вашият Paypal акаунт или със чек(мисля,че това е възможно само за американски адреси  newsm78). Не знам какъв процент взема пейпал,но за нас само това е вариант за превода на парите независимо от метода на плащането(всъщност, веднъж получих плащането от един сайт към моят пейпал акаунт и процента беше 2,5).
Надявам се,че тази информация е достатъчно подробна. Ще се радвам,ако някой поиска линка ми за регистрация във extrabux,но само на лични.
Ако има някакви промени или някой разбере други подробности,моля,пишете в темата. Приятно пазаруване с отстъпки!   bouquet

# 607
  • Sofia
vaplan аз ще те помоля преди да промотираш в темите да си получиш поръчките и да изчакаш и споделиш дали всичко е наред с картите, които пазаруваш, все пак трябва да сме внимателни.

btw - на няколко места чета, че това е scam. Също чета, че ако купуваш чрез сайта някой цени на продуктите са по-високи.

http://www.complaintsboard.com/complaints/extrabuxcom-c481624.html

още информация от нета:

by SS @ 12:13:57, September 02, 2012
Purchases do not appear. They do not reply to emails. Bad, fraudulent.

by anonymous @ 12:57:10, February 19, 2012
fraud website. does not reply to email. posts wrong cashback. the cashback advertised for far more than normal to lure customers. But they never reply to emails and post wrong cashback. fraud. I am going to complain to BBB and US government

by souffle @ 15:09:36, November 13, 2011
The cashback I had earned mysteriously disappeared from my account. Luckily for me, it was just one purchase. Unfortunately for Extrabux, they just lost a potential user.

by RSimon @ 05:03:57, October 27, 2011
Paid the first month Cashback but then mysteriously stopped adding cashback to my account, they owe me about $3000, Numerous emails and nothing, and now they don't even reply to me !!!!!! Beware SCAM !!!!!

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 22:21 от vaflichka

# 608
  • Казанлък
vaplan аз ще те помоля преди да промотираш в темите да си получиш поръчките и да изчакаш и споделиш дали всичко е наред с картите, които пазаруваш, все пак трябва да сме внимателни.

vaflichka  Hug
Аз не промотирам,а довеждам до знанието ви. Всеки си има глава на раменете и може да решава сам какво да прави с тази информация.  #Crazy

Поръчките са направени на съответните сайтове и са изпратени от тях. Цените не са се променили. Плащах във айхерб с карта Visa и в eForChina със Paypal. Всички потвърждаващи е-мейли за приемането на поръчката,плащането или изпращането и са от самите сайтове,а не от Extrabux. Във него виждам само cash back.
http://i.imgur.com/ZEYNs.png
За това,как ще работи по-нататък ще мога да кажа след около 3 месеца.
Четете в интернет,има хубави и лоши отзиви за всички сайтове. Не го отричам,но не отхвърлям и това,че хората ползват и са доволни от cash back сайтове. Четох също,че няма проблеми при начисляване и изплащане на малки суми,но има оплакванията от по-големи клиенти. Това е от мен засега.  Както казах по-рано,всеки си решава сам. Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 23:22 от valpan

# 609
Здравейте,къде мога да сравня китайските размери с нашите,за да се ориентирам кой размер да поръчам,мерси предварително!

# 610
  • софия
Момичета, да сте виждали в някой сайт този телефон:

iPhone 4GS 16GB Replica WiFi 2 СИМ карти Apple LOGO

# 611
  • Sofia
Момичета, да сте виждали в някой сайт този телефон:

iPhone 4GS 16GB Replica WiFi 2 СИМ карти Apple LOGO

Този май е доста близко до това което търсиш, без лого обаче.
http://www.everbuying.com/product212673.html?lkid=8853

# 612
  • софия
Този май е доста близко до това което търсиш, без лого обаче.
http://www.everbuying.com/product212673.html?lkid=8853
Логото не е толкова важно. Но този е за 1 карта. Благодаря!

# 613
дали в има в тези сайтове аксесоари за кола - багажници.
Благодаря

# 614
  • СТАРА ЗАГОРА
искам да ви попитам, имам две поръчки от everbuying, на които виждам движението в сайта на китайските пощи, едната поръчка е от 17.09.12, с последно движение 11.10.12 и още една поръчка от 23.09.12 с последно движение 16.10.12, дали според вас ще се появят в сайт на бг пощи, при вас имало ли е такова забавяне?

Общи условия

Активация на акаунт